Отговори
# 165
  Ноеми,какво става с теб?Що се сдухваш?Сподели,ако ти се споделя,не се притеснявай за настроението ни!  Hug
  Честита нощ без памперс,на Пресиянчо! Grinning

Цвета,когато си подменяла личния си лекар не е било юни или декември,нали? Rolling Eyes

# 166
  • София; Дружбето
Юни беше, преди това ми казаха, че нямам право, защото си има срокове Peace

# 167
Ина, честит рожден ден на патерици! Здраве, щастие и много любов ти желая!   bouquet

Браво на Пресиян!  Hug

На Пламена още и слагам памперс, докато спи. Като гледам покрай тези болници и системи пак се върнахме назад. Понеже по време на системите и слагам памперс, че пикае през 5 минути, започна пак да не казва като има чиш и ако.  Confused Но и с това ще се преборим. Да свърши вече ходенето до болницата, че имам чувството, че ще родя там вече. Забравих да ви се оплача, че детското отделение е на 14 етаж. Асансьорите през по-голямата част от времето не работят и се налага често да се ползват стълбите. Стига съм мрънкала, че сигурно ви писна от мен.  Embarassed

# 168
Юни беше, преди това ми казаха, че нямам право, защото си има срокове Peace
 Излиза,че не става във всеки момент,след като си смениш адреса...... Confused И какви са им сроковете? newsm78
  При мен е лошото,че от 2 седмици съм с нов адрес в личната карта,но фактически все-още живея на стар адрес.Не искам да си сменям личната/педиатърката точно сега,а чак когато се преместим.....

# 169
  • София
Няма проблем,
ето прочети тук: http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=738
/вляво от менюто избери - За пациента и после Достъп на пациента до медицинска помощ

Ехо,
мила,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
  • София
...

ivonska, пак дават Д-р Хаус - по Нова.
Мерси, хванах края... Sad
Ми прибирай се като порядъчните жени  Naughty Mr. Green

Нямам пример такъв в приятелското си обкръжение...  Mr. Green

А мен не ме ли броиш към обкръжението  newsm78 Mr. Green

Малииии, ма, ти от кога си порядъчна?  Shocked  Mr. Green (Прибрала си се един петък преди 3 часа???  Shocked Добре ли помниш???  newsm78)

Joy

# 171
Няма проблем,
ето прочети тук: http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=738
/вляво от менюто избери - За пациента и после Достъп на пациента до медицинска помощ

Благодаря ти,Саше!Намерих отговора,който всъщност е:"При промяна на настоящия адрес здравноосигуреното лице има право на нов избор на лекар (без това да е обвързано със срок)."
   Спирам да се притеснявам значи! Wink

Ехо,не ти е лесно,мила.....Да приключвате по-бързо с вашите мъчения и да се прибирате,за  да си бременееш спокойно у дома! Simple Smile

# 172
  • София; Дружбето
Ехо Hug

Ще си направя тема в кулинарния как не трянва да изглеждат сладките Crazy Толкова старание да направя курабийки, пък формата им е на палачинка Laughing Вики пак ще ме бъзика като се прибере

# 173

Ще си направя тема в кулинарния как не трянва да изглеждат сладките Crazy Толкова старание да направя курабийки, пък формата им е на палачинка Laughing
   Не си сложила достатъчно брашно......  Или си забравила набухвател..... Thinking
   Тук не е кулинарния,но да споделя.Взех на тази жега да правя разни сладки топки от купешки бисквити(шоколадови,ванилени,с тоз' крем,с онзи...),за да не пускам излишен път печката. Crazy

# 174
# 175
Забравих да ви се оплача, че детското отделение е на 14 етаж. Асансьорите през по-голямата част от времето не работят и се налага често да се ползват стълбите. Стига съм мрънкала, че сигурно ви писна от мен.  Embarassed

Как няма да мрънкаш, 14 етажа без асансьор  ooooh!
Как се чувства Плами?

Аз по-назад четох Ним за варицелата. Свеки ми разказа, че на едно море мъжът ми (тогава на 3 годинки) се ошарил с варицела. Ама никой не можел да му каже да не се къпе в морето и пъпките преминали за нула време и по лекия начин.
Иначе варицела-вирусът повтаря, в по-зряла възраст. На всеки 5 човека, един го хваща отново под формата на херпес-зостер. Ама де не захващам такава гадна тема  Stop  Grinning

# 176
  • София
Вирусът на варицелата остава за винаги в тялото. Дали ще остане "заспал", ще се появява при спад на имунната система като обикновен херпес или като херпес зостер, никой не може да предвиди.  Peace

# 177
  • София; Дружбето
Мдам, Вики я е карал като малък, а в 8-ми клас е боледувал от херпес-зостер. Има огромен белег на гърба то него. Но все пак е по-д0бре да го минем като малки, а не като мене на дърти години и Миша все ме пита:Мамо, защо направила дупка челото Crazy

Абе въпзможно ли е все пак от АБ-то да има разтройство. Миша като кашля и се упуска. Днес изпрах всички налични гащи и утре няма с кво да ходи Crazy

# 178
  Hug вместо запис. бързо да оздравяват всички болни. По - късно ще чета назад, докато вие спите.
Eho , ако може и на лични, как откриха заболяването на Плами.
Пухкавел вече се дере 4 месец, докато е на антибиотик е добре, но спрем ли го се започва, днес пак сме на лекар и на 22 пак. Тази година в чудо се видях с това дете- 1 ден здраво 5 болно

# 179
  • София, Лагера
  Ноеми,какво става с теб?Що се сдухваш?Сподели,ако ти се споделя,не се притеснявай за настроението ни!  Hug
  Честита нощ без памперс,на Пресиянчо! Grinning
Ми... баща ми направи тежък инсулт тази нощ.  Cry Това му е трети за последните 8 месеца. Днес след работа ходихме със сестра ми в болницата в Ихтиман (там са го закарали, защото лятото живеят на вилата в Момин проход). Няма да казвам подробности, но никога на никого не бих пожелала да преживее подобно нещо!  Cry Досега готвих, готвих, наготвих 3 манджи.. подреждах гардероби... присадих всички цветя в къщата... но не мога да спра да мисля... пффууу, извинете ме!

Момичета, благодаря за съпричастието на успеха на Писуна с нощния памперс!  Hug

...Забравих да ви се оплача, че детското отделение е на 14 етаж. Асансьорите през по-голямата част от времето не работят и се налага често да се ползват стълбите. ....
Тъкмо ще родиш по-лесно! Винаги може да намериш и по нещо хубаво в кофти работите  (може и извратено да звучи, но след всички тези проблеми с баща ми, поне отслабвам и не се кося за работата си - това ми е файдата)!! Цветооо, помниш ли как обикаляхме като призраци!  Grinning На мен ми беше и мерак да ходя по стълбите, но не ми позволиха.

Общи условия

Активация на акаунт