"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 628
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
ейййййййй,докато прочета и съм изпуснала срещата ooooh!

все пак да съобщя,че от октомври месец стартира центърът по приемна грижа(писала съм по-подробно в търновската тема) и най-вероятно първото,което ще направим,е рекламна кампания на приемничеството.тогава вече ще разчитам на вас Peace

# 256
добро утро!
ОТЧИТАМ СЕ ЗА ВЧЕРАШНАТА СРЕЩА........
1.26.09(събота)-септемврийски рожден ден
2.Мая ще се обади на директорката за точен списък от какво имат нужда за първия учебен ден(да не харчим пари за излишни неща)
3.Коледния базар ще бъде на 12-13 декември(моля да си планирате времето от сега,за да бъдем всички на позиции в окопите)
4.следващата седмица аз и мая ще преговаряме за терен
5.под моята диктатура Mr. Green се взе единодушно решение за предстоящите събития да се разделим на работни екипи,като всеки води работата си,а останалите му съдействат
6.на 1.11(денят на народните будители)дано не съм объркала датата... Embarassed,ще направим изложба,чрез която ще запознаем обществеността с нас ,нашата работа и нашите приятели от страхилово
7.за ремонта на стаята,купуването на бельо-налага се леко задържане поради финансови причини
8.розали отново ни осигурява билети за цирк,търсим спешно съдействие за превоз на децата-за без пари...... newsm78
ПИША ГО С ГОЛЕМИ БУКВИ ,ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ НЕВИДЯНО-ТОВА СА САМО ИМЕНАТА НА ХОРАТА,КОИТО ВЧЕРА БЯХА НА СРЕЩАТА,ВСИЧКИ,КОИТО НЕ УСПЯХА ДА ДОЙДАТ ВЧЕРА,ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ КЪМ ТЕЗИ ОТБОРИ,КЪДЕТО ЩЕ БЪДАТ ПО-ПОЛЕЗНИ.СЛЕД ИЗЛОЖБАТА ВСИЧКИ ЩЕ НАСОЧИМ УСИЛИЯТА СИ КЪМ БАЗАРА.

ВСИЧКО ОСТАНАЛО-НА ДРУГОТО МЯСТО....  bouquet Heart Eyes Grinning
п.с.много благодаря на верте ,че присъства на нашата среща,нейни бяха някои от много добрите идеи,после сподели някои свои виждания за системата,запозна ни с естеството на работата си в кризисния център  и се надяваме на нейното присъствие и занапред. Hug
п.п.с-ако пропускам нещо-добавете ме

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 08:52 от bozgounova

# 257
  • България, Велико Търново
аз да се отчета- току-що качих снмките за печат, но се съм я финализирала. Розали ще те изчакам до края на работния ден да ми изпратиш останалите снимки. При поръчка над 30 лв отстъпката ни ще бъде 10%. А доставката до адрес е 4,50 а до офиса на Speedy е 3,80. Засега снимките са 246бр. така че задължително ще получим отстъпката  newsm44
това е от мен
лек ден

# 258
Мацки, сега се сетих че 26 септември е работен ден, заради понеделника (21). Да вземем да направим рождения ден в неделя на 27?
Какво мислите, че преди това пък  са 4 почивни дни и сигурно ще сме се пръснали.

# 259
Ne moga da namerj to3i kredor i tova e. :xarms:3draveite na vsi4ki vas.Ne 3naeh kade to4no da pi6a i re6ih da e tuk.4eta vi redovno i se va3hi6tavam na tova,koeto pravite.  :bouquet:Ta...ot tarnovo sam.Imam edno malko hladilni4e MRA3-ot stari4kite i poneje se ob3avedoh s nov,a to3i njmam kakvo da go pravj,re6ih da go podarj na njkoi,koito eventualno bi imal nujda ot nego i mislj,4e vie 3naete nai dobre dali njkoi e v nujda.Dano uspej da 3aradvam njkogo... :peace:Predvaritelno vi blagodarj.  bouquet

# 260
daridaridari, сърдечно ти благодарим за щедрия подарък!   bouquet

# 261
Vie namerete na kogo da go podarim. Hug

# 262
  • BG
Привет  Hug
        Имаме осигурении 20 билета за цирк "Балкански". Той ще е тук от 14- 19.09.2009 г. Часът и точната дата обаче още не са известни. Мая ще се обади на директорката.

