"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 638
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
  • BG
Имаме дати за базара- 12 и 13 декември в МОЛ- а  Hug

# 406
Здравейте момичета. Днес споделих с майка ми проблема за място ма изложбта и тя ми даде много добра идея. Може да пробваме в търговскияцентър на пазара. Там е походящо място и винаги има много хора.

# 407
за утре ми отпада възможността за ходене, Embarassed,верте,обещавам при първа възможност да те взема с мен.....сори

# 408
Аз съм за събота,кой друг ще идва?

# 409
Виждам, че Розали е написала добрата новина от МОЛ-а Simple Smile Аз вчера нямах достъп до интернет, когато ми се обадиха и звъннах на Вася, нали тя е главният организатор.

Рали, аз в събота отново съм на работа, но трябва да ти донеса книжките. Ако имаш място в колата може да вземеш и малко от зимните дрешки, които са при Диди. Струва ми се, че вече е време да ги занесем. Какво ще кажеш?

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 16:16 от Мая (мама на Жени)

# 410
айде в понеделник да се видим?мая,напиши в другия форум какъв е проблема за изложба в мол-а и да решим дали да ходим до там за обсъждане на други варианти.....

# 411
  • BG
Рали, аз ще дойда в събота  Peace

Ферара ми се обади да напиша оферта за тениските.

С лого 20х20 см. и малко лого, черно с оранжева емблема с тениски на фирмата - 6.70 лв.
С наши тениски- 3.50 лв.

На мен офертата ми се струва добра  Rolling Eyes

# 412
 Страхотна е офертата! Честно казано едва ли ще намерим по-добра. Аз искам тениска!  Mr. Green
 За базара датите са супер, ама то не останало времеее  Shocked

# 413
За МОЛ-а няма проблем за коледния базар. Потвърдиха датата, за която помолихме, а мястото ще бъде като миналата година. За изложбата мястото на последния етаж е дадено дългосрочно за ползване. На първия етаж също не може да стане за 01.11, доколкото разбрