Отговори
# 120
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!  Hug
Ние благополучно се прибрахме от Рибарица! Изкарахме страхотен уикенд, голяма и весела компания - 5 двойки с 3 деца! Наехме си чудна къща с прекрасна градинка, шадраванче, много цветя, ливадка, 2 барбекюта, люлки и беседка с камина за разпивка!  Mr. Green Направо райско!
Пресиян търча 2 дни бос и по долни гащета, кога с потник - кога без  Laughing (като цигане) Голям рахат!
А ние пихме бири, както се очакваше и до късни доби си разказвахме студентски истории и се хилихме.

Хайде отивам да ви чета!
По-късно и снимки ще кача.

# 121
  • София
Аз изкарах страхотен момински уйкенд с градинско увеселение в ресторант снощи и сладкарница днес!  Blush  Party Разбира се, и Д-р Хаус! Дзверко е търчал по прясно окосената ливада на село и жега никой от нас не е усетил.  Sunglasses

Т в тая жега си е мъчително! - да и минава на Мишата.  Praynig (разбирам, Ая е ок, щом майка и пиянства!)

# 122
  • София, Лагера
Изчетох ви!  Wink
Хриси, честит РД на патерици! Много любов, хармония и здраве!!

На темата за възпитанието. Не мисля, че е редно да възпитавам чужди деца, но мога да предпазя моето от агресията на други хлапета. Това в случай, че майката се прави на разсеяна и оставя нещата да излязат от границите на нормалното (особено с по-големи деца).
Да направиш забележка на диво дете не означава „да крещиш така, че всички да те чуят” и не виждам защо е необходимо така се интерпретира. Познаваме се достатъчно, за да се знаем какво имаме предвид. Мисля, че Цвета най-точно го е нарекла – „нехайство”.
Ехо, Селма, Шмет  Hug – не мисля, че щом дечицата са ви спокойни и добри, това ще ги направи по-неоправни в живота. Няма никаква пряка връзка, но няма да изнасям лекции по темата, литература достатъчно има. Честно казано позицията "оправям се сам както намеря за добре и не ме интересува как се чувстват другите" ми изглежда най-подходяща за горублянски тарикат с черен тунингован голф, който минава на червено, за да не чака на светофара като "последния балък". Mr. Green

Дес, много ми стана мило за Ого! Да го нацелуваш! Heart Eyes

# 123
Айде пияниците се преброихме Laughing Mr. Green Laughing

Разбирам, Ая е ок, щом майка и пиянства!

Ая спря да вдига Т, та затова и пиянствах, но още е на лекарства, та утре съм си у нас с нея Grinning
В сряда пак ще ходим со Пловдив, защото племенницата ми става на 3 и мойте госпожици са поканени на градинско парти Crazy Давайте идеи за подарък, че аз нещо нямам вдъхновение Thinking

# 124
  • София/Варна
Дес, много ми стана мило за Ого! Да го нацелуваш! Heart Eyes

Днес Ого си е намерил другарче на площадката - разменяли са си камиончета и колички Simple Smile.

# 125
  • София
...
 Давайте идеи за подарък, че аз нещо нямам вдъхновение Thinking

Парфюм (детски, марков), дървен пъзел (подходящ)... Ще мисля.

# 126
  • София/Варна
...

Или нещо свързано с така нашумелите анимационни героини - Барбита, Уинкс, Дисни принцеси ...

# 127
  • София
...

Или нещо свързано с така нашумелите анимационни героини - Барбита, Уинкс, Дисни принцеси ...

Да! Чаршафи.  Whistling (действа страхотно на дребната глезанка, пробвано!)

# 128
  • София
Момичета, ние се завърнахме от "почивка".

Първо на тръгване колата се развали (след като седмица по-рано беше излязла от фирмения сервиз на Пежо за основен преглед)  #Cussing out и я оправяхме в Пловдив...

После на втория ден на Симона й избиха варицелени пъпки и  Sick ooooh! Tired Cry Все пак си намерихме едно скътано кътче и установихме на практика, че варицелените пъпки трябва да се мокрят и така минават по-бързо и без чесане. Както всъщност правят по белия свят, за пореден път разминаване в "учението" на нашите педиатри ooooh!

На кратко - животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за него.

И една добра новина - днес мъжът ми стана чичо за втори път на здраво момченце Кристиан.  Simple Smile Жалко само, че не можем да идем да ги видим, заради варицелата, но и това ще мине.

Ехо, много сили за теб и прегръдки за Пламена! Знам през какъв ужас си минала, какъв страх си брала и какво ти е било в болницата! Всичко да минава и да заминава и повече да не се повтаря! Praynig Peace

После ще ви чета с подробности.

# 129
   Събрали се две клюкарки Добрата и Лошата и започнали да оплюват всички останали.
   Лошата е оплюла 10,а Добрата 20 познати и непознати.
   Извод:Доброто винаги побеждава!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 00:51 от Селма

# 130
  Ноеми,Ивонска,Стилияна,радвам се за хубавите ви уйкенди! Grinning
  Ним,съжалявам ,че ти се е наложило да сложиш кавички на една хубава дума!ДАно следващия път да не ти се налага!Честито на мъжа ти!Да е щастлив и примерен чичо(или вуйчо  newsm78 )!
  Това за мокренето на пъпките не го знаех,но събирам инфо,нито Алекс все още,нито аз сме боледували от Варицела. Confused

Шмети,как си?Дали има последствия от твоята варицела? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 02:10 от Селма

# 131
Ним, ама че приключения сте имали! Бързо да минава варицелата!  Praynig  Да е жив и здрав малкия Кристиан и да носи много радост на мама и тати!   bouquet

Цвета, как е Миша? Дано да минава бързо!  Praynig

Аз пак искам да се допитам до вас. От 2 дни Пламена ака много рядко, направо като вода. Това обаче се случва максимум 2 пъти дневно. Дали е възможно да е от силните антибиотици? Според лекаря е от самото заболяване. Даже най-вероятно днес пак ще я включва на система, което на мен вече ми се вижда абсолютно безсмислено. Все пак тя приема достатъчно течности и в никакъв случай не е обезводнена. На някоя от вас случвало ли и се е нещо подобно?

# 132
  • Русе
Добро утро  Grinning
Ним    Hug

Аз пак искам да се допитам до вас. От 2 дни Пламена ака много рядко, направо като вода. Това обаче се случва максимум 2 пъти дневно. Дали е възможно да е от силните антибиотици?
Ехо, мисля че е от силните АБ. И при Дени се е случвало, когето е била на АБ.
Ние се разболяваме семейно  Tired Дени донесе нещо от яслата и сега и с баща й ни болят гърлата. Ноооо, няма да се дадем  Naughty
Хайде, момичета, хубав ден    bouquet

# 133
  • София
Ай, Нимскоооо...  Confused Hug Поне не се е мъчила пуфанка с пъпките!

# 134
 Eho82,и аз мисля,че може да е от антибиотици. Peace

Общи условия

Активация на акаунт