"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 618
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
 Да, Верте, кажи и имате ли належащи ученически нужди.

Момичета, моята дружка моарейн от търновската тема също е взела материали.   bouquet
Днес ще ми ги даде.

Васе, евентуално да се видим с теб преди 15, за да ти ги дам? Впрочем, ти кога ще отсъстваш от града?

# 316
  • пяната на дните
   Знаех си, че мога да разчитам на вас   bouquet ! Петте ни ученички са на възраст между 10 и 14, не се притеснявайте за дизайна - на всичко ще се радват. А и са общо взето дребни и кльощавички, така че ще са им добре. Основни ученически нужди май ще се окажат бельо, чорапи и маратонки  Rolling Eyes, с останалото сме горе-долу подготвени засега. Повече подробности - на лични, или още по-добре - лично.
   Вася, съседки сме, дай да пием по едно кафе  beer , хем да видим с какво мога да съм полезна за базара ви.

# 317
Марти, ще се прибера или в неделя вечерта, или в понеделник сутринта. Може да се видим евентуално в обедната ми почивка в понеделник.
Верте, в понеделник вечерта ще ти се обадя, ама така като гледам емотикончето, май ще сме на бира  Wink

# 318
  • пяната на дните

Верте, в понеделник вечерта ще ти се обадя, ама така като гледам емотикончето, май ще сме на бира  Wink
Ще чакам... ще сложа бутилките с кафето да стинат  Wink.

# 319
Верте, считай въпроса с раниците за уреден. В понеделник Тони ще вземе 3 ранички от Контеса  Wink + другите две от майка ми.

# 320
  • България, Велико Търново
Момичета, съжалявам че не успях да дойда на срещата. Бях се нагласила да тръгвам, обаче ми се случи една неприятна изненада  Embarassed
Аз съм на линия за неделя, само кажете в колко часа и откъде ще се тръгва. Моята кола не е за дълъг път, не ми се рискува, нещо не е добре  Sad
Какво остана за купуване от списъка да го взема и аз. Може би днес ще прескоча до Метро, така че пишете!
За 15-ти също съм на линия, Вики е на ясла, и стискам палци да е здрав дотогава  Praynig
А за цирка да питам от колко часа ще бъде, за да мога да се ориентирам?

# 321
Добро утро! Simple Smile

Раличке, радвам се, че се появи. Бях взела да се къхъря да не сте нещо болни. Дали може да актуализираш таблицата с членския внос, че всеки да си знае до кога е платил. Аз лично не мога да си спомня, а със сигурност имам да давам.

Уговорих транспорта за 17-ти. Бусчето може да тръгне в 14.30, но директорката ще трявбва да потвърди часа според графика на възпитателките. Можем да платим на 15-ти (комитетската каса е у мен, така че ще взема пари - 126 лв.). Директорката днес ще внесе документите при кмета.

Вася, това за занималнята в училище е много добра идея. Те може би имат занималня и без това. Бях чула, че май е задължително да се организира в началните класове.

# 322
  • BG
Директорката уговаря занималнята и от това зависи дали групите ще си останат в същия вид, или ще разместват децата /в случай, че се налага да учат в дома/
Е, Рали, радвам се, че си на линия, можем да се видим в неделя Simple Smile
Майче, 14.30 ч. не е ли малко късно за тръгване, ще са тук в 15.30 най-рано и ще остане само половин час за МОЛ- а. От цирка казаха да гледаме да сме по- рано там  Rolling Eyes Мисълта ми е, ако може да тръгнат в 14.00 ч. май ще е по- добре.

# 323
За беда този ден автобусът може да тръгне в 14.30. Преди това има друг курс. Но ще бъде на разположение, така че транспортирането ще бъде бързо... не като миналия път  Embarassed

Ако тръгнат в 14.30 от дома би трябвало да са тук преди 15.30. Ще имаме около 45 минути в МОЛ-а. Може да отидем малко по-рано и да поръчаме пицата, така че да ги чака готова.

# 324
За тези, които ще ходят в неделя, да помагат за подготовката на децата за училище.
Това са етикети, които им направихме, но трябва да намерим оранжева хартия за облеклата на тетрадките и учебниците.

# 325
момичета,аз обаче няма да имам кола за утре ,така че ,дайте вариант за пътуването.ако ферара не може с нейната кола,ще отложим ходенето.

# 326
 Етикетите са супер!  newsm74

Щях да питам на срещата, ама забравих. До къде стигна идеята с тениските? Мисля, че е добре да имаме тениски с логото на "Работилничката" за предстоящите мероприятия.

И последно: предлагам да сменим мястото на срещите, че нещо и мен ме подразниха с цените си, а и гадния паркинг също ми е проблем. Какво ще кажете за сладоледената къща в парка Марно поле? Там маси винаги има (на няколко етажа е) и поне последните пъти беше тихо. А паркинг места - дал Господ. М?

# 327
аз не можах да отворя еткетите,не можах да отида до страхилово днес,нямам претенции за мястото на срещата.за вторник кой ще идва за първия учебен ден?

# 328
Ами аз се глася да идвам, ама да говоря първо със шефа, и ще потвърдя до края на работния ден  Wink

# 329
о,супер,ирина има чудесна идея,ама трябва да си вземем тебешири цветни за класната дъска.......направила е от хартия цветни листа,които се закачат на ревера на всяко дете,а на дъската черната е нарисувано голямо дърво,на което също има листа(но по-големи и като влязат в клас,децата свалят листата от дрешките си и ги залепят на дъската.символиката е страхотна,дано да нямат нищо против да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт