"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 621
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
Привет, ето и моя списък с нещата, които съм взела за децата:

1 бр раница за момче (за Д.)
1 бр раница за момиче (за Т.)
1 бр. раница за момиче (от Искра)

1 бр раница (черно и червено, предполагам че става и за момче и за момиче) - запазена е, от колежка на майка ми, може би ще успее да събере още.

16 бр тетрадки х 20 л - широки редове
16 бр тетрадки х 20 л - широки и тесни редове

22 бр фулмастри (по 12 фулмастера в опаковка)
22 бр химикали сини обикновени

2 бр несесери с два ципа за около 24 елемента (за Д. и Т.)

Несесерите са от книжарницата в склада и са по 2,50 (ако се вземат повече) и по 2,88 за единични бройки. Казвам го в случай, че някой ще купува.

Това е от мен.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:44 от devilkin

# 286
Сега се сетих нещо, моля някое от момичетата, които пишат в Търновската тема, да пуснат там съобщение, че събираме раници и несесери и че ако някой иска и има възможност да помогне, може да ги донесе утре в 18 часа в сладкарница неделя (на междуния етаж). И да пусне линк към съобщението на Мая с писмото на директорката.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=402545.msg12345730#msg12345730

# 287
След съобщението на Вася и Бозгунова  Hug пускам нова версия на списъка:

Страхотни сте момичета!   bouquet

Марти, може ли да пуснеш съобщение в търновската тема, че май пишеш там по-редовно?

Розали, още не съм сколасала с писмата, но ще гледам утре да са готови.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:44 от Мая (мама на Жени)

# 288
от мен има и една раница(стара) и несесер(стар).може би ще купя и три раници,но за сега още не са на лице.

# 289
Като се прибирам, ще взема и 20 тетрадки с малки квадрати.
Какво решихме за водните бои и моливите, които бяхме вземали за зеленото?
От четките ще донеса още 4 да има за всички ученици.

# 290
     Привет момичета!Снощи се прибрах от морето.Утре съм на родителска среща/надявам се до 18.00 да приключа и да дойда на срещата/.Ще донеса и аз някои неща за учениците.За първия учебен ден не мога/с двама ученика съм вече  Crazy/.До 15.09. съм на една въртележка,но след това се надявам да имам повече време за нашата работилничка/много ми липсвате вече/.До утре!

# 291
за добавяне към списъка

с малки квадрати 20 бр

Сега разглеждам брошурата на Юск и видях че раниците са намалени от 15 на 6 лв, но до изчерпване на количествата.
Какво смятате? Дали да не им купим от тях?

# 292
 Момичета, пуснах съобщение и в търновската тема. Надявам се не съм объркала бройката на необходимите пособия.

Ще се видим утре (нали?).  Hug

П.С. Днес (9.09) видях, че имам съобщение от мама Alex99, която изяви желание със семейството си да закупят тетрадките. Благодарим   bouquet

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 08:36 от Мартеничка

# 293
тук при галя има по-евтини раници,ще взема от тях,сравнително прилични са(на херлиц....)

# 294
Ето последната версия на списъка (старите ги изтрих да не натоварват форума):

1. раници - 13 за момчета и 9 за момичета - 3 броя са осигурени от приятели на Розали + 4 броя осигурени от Вася + 1 бр (Бозгунова)
2. моливници - може да са празни – за сега 2 броя (Вася) + 1 бр (Бозгунова)
3. блокчета за рисулане и апликиране - аз ще купя (Мая)
4. водни бои -
    четки за рисуване - 18 бр (Бозгунова)
5. тетрадки с големи квадрати поне 30 - 80 бр от Бозгунова
     с малки квадрати 14 - 20 бр (Вася)
     с тесни и широки редове 40 броя – 16 бр (Вася)
     с широки редове – 16 бр (Вася)
6. острилки - 20 бр (Бозгунова)
7. пастели -
8. фулмастри по 12 цвята – 22 бр (Вася)
9. химикали обикновени – 22 бр (Вася)color]

Аз не съм сигурна за срещата още.

Диде, Вася, за раниците каквото решите. Няма много време, а цена 6-10 лева ми се струва много добра. За боите според мен да останат, защото и за другите деца ще има нужда, но да кажат и другите.

Приятен ден на всички!  Simple Smile

# 295
  • BG
и моят списък да дам:
3 раници /2 замомичета и 1 за момче/
10  тетрадки с малки квадратчета
6 тетрадки с големи квадратчета
1 тетрадка с редове
1 пръчици /повярвайте ми незнам за какво се използваха, но знам, че и аз навремето имах такива/
2 линийки
2 кут. пастели
1 пластелин
2 сметала
1 моливи
1 пакет флумастери /24 броя/

Понеже наистина няма да мога да успея довечера да дойда, Вальо ще мине да ви остави тези неща и да вземе благодарствените писма  Peace

# 296
ами аз нали съм простичка,савсем се оплетох,освен да видя довечера какво ще съберем и утре сутрин ще мина през книжарницата да взема останалите неща,защото раниците на херлиц са тъмно червени и светло червени(да знаеммомичета/момчета как да ги подберен....)една приятелка ми даде 30 лв за пазаруване за тези неща,така че мисля,че ще успеем да им изпълним списъка.

# 297
От търновската тема са предложили да съберат пари, но трябва бързо да решим къде и как  newsm78

От общо събраните 8 раници със сигурност 4 са за момичетата, тази която е при майка май става и за двете (червена и черно) и тази в Дидето Бозгунова не знам каква е.

# 298
значи,най-удобно е довечера на срещата,и каквото трябва да се купува утре сутринта.
с парите от приятелката купих 10 комплекта водни бои с 12 цвята,20 тетрадки с малки квадратчета и още 4 комплекта четки за рисуване.

# 299
Нещата, които трябва да осигурим още:

1. раници за момчета - 10 бр
2. раници за момичета - 4 бр
3. несесери (моливници) - 19 бр
4. водни бои - 12 бр
5. Тетрадки с тесни и широки редове - 30 броя
6. пастели -  22 бр (по възможност да са восъчни, а не маслени, това е мое допълнение)

Общи условия

Активация на акаунт