Отговори
# 105
  И на здраве,разбира се! Hug
  Аз пък с едно следобедно кафенце! kaffeetrmker_2  Wink

Ммммммм, обожавам следобедно кафе! Особено ако е с бисквитки.........  Grinning  Наздраве и от мен!
  O,да!Този път при мен беше с шоколадови курабийки!   Wink

# 106
Ако някое дете удари моето, направо го питам: "Защо удари Любо?". Това не е забележка, а въпрос, но пък действа.
Любо не е от бойните, но се научи да крещи като го ударят или изблъскат. Него пък го питам защо крещи. Пак действа Simple Smile

# 107
  • Русе
Добро утроооооооооо  Grinning
Май аз съм най-ранобудната. Съвсем се сбабичосах. Вечер лягм с детето и сутрин най-късно в 6.30 се будя сама  Tired
Имам един въпрос. Дени, май, си е донесла конюнктивит от яслата. Споделете, ако вашето фъстъче вече е карало нещо таков,а с какво и как го лекувахте!Благодаря, предварително!
Аз отивам да се къпя и да тръгвам на работа, че днес отразявам избори  Crazy
Хубав ден   bouquet

# 108
Рали, Евангелина изкара лек конюктивит скоро. Водих я на очен, изписа й капки Тобрадекс и промивахме очичките с преварена вода с памуче. За 4-5 дни мина.
Лека работа на теб днес   bouquet

# 109
  • Русе
Рали, Евангелина изкара лек конюктивит скоро. Водих я на очен, изписа й капки Тобрадекс и промивахме очичките с преварена вода с памуче. За 4-5 дни мина.
Лека работа на теб днес   bouquet

Мерси  Heart Eyes

# 110
  • София; Дружбето
Баси, аз докато се наям, детето се изпишкало, облякло си пижамата и си легнало да спи Shocked Скоро май няма да има нужда от мене Crazy

# 111
Баси, аз докато се наям, детето се изпишкало, облякло си пижамата и си легнало да спи Shocked Скоро май няма да има нужда от мене Crazy

Joy Най-неблагородно завиждам!

# 112
  • Русе
Момичета, как се спасявате от жегите?
При нас е като в пещ - 39 градуса  ooooh!

# 113
  • София; Дружбето
Момичета, как се спасявате от жегите?
При нас е като в пещ - 39 градуса  ooooh!
С климатик, иначе не бих оцеляла Rolling Eyes
Миша отново качва Т Sick вече незнам какво да и давам. Хексалгина и Панадола не действат, не ми дава да и слагам чорапи с оцет и казва, че много я боли гърлото, а не е зачервено. Тия лепенки Кулпач дали наистина действат Rolling Eyes

# 114
Цветке при нас действаха. Също так действаше нурофена  Peace Най-добре, ако няма видими причини да пуснете едно изследване на кръв и урина и гърлен секрет. Температура без нищо не се поддържа.
С мъж ми вчера бяхме на мач - изкарахме страхотно, беше един прекрасен празник, на който за първи път почувствах, че сме единни като българи.
Днес обаче се разочаровах, като видях колко бюлетини са събрани в урната, а все пак днес определяме част от бъдещето ни  Rolling Eyes

# 115
Ако някое дете удари моето, направо го питам: "Защо удари Любо?". Това не е забележка, а въпрос, но пък действа.

Да,нормално е да реагираш.... Simple Smile
    Аз говорих за забележки от сорта без никакъв повод някой да каже на моето дете,че е лошо,само защото то не свърта на едно място или е седнал на земята(на пода),или си цапа ръцете,или любопитства,как е устроено еди какво си и тем подобни......
    Тогава се чудя,защо ли някой без да има каквато и да е работа с мен ,се захваща да изказва  мнение за моето дете.  33uu (ако тръгнем всички да се изказваме.... ooooh! Laughing )

# 116
Ние се върнахме от луд купон в Пловдив - празнувахме до 5 сутринта и в 9.30 ни събуди малката ни Дарка Crazy Crazy Crazy Все си мисля, че по един път в месеца трябва да има такива избухвания, за да си лекувам психиката Laughing Laughing Laughing
Цвет, води ли я Миша да я види лекар? Кулпач са ми пръв помощник при Т, но те охлаждат главата ( препоръчват ги и за махмурлук Blush), но не съм сигурна че само с тях може да се свали Т Thinking

# 117
  Цветке,една позната казва,че при температура помага да намажеш стъпалцата на детето с мед и да му обуеш чорапки.Аз не съм пробвала този начин,но.....ако случайно Миша отстъпи да и сложиш чорапки,можеш да пробваш,поне няма да й навреди. Simple Smile

# 118
Аз съм пробвала това с меда и чорапките, но не действаше, и оцет пробвах, подействаха само лепенките за смъкване на температура и хладкия душ.
Дано се смъкне по-скоро температурата на Мишата! А това обличане, събличане и като цяло самостоятелност ми се струва доста далечно за нас. Браво на нея!

# 119
    Аз говорих за забележки от сорта без никакъв повод някой да каже на моето дете,че е лошо,само защото то не свърта на едно място или е седнал на земята(на пода),или си цапа ръцете,или любопитства,как е устроено еди какво си и тем подобни......

То това не е лошотия, а нормално детско поведение Simple Smile

Рали, същите капки (като на Евка) прилагах при конюнктивита на Любо.

Общи условия

Активация на акаунт