"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 629
  • 713
  •   1
Отговори
# 240
  • BG
Ех, оженихме ги  Laughing Най- накрая мина, толкова се притенявах, а то взе че стана много добре, снимки в другия форум  Peace
И аз да кажа, че партито в събота мина просто страхотно   bigdance2

Тази седмица да си направим срещичка, а? Сякаш отдавна не сме се събирали. Предложете ден, в който ви е удобно  Hug

# 241
Розали, нещо ни метна за снимките, ама хайде от нас да мине  Mr. Green ще те изчакаме.

Пуснала съм два линка на другото място, който иска да тегли, че скоро ще ги махам (понеже са на служебния сървър).

Аз съм навита за среща, в момента правя мостри на коледни играчки (не се смейте  много Grinning ) и ще ги донеса за мнение.

# 242
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета  Hug и аз съм навита за среща, само кажете кога и къде. Хванала съм се да пиша дипломна работа, но ще ми е хубаво да ви видя и да разнообразя малко!
Васе аз неможах да ги изтегля. Пробвах тази сутрин, но не тръгнаха  newsm78 Между другото съм поръчала на всички познати да събират изгорели крушки, че тази година ще правя украшения за елха за базара  Wink

# 243
  • BG
Пуснах няколко снимки, в другия форум  Peace

# 244
здравейте мами от "работилница за надежди"! приятно ми е да се запознаем! и аз бях вчера на сватба в страхилово, бях така да се каже кума. това лято два пъти посетихме дечицата в страхилово. беше невероятно преживяване. първия път им занесохме подаръчета, кукли, боички, фолмастри, пластелин и лакомства, всичко според нашите скромни възможности. втория път малко стари дрешки и лакомства. поиграх ме с тях, мъжа ми трябваше да ги вдига едно по едно, а някои и два пъти, понеже беше най- високия мъж, които бяха виждали. беше незабравимо! децата са наистина са страхотни, така че напред с прекрасната ви цел и ми позволете и аз да съм част от вас, макар че съм далече. като се връщам може с нещо да съм полезна, макар и малко!
целувам ви всички!

# 245
parabol,добре дошла!Всеки може да ни бъде полезен,в която и точка на света да се намира. Hug

# 246
  • BG
Parabol,  Hug
Лесно ни откри, нали?
Ще се радваме да се включваш честичко.

# 247
айде утре среща?
аз се завърнах от отпуска,пълна с идеи и ентусиазъм,така,че давайте да я подхващаме,че той тоя нас чака...... Twisted Evil

# 248
Диде,  добре си се завърнала  Hug
След тая отпуска не те знам как ще почнеш да работиш отново  Wink

Среща утре (сряда) от 18:00 часа в сладкарница "Неделя".

# 249
Добро утро  Coffee

Да се отчета  Mr. Green :
- занесла съм дрехите, които бяха за интернатната група на ДГ до Университета;
- в мен останаха поставките за четки за зъби и видеото с детските касети.

Който ще идва довечера, нека драсни един ред  Wink

# 250
Аз съм на линия за довечера Simple Smile

# 251
  • BG
Веднага драсвам един ред  bowuu
И Верчето ще дойде, видяхме се преди малко, даде ми снимките от РД и разгледа албумчетата.
и аз да се отчета:
Снимките от сватбата и Лясковец са готови, ако успея да направя и РД днес, довечера ще ги донеса за печат  Peace

# 252
  • България, Велико Търново
и аз ще съм на линия довечера  Peace

# 253
  • пяната на дните
И аз ще взема да дойда  Wink

# 254
 newsm01,ида,ида

Общи условия

Активация на акаунт