Приключвам с албумчетата. Иска ми се в събота да ги занеса. За тази цел обаче ми трябват 3 кашончета, е много трудна задача се оказа, при нас на работа всичко е опустошено от изборите  ooooh! Та ако може някой да ми помогне, много ще се радвам  Hug

Ааа да, уших и прословутите покривки, но само за една група. Бозгунова ми беше обещала платове за останалите групи, а пък аз да ги ушия  Peace

# 263
Розали, ще ти донеса кашони, ама на работа ли ги искаш?

Какво ще правим с транспорта за цирка? От общината в Полски Тръмбеш не могат ли да отпуснат безплатен транспорт за децата?

# 264
Здравейте,

daridaridari, поздравления за инициативата! Поне за сега аз не се сещам за кандидати за хладилника. Може би някое семейство или самотен родител в нужда. Познавате ли такива хора?

Розали, браво за билетите! Говорих с директорката и тя каза, че не е сигурна дали ще може да организира излизането на децата. Предлагам обаче да действаме за транспорта пък съм сигурна, че все някак ще се наредят нещата. Тези излизания са много ценни за децата! Simple Smile

Директорката г-жа Петрова ще изпрати списък на най-необходимото за началото на учебната година. Ще имат 19 или 20 ученици, тъй че ще има нужда от много неща. За сега спомена раници и моливници (може и празни).

Поздрави на всички от мен  Hug

# 265
Преди да тръгнем да им купуваме пособия за учениците, предлагам да проверим дали няма да има всичко необходимо в книжарницата в складовете. Там има 12 молива на Фабер Кастел за 1 лв, такова нещо не съм виждала по другите книжарници  Wink
Естествено, може да проверим и в Метро.

Мая, дали да не пратим едно писмо на "Булдозер" за раници  и маратонки newsm78 и на Офис 1, Класик 1 и т.н. поред за канцеларските неща.

Ферара, като ти остане време, моля те пусни на другото място, списък с членския внос, че нещо изпуснах дирята до къде съм  Grinning

# 266
  • България, Велико Търново
Утре ще ви пусна отчета до тук, съжалявам че го забавих толкова  Embarassed

# 267
Здравейте Simple Smile

Раличке, предаде ли дипломната работа?

Ето какво получихме на пощата на сдружението от г-жа Петрова, директорката на дома в Страхилово:

Здравей Мая, привет и на всичси от "Работилничка за надежди" надявам се да сте
се възпълзвали пълноценно от лятото и да имате тонос за идващите месеци.Желая
на Всички здраве и много положителни емоции.   
    А сега и нашите проблеми преди началото на  учебната година.
    През настоящата година ДД с. Страхилово ще има 22 ученика от които 15
първокласника.
    Необходими са ни много неща за пълноценната подготовка на първокласниците, ето и
някои от тях по стпен на важност:
    1. раници - 13 за момчета и 9 за момичета
    2. моливници - може да са празни ще намерим пособия
    3. блокчета за рисулане и апликиране
    4. водни бои и четки
    5. тетрадки с големи квадрати поне 30
                с малки квадрати 14
                с тесни и широки редове 40 броя
    6. острилки
    7. пастели
    Ще Ви бъдем безкрайно благоарни, ако е възможно да ни помогнете дори за част от
нещата. Необходма ни е и Вашата обич и подкрепа не на последно място.
                                               Светла Петрова

# 268
  • BG
Ами три раници намерих досега от колежките  Rolling Eyes Ще продължавам да търся. Ааа, и тетрадки с големи квадрати ще ми донессат.
Мая, ще пишеш пак благодарствени писма.

Hug

# 269
писмото е много мило(или така поне ми звучи на мен Rolling Eyes),в понеделник ще мога да кажа какво ще подсигуря от списъка.до тогава съм в дълбока нелегалност.чао

Общи условия

Активация на акаунт