Отговори
# 150
  • София
...

ivonska, пак дават Д-р Хаус - по Нова.

Мерси, хванах края... Sad

# 151
...

Ми прибирай се като порядъчните жени  Naughty Mr. Green

# 152
Добра ви вечер.  Hug

Ним, радвам се, че премеждията не са ви развалили съвсем почивката. Сега сте с една шарка напред.  Wink Аз ще чакам до следващата шарка в яслата/градината.

Цвета, как е Мишата?

Ин@, да си здрава и много обичана!

# 153
  • София
...

Нямам пример такъв в приятелското си обкръжение...  Mr. Green

# 154
# 155
Благодаря ви от сърце, момичета.  Hug

# 156
Ина, честит рожден ден и от мен, с малко закъснение! Жива и здрава да си и  много щастлива   bouquet

Имам счетоводен въпрос, може ли да се обърна към някой, който разбира на лични, моля  Blush

# 157
   Ели,за съжалиние не разбирам от счетоводство,но тук има доста разбиращи. Peace

Аз,пък, имам друг въпрос....
  След като си смениш адреса,има ли някакъв ограничен срок,в който можеш да си смениш и личния лекар? Rolling Eyes

# 158
  • София
  Аз,пък, имам друг въпрос....
  След като си смениш адреса,има ли някакъв ограничен срок,в който можеш да си смениш и личния лекар? Rolling Eyes

Едното няма общо с другото- личният ти лекар може да е във всеки район на града.
Срокът за смяна на личен лекар по принцип е през месеците юни и декември. Peace

# 159
Селма, знам, че при смяна на адрес, може да си смениш личният лекар веднага или когато поискаш (не е задължително да е юни или декември). Със сигурност се отнася към местене в друг град, но за смяна на квартал.... Винаги може да се обадиш и да питаш.

# 160
  Благодаря ви за отговорите,Саша и Ина.

Едното няма общо с другото- личният ти лекар може да е във всеки район на града.

Така е,може!Но,смяната на адрес по закон може да е повод да си смениш и личния лекар,както каза Ина.
  Само че не съм сигурна,дали има ограничен срок за това.Примерно,да се направи в рамките на 1 месец или нещо такова..... Rolling Eyes

# 161
  • София; Дружбето
Няма срок. Аз като се пренесох от Ст.град си смених адресната регистрация, а личния лекар го подмених миналата година, тоест има няма след 5 години. Няма закониви срокове, личният ти може да е в който район на София ти е кеф

# 162
  • София, Лагера
...

Нямам пример такъв в приятелското си обкръжение...  Mr. Green

А мен не ме ли броиш към обкръжението  newsm78 Mr. Green

# 163
  • София, Лагера
Ина, Честит РД на патерици!
Аз съм се сдухала от тъпи проблеми, но няма да ви развалям настроението.
Все пак не мога да се сдържа да не похваля Писун - снощи му беше първата нощ без памперс   bowuu

# 164
Честит рожден ден, Ина ! Здраве и усмивки ти желая !

Общи условия

Активация на акаунт