"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 626
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
Вася, отлична идея! Утре ще се заема с писмата.

Браво, Розали!   bouquet

# 271
  • BG
Утре с Вальо ще ходим до Страхилово. Ще занеса албумчетата, иска ми се на всички деца поотделно да им ги покажа, но как ще стане, нямам представа  Rolling Eyes
Та, ако иска някой да дойде с нас, може дани се обади, до утре, 7.30 ч.  Peace

# 272
Ще говоря и със Стефито, дали не може да намери стари, но запазени раници от приятелките си, също и несесери.
Писмото и на мен ми прозвуча мило  Wink

# 273
Здравейте,

Бозгунова ми се обади в петък вечер, че е купила за учениците един стек тетрадки с квадратчета, 20 острилки и 18 четки за рисуване. Да знаете, за да не се повтаряме в покупките. Май каквото ще осигуряваме трябва да е в седмицата, която идва - нямаме много време Simple Smile

Розали как мина в Страхилово вчера?

Приятна почивка!

# 274
Има ли желаещи (от тия, които нямат вкъщи ученици разбира се  Wink) да отидем на 15 септември сутринта рано и да изпратим учениците, може да отидем и до училището с тях и да се запознаем с новите им учители.
След като има 15 първокласника тази година, искрено се надявам класа на децата да не е смесен с 2 клас.

# 275
Вася, чудесна идея Simple Smile

Аз съм навита, но дали ще можем да стигнем на време?! Аз не знам от сега дали ще мога да си взема половин ден тогава, а и напоследък плановете ми много се объркват, така че ще кажа като наближи. Имам голямо желание да видя малчуганите тази седмица.

От списъка за учениците, може ли който нещо набави да го попълва?

Ето списъка:

1. раници - 13 за момчета и 9 за момичета - 3 броя са осигурени от приятели на Розали   bouquet
2. моливници - може да са празни
3. блокчета за рисулане и апликиране
4. водни бои и четки - 18 бр (Бозгунова)
5. тетрадки с големи квадрати поне 30 - 80 бр от Бозгунова
     с малки квадрати 14
     с тесни и широки редове 40 броя
6. острилки - 20 бр (Бозгунова)
7. пастели

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:41 от Мая (мама на Жени)

# 276
  • BG
Привет  Hug
Албумчетата вече са там. Беше голяма радост, всички искаха да ги пипнат  Crazy След разглеждането имах главоболие  ooooh!
Васе, ако се върнем за работа на 15.09 може и да отидем,но не вярвам до 9 ч. да успеем да се върнем, а аз не мога да закъснявам за работа.
Обадихме се на кмета на Полски Тръмбеш за цирка  Peace Директорката трябва само да подготви документите.

# 277
тетрадките са с големи квадратчета и са 80 бр..
ще им стигнат за цялата учебна година.аз мога да отида на 15ф септември,вторник е и съм втора смяна,така че ще се класирам.обаче ми се иска и тази седмица да отида в четвъртък,не съм ходила от месец и нещо и много ми липсват децата.... Cry
ако има желаещи съм насреща.......до скоро  bouquet

# 278
предлагам сряда 18-часа среща,драснете по един ред как сте с времето ......  bouquet

# 279
Аз съм на линия във сряда. Хем да съберем и членския внос и да видим с какви пари разполагаме. Кой каквото е събрал като раници и т.н. нека да ги носи  Wink

В мен има 5 кутии по 24 бр моливи, 5 комплекта водни бои и четки за рисуване. Да ги нося ли, или тия да им ги пазим за други зелени училища, а сега да им вземем други, еднакви ...

# 280
 И аз съм на линия за сряда. Видях раници в магазина за немски стоки по 10тина лева, това добре ли е като цена?
 Опитах се да пиша на другото място, ама ми даде грешка някаква  newsm78
 Бозгунова, за изложбата ми хрумва на прима виста, че можем да направим постер с отпечатъци от ръчички и крачета в различни цветове. Така би трявбало да удовлетворим всички претенции за анонимност (ще им се не види...  Tired)

Васе, помисли си за задачки за коледния базар  Peace

Има вкъщи едни плажни кърпи и детски завивки. Може ли да ги донеса в сряда и който пътува към ГО да ги вземе за склада? Една голяма чанта са.

# 281
  • BG
В сряда не мога  Sad На фризьор съм от 6, след това запазих час за свекърва ми и след това съм на гости  Sad Но все пак ще трябва да оставя нещата от мен за учениците, че през седмицата не мога да отида.

# 282
Здравейте,

Обаждах се до автогарата в Полски Тръмбеш. Те разполагат само със 17 местно бусче (т.е. само 17 деца можем да заведем, ако ползваме тях и то при положение, че преподавателите ползват друг транспорт напр). Цената е 126 лева включително престоя по време на представлението.

Розали ми каза, че датите са от 16 до 20 включително, но ще знаем датата след няколко дни. Часът е 16.30. Предполагам, че датата няма да е през уикенда, защото тогава циркът ще се пълни повече.

И сега въпросите:
- ще ги водим ли на почерпка преди представлението?
- кой ще може да дойде (аз би ще мога предполагам)?
- директорката спомена, че няма бюджет за застраховки, които са много малка сума (стотинки на дете). Предлагам да поемем и този разход.
- дали да не поемем транспорт с кола на възпитателките и дори ако искат да си вземат техни деца, за да се запълни бройката?

Пишете какво мислите.  Simple Smile

За първия учебен ден, може ли който има нещо нагласено да каже, за да кажем на директорката, а и да ориентира тези, които имат възможност нещо да вземат. Аз мога да взема нещо, например блокчета за рисуване и апликиране. Някой купувал ли е?

# 283
Аз ще взема за всички деца фулмастри, две нови раници за Д. и Т.
Искра и тя ще вземе нова раница
ще взема и тетрадки от тук
http://www.maximabulgaria.bg/izdania/cenova-broshura-37/2148/
Но като ги купя ще пиша пак.
Казала съм на познатите ми за раници втора употреба, ще видим какво ще съберем.

Ако ходя на 15, едва ли ще успея да се измъкна за цирка, но като наближи ще кажа със сигурност.

# 284
  • BG
Аз ще донеса три раници.
За цирка- 20- те места са уговорени не само за деца доколкото разбирам от шефкатами, а и за придружителите. Аз като говорих с директорката се уговорихме май за 15 деца плюс учителките в 17 местно автобусче.
Цената за транспорта мисля, че е добра. 
А за програмата за деня- мисля че няма да е лошо да го направим като предния път. Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт