Отговори
# 225
Ноеми, и аз съм като теб - имам по-голямо доверие на свеки отколкото на майка ми. Тя като го вземе за разходка го води по барчетата и ми го връща пил сок и не изразходвал енергия, а за да му мисля как да го храня. За това само в краен случай.

# 226
  • София
Ноеми,  Hug Hug Hug Сили и кураж за цялото ви семейство!  Hug Hug Hug
Болничките да се похвалят с подобрения и оздравяване!  Hug Peace

Мимето от снощи е с температура, гърлото и гърдичките са чисти, само хрема има  Tired

# 227
Дамиии, такато ви чета, май е по-добре че Димитър е злояд. Аз давам всичко ама като е диване и нищо не иска. Сега тренираме за сладолед...............вече сме стигнали до две лъжици разтопен и се отказва. Шоколад и зрънчо категорично отказва, луканка също. Странното е че яде лук, и в салата и в манджа...............бе има повреда по трасето Simple Smile
Саше да се оправяте бързо Hug
Цвета, има една бирария срещу Софийския университет за която се сещам че имаше пързалка, може пък там да организираме срещата. Rolling Eyes

# 228
  • София/Варна
Цвета, има една бирария срещу Софийския университет за която се сещам че имаше пързалка, може пък там да организираме срещата. Rolling Eyes
Може на Баба Яга да се сберем. Ако е там, ще се постарая да се дотътря Simple Smile.

# 229
здравейте сладурки!
И аз с яденето на "боклуци"в чудо се виждам ама сама не мога да се боря.Какво да ви кажа онзи ден и в градината госпожата раздавала желирани бонбонки.Такова нещо никога не съм му давала и не бих искала да яде.Ама...грабил с двете шепи.Лошо ми стана като разбрах ShockedПочти през ден ядът торти и шоколадови бонбони.Все някой черпи.А снощи баща му купи шоколад защото бил послушен.Ако не го бях спряла беше на път да го излапа целия.И баща му като каже"к'во толкова"-полудявам
Ето на оплаках се порядъчно.Желя ви приятна среща и весело изкарване!ИИИИ НАЗДРАВЕ!

# 230
  • София, Лагера
Мони, най-добре с мъжа си да говориш по този въпрос... в ДГ оправия няма.

На който му се гледат снимки от вилата на Рибарица:
http://www.noemy.snimka.bg/album.php?album_id=386755

# 231
  • Русе
Здравейтееееееееее!
Аз съм си вкъщи с болно дете. Дени е с бронхит. Днес й изписаха АБ и току що заспа  Tired Ще я оставя да дремне 1 час и ще я вдигам, че довечера не ни мърда до полунощ да беснее  Crazy
Ноеми  Hug
Русенки, какво става с нашите срещи newsm78  Или няма такива или не ми се обаждате  Crossing Arms
Весни, казаха ли ти свекитата, че се засякохме в новия комплекс? Оказа се, че се познавам със свекър ти  Grinning

# 232
Рали, не сме се разбирали нищо за срещи. Как няма да те информираме, няма такова нещо  Naughty  Hug
Ноеми страхотно място и страхотни снимки (отново)   Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 17:10 от eleonor@

# 233

Мимето от снощи е с температура, гърлото и гърдичките са чисти, само хрема има  Tired
   И Алекс е така от снощи. Rolling Eyes

# 234
  • София; Дружбето

И Алекс е така от снощи. Rolling Eyes
И Миша така почна, нещо вирусно е

# 235
Големият е при баба му, малкият спи блаженно в кошарата, а аз ви казвам петъчно НАЗДРАВЕ

# 236
  • София, Лагера
Болничките мъничета да оздравяват бързо! Hug

Наздраве! Красс има РД и запиваме тук с гости, а Пресиян си показва всички магарии  Mr. Green. (мамка му, така и не се научих да слагам картинки, иначе бих сложила нещо пивко  Mr. Green)

# 237
  • София, Лагера
Весни, казаха ли ти свекитата, че се засякохме в новия комплекс? Оказа се, че се познавам със свекър ти  Grinning
Рали,  smile3508  да не се окаже, че и още общи познати имате  newsm53

# 238
Ноем да ти е здрав, корав и какъвто ти го искаш рожденника. И скоро да ти сътвори една красива Пресианова сестра   bouquet

# 239
  • София; Дружбето
Ноеми, да ти е жив и здрав  bouquet И днес е хубав ден за направа на сестричка на Писуна, както гледам вече са ти пожелали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт