"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 635
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
Мая, моля те обади се тия дни на директорката на ДЦ до Университета, за да разберем кога да занеса дрешките.

Някакви предложения за рождения ден в събота?  Grinning

# 226
Здравейте,

За рождените дни в събота, 22.08 в Страхилово има 11 рожденика – 4 момиченца и 7 момченца.

на 7 години стават три момиченца и едно момченце
на 6 – едно момиченце и едно момченце
на 5 – две момченца
на 4 – три момченца

Ралиар ще поръча торта от същото място като миналия път че беше много хубава и на добра цена. Тя ще подбере и подаръците. Рали, ако искаш помощ за опаковането, обади се. С удоволствие ще се включа Simple Smile

Утре ще проверя дали не можем да намерим аниматори.

Дайте идеи и за други неща, които да вземем. Може би по-големи свещички, за да горят по-добре? Балони дали да вземаме? Или май да прескочим този път, че ако сме на двора...

Говорих и с една от възпитателките (директорката е в отпуска тази седмица). Те ще си говорят и след рождения ден ще останем да чуем техните идеи за работата от тук нататък. Тя ми каза и че имат сравнително спешна нужда от машинка и ножици за подстригване, защото тези които имат са много амортизирани и се измъчват и те и децата.

Ферара, пратих ти на мейла списъка на разходите и приходите, откакто ми даде паричките.

Розали, много благодаря, че ми се обади днес от Страхилово, за да се чуя с моето приятелче. Надявам се, че сте изкарали добре и сте се видели и нарадвали Simple Smile

Чакам с нетърпение да ви видя че ми липсвате!  Hug

# 227
От евтини машинки за постригване на Елит са добри, в смисъл много по-леки са от всички останали от тоя ценови клас и не вибрират много. 16 лв струва, по-рано ги имаше в Домо и Денси. Вътре има и ножица, която ще им свърши работа за първо време.
Направо да им занесем в събота такава, ако искате?

Забравих да кажа, в събота двете със Стефито сме на линия.

# 228
В мен има още малко дрешки за Страхилово, в събота ще ги взема.
Напомням също, че видеото с детските касети и поставките за четките са в мен  Wink

Поставките са 30 на брой за по 5 четки всяка. Т.е. във всяка група трябва да сложим по 4, и ще останат 18. За резервни ли ще ги оставим или ще ги дадем някъде другаде /не че се сещам къде/?

# 229
  • BG
Аз май ще дойда в събота като гост  Embarassed Няма много време дотогава, а бързам да се подготвя за сватбата на Иво и Ана, нали длъжностни лица ще го играем с Вальо  hahaha

# 230
Рали, честит празник!
Желая ти много щастие и любов!

PS: Дано не съм объркала цветето.

# 231
Рали, честит Рожден ден и от мен!   bouquet

Бъди здрава, весела и щастлива и все така да ни радваш с лъчезарната си усмивка!

# 232
Момичета, моля ви напишете кои ще идва в събота  за да се разберем за транспорта.

# 233
Здравейте. Мисля да дойда в събота. Данода се справя с работата си. Ако не успея ще пиша пак уте.
Мога ли да помогна с нещо?

# 234
Здравейте,

Преди малко ми се обади Зорница Стефанова от парти агенция Данианимейшън, за да потвърди, че утре в Страхилово ще дойде аниматор с озвучаване, който ще води тържеството. Това ще е подарък за децата от тях! Хиляди благодарности за прекрасния жест!   bouquet

За сега са потвърдили Вася, Стефи, Раличка (тя ще вземе тортата и подаръци), Верчето, Розали и аз. Има ли други?

И да ви питам... да купя ли машинка за подстригване (виж по-горе)? Предлагам да купим за около 30-35 лева. Да не е от най-евтините, за да е по-трайна. Вътре в комплектите има и ножици.

# 235
Мая, за съжаление много късно видях, че си писала. Дано направо да си купила машинката.

Диди ми е даде една торба с балони и помпичката.

Очаквам с нетърпение празника на децата  Tada

# 236
  • пяната на дните
Момичета, извинявам се за странния въпрос, но Цветанка Атанасова някоя от вас ли е?  Embarassed

'Щото получихме едно дарение в кр. център, ама не сме сигурни от кого е....

# 237
Огромно благодаря отново на екипа на Данианимейшън. Децата много се забавляваха, имаше много игри и танци и щастливи рожденици с омазани с торта нослета   ura.

Верте, тая жена не е от сдружението ни. Което обаче ме напомня, че имам една голяма торба с дрехи за момичетата ви. Мисля че живеем в един квартал  Wink. Ще ти пратя на лични координатите си, за да се разберем кога да ти ги дам.

# 238

Здравейте, пчелички!

Поздравления за поредния весел рожден ден. Чудесно е, че от Данианимейшън са се присъединили и се е получило толков празнично   bouquet

Имам едно въпросче към напите сръчковци (Васе,Рози, Верче, Бозгунова, Искра...). Хилендара яде предимно домашно приготвена храна, но, когато пътуваме, купувам готови пюрета. И се чудя какво може да направим с бурканчетата. Те са по 190 и по125гр. Не са кой знае колко, но се събират. Мислех си дали не може да се обрисуват (като чашите), да им се среже капачката и да станат касички...Друго май не ми хрумна. Кажете, ако иамте някакви идеи, а ако не - направо да ги мятам в коша за стъкло.

Другото, за което се сетих е, че и аз имам дрехи и почистващи материали за момичетата на Верте, които ме е срам да кажа от кога ми пълнят склада  Blush Васе, ако искаш някой път направо да се наканим да им идем на гости по на кафе (разбира се, като първо го стиковаме с ВертеPeace

Хубав ден на всички!  Hug

# 239
Марти, ок. Ще се разберем в скайп.

И нали съм станала голям Плюшкин на тема хоби материали  Mr. Green - запази ги. Само да махна дрехите за ДГ и ще ги взема. Това което ми хрумва е че могат да се купят нови капачки с винт и да се направят някакви комплекти за подправки, като ги изрисуваме с коледни мотиви. Ако някой има други идеи за тях - да споделя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт