Отговори
# 135
Добро утро, момичета!  Simple Smile

Ним, и аз доста четох, че трябва да се кисне човек докато  е варицелен. Даже може в добавка да се слага малко сода във водата. А, иначе и на нас лекарите ни забраниха мокрене  Crazy . Дано бързо се възстанови Симоната ...  Hug

Шмети,как си?Дали има последствия от твоята варицела? Rolling Eyes

Ами Селма освен, че свалих 4кг. по време на боледуването и няколко белези, който се надявам с времето да се  позаличат, други последствия за сега не виждам. Но не съм си правила изследвания за да съм сигурна, личната каза, че нямало нужда. Вкл. и за децата.  Tired

Ехо най вероятно е от АБ, но да попиташ като отидете до болницата, едва ли ще е излишно!  Hug

# 136
  • София
Ехо, от антибиотиците е напълно възможно да е разстройството! Ако поема течности и не повръща, заради двете редки изхождания дневно не давай да я травмират със система.  Hug Поне аз така мисля, де...

Симона изобщо не разбра, че кара варицела. Има много и големи пъпки по главата, защото не я мокреше. По тялото и краката бяха съвсем малки, вече й минаха и се обелиха и коричките даже. Както казва и Пеперудка - мокра хладка вода с малко сода или сол, а ако имате море под ръка като нас - по цяло ден на някой забутан плаж и нямате грижи.  Simple Smile Смятам тази седмица да я водя на басеин на Рударци, че днес ни изтича карантината и от утре сме ОК, че после ми свършва отпуската и край.

Между другото там, където бяхме, имаше разни англичанчета с варицелени пъпки, които хич и не спазваха карантина. Ходеха си между хората спокойно. После четох в интернет, че в някои западни държави не ограничават болните дори от училище, защото това е заболяване, което минава без лекарства и създава доживотен имунитет... Да се чудиш накрая кой е крив и кой прав - нашите педиатри или техните...

# 137
  • София; Дружбето
Ех, Нимски, все пак сте си починали Mr. Green с пъпки или без, морето си е море Flutter

На Миша и изписаха АБ, та да видим дали ще има резултат. Доки реши да не рискува след като 3 дена поддържа постоянно висока Т около 39 градуса. Та ми се наложи да изчета листовката много фнимателно Crazy че пише дайте 5 мл, аз отварям и се оказва прахче newsm78 Сега отивам да рисувам пеперудки, изтормози ме тва дете с гушкането и рисуването

# 138
После на втория ден на Симона й избиха варицелени пъпки и  Sick ooooh! Tired Cry Все пак си намерихме едно скътано кътче и установихме на практика, че варицелените пъпки трябва да се мокрят и така минават по-бързо и без чесане. Както всъщност правят по белия свят, за пореден път разминаване в "учението" на нашите педиатри ooooh!

Shocked Shocked Shocked Мен ме предупредиха никаква вода, защото се разпространявали много бързо от водата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms А Ая беше леш и още има белези, баси!
Ним, честит брат'чед на Симона Hug Нека е здрав, палав и пръв помощник в белите със Симона Whistling Laughing Laughing

Мен днес пак ми вдигнаха колата с паяк и сериозно обмислям атентат срещу тази незаконна фирма Naughty Наложи се с Айка и нейната количка с кукла да ходим да си търсим колата в найголямата жега #Cussing out #Cussing out
Цвет, къв АБ и дадоха на Миша - дето се смесва с вода ли?

# 139
  • София; Дружбето
Панцеф, прахче и се разрежда с вода в шишето. Днес не е вдигала Т (пу-пу-пу)
Ним, честит племменик Hug

# 140
Дано Миша оздравява бързо!  Praynig

Днес пак питах лекаря от какво смята, че е това рядко ако ( мисля си, че щом е веднъж дневно не е разстройство). Според него няма връзка с антибиотика, защото те я лекували с лекарства именно от разстройство (и то при положение, че тя от миналия понеделник не беше акала). Било вирус и не само днес, а и утре ще е на системи. Не стига, че от 8 до 12.30 се чудя с какво да я занимавам, за да минат системите, а на всичкото отдоре накрая като изтече и втората, час и половина не успях да открия сестра да и я махне.  ooooh!

# 141
Момичета, наздраве. Днес остарявам с още една годинка.

# 142
Цвета, Ехо, пожелавам ви бързо оздравяване на децата.

Сту, гадно е това с колата. На мен, като ми я вдигнаха - подадох жалба в полицията. Не, че има ефект.  Crossing Arms Не стига, че ми я вдигнаха, а ми и трябваше да плащам такса за паркинг (за престоя на колата на техният паркинг).

Ние се разминахме с шарката.  newsm68 До следващият път. Да си призная, искам Алекс да я изкара, но аз  - не!

А директорката на градината на Алекс как ме баламосва. От юли месец почвали ремонт, а август почивали. Днес обявиха на сайта за градините кои градини кога ще работят и нашата ще си работи и юли, и август.

# 143
Ин@, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Наздраве!  Hug  bouquet

# 144
Ин@, с пожелания от всичко по много!!!  Simple Smile

# 145
Ина, честит рожден ден Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение!

Иначе скандал си им спретнах, даже се замислих да ги съдя, ама Димитър като ми каза каква е процедурата и нещо се разколебах. Но наистина е ужасно тъпо и нецивилизовано да ти взимат колата и да плащаш за услуга, която не си искал Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ехо, па тези докторЯ ме хвърлят в тъча ooooh! ooooh! ooooh! Ама дет се вика стискай зъби и скоро Пламена да се оправи Peace

# 146
  • София; Дружбето
Ина, честит рожден ден. Много любов, пари, коли и т.н. Mr. Green Hug

Ехо, ама тея системи не могат ли да заменят с нещо Rolling Eyes много крайно ми звучи. Дано Плами се оправи бързо Praynig Баси и докторите.
Мен днес ме питаха в аптеката що толкова силен АБ, а аз от де да знам, да не съм лекар Crazy

# 147
Ин@ , честит рожден ден! Бъди жива, здрава, усмихната и щастлива!

tsveta, да минава бързо на Миша.

eho82, стискам палци скоро да сте здрави.

Стилияна, и на теб ти съчувствам за разправиите.

Ним, важното е, че Симонесата е вече по-добре.

ivonska, пак дават Д-р Хаус - по Нова.

# 148
  Ин@,честит рожден ден!Здраве,щастие,любов и хармония! Grinning

# 149
  • София
Честито, Ин@!

Повече радост
Много пари
Мир и любов
У дома да цари!

Общи условия

Активация на акаунт