Отговори
# 15
Дано Плами се оправя бързо и скоро да са у дома  Praynig Ехо и ти бъди силна, за да се чувстват добре Плами и бебето  Hug
Ние бурята я гледах през прозорците - някой директно на балкона, докато го усетиме  ooooh! Човекът отворил вратата и стои по чорапи на балкона сред гръмотевици и светкавици, по стълбите тече река, а той ми вика "Дядо Боже думка"  Crazy
За ставането сутрин - обича да се излежава, да се гушка, да му носиме Цеци да му се радва. От септември ще разбера за другото - по-лошото е, че аз ставам много трудно. Mr. Green

# 16
  • София, Лагера
Ето ме отново. Wink
Та да споделя сега за тимбилдинга – изкарах страхотно!  Party Направо разбиващо! Три дни на Трявна (2 нощи). Събират ми се около 5 часа сън, бях като невидЕла тинейджърка, но и всичките колеги бяха така, че и по-зле. Mr. Green Бяхме 80и няколко човека и почти всички като пубери останахме в лоби бара, докато другите гости на хотела започнаха да стават за закуска. (БТВ аз почти не пих, за да не правя глупости, че имаше изкушения  Flutter Embarassed... но издържах!)
Играта, която организирах, беше много оригинална. Разделихме се на 8 отбора и снимахме филми – различни серии на Джеймс Бонд. Всеки отбор си излъчи режисьор, гримьор, Джеймс Бонд, гаджето на Бонд и различни други персонажи в зависимост от сценария. Бяха раздадени костюми, камери, техники, други консумативи. Вечерта в ресторанта излъчиха всички филмчета и раздавах Оскари. Малей, така не съм се хилила от години! Беше незабравимо!!!!!

# 17
Ето ме отново. Wink
Та да споделя сега за тимбилдинга – изкарах страхотно!  Party Направо разбиващо! Три дни на Трявна (2 нощи). Събират ми се около 5 часа сън, бях като невидЕла тинейджърка, но и всичките колеги бяха така, че и по-зле. Mr. Green Бяхме 80и няколко човека и почти всички като пубери останахме в лоби бара, докато другите гости на хотела започнаха да стават за закуска. (БТВ аз почти не пих, за да не правя глупости, че имаше изкушения  Flutter Embarassed... но издържах!)
Играта, която организирах, беше много оригинална. Разделихме се на 8 отбора и снимахме филми – различни серии на Джеймс Бонд. Всеки отбор си излъчи режисьор, гримьор, Джеймс Бонд, гаджето на Бонд и различни други персонажи в зависимост от сценария. Бяха раздадени костюми, камери, техники, други консумативи. Вечерта в ресторанта излъчиха всички филмчета и раздавах Оскари. Малей, така не съм се хилила от години! Беше незабравимо!!!!!

Супер!!! Вземи ме на следващият тимбилдинг (ще си платя...  Flutter)

# 18
  • София; Дружбето
И що не написа какво беше твоята роля Mr. Green Mr. Green признавай бързо

# 19
Ето ме отново. Wink

Супер!!! Вземи ме на следващият тимбилдинг (ще си платя...  Flutter)

И аз........двойно! И ще пия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
Прегръдки за Ехо и Плами и скоро да се приберат вкъщи здрави!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 21
  • София, Лагера
 Joy Joy Joy
Ще ви взема, мацки! Да изпиете пиенето на града!  hahaha (тя Светлето си има опит  Mr. Green, а за Стуци ... няма да кажа нищо  Mr. Green)
Цветке, моята роля беше да обикалям по залите и да гледам сеир! То не бяха гримирани мъже, не бяха костюми на слонове, палми в басейна (да имитират остров) и какво ли не  Whistling

# 22
  • У дома... някъде
Бързо оправяне на Пламенка  PraynigТез лекари са за бой,че дори и той ще им е малко....
Относно събуждането сутрин с моята Дари нямаме проблеми,много често се буди още докато си пия кафето и ме чака да ида да я оправям.Мрънка след яслата ако види че не сме с колата... Mr. Green и че ще трябва да повърви малко  Laughing.
Цвета важното е че имате подаръци,нищо че не е уцелила точната въртележка.Баба днес сди дойде от Атина и утре отиваме да си вземаме подаръците  Mr. Green Heart Eyes

# 23
Аз пак влизам само да докладвам, че сутринта се чух много набързо с Ехо, и Пламенка уж била по-добре. Това е, утре ще гледам да събера повече инфо.

Ноеми, така, както го описваш, звучи невероятно тоя тиймбилдинг, направо завидЕх!

# 24
Дано да ги изпишат по-скоро и с подобрение  Hug
Предай им целувки, Мимозе!

# 25
  • София
Чакам добрите новини и аз  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 26
  • при принцесите
И от мен много положителна енергия за Пламенка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 27
Стискам още силно, силно палци Пламенка наистина да е по-добре и да се приберат вече вкъщи  Praynig
Моята Ева тая сутрин като се запъна "Не искам при децата, не искам баба Ленче (санитарката едната), тя е лоша"  Rolling Eyes СТранно, явно нещо й се е карала. Наясно съм, че понякога се налага да им повишат тон, но Ева се плаши ако някой друг освен мен или баща й и се скара.

Освен това ми е тъжно за най-най-добрата ми приятелка, оня горе нещо не си върши работата напоследък, толкова ли не може да зарадва едно младо, щастливо семейство с две мънички чертички Sad

# 28
И аз стискам палци Пламенка да се прибере час по-скоро у дома.  Hug

Ели, дано скоро се случи най-прекрасното нещо в живота на приятелката ти.  Hug

И аз искам на тимбилдинг, но няма. Уви.  Crazy

Презаписах Алекс в новата му градина след дълги колебания. Дано да му хареса и да е щастлив там. Надявам се да има още някое януарче с него в групата, че ще бъде най-малкият.

# 29
Ох, Ноеми, завидях. При мъжа ми също организират подобни тимбилдинги - катерене, спускане с въже, пейнтбол...... Искам и аз на такова мероприятие.

А при нас, ако има, е само ядене и пиене.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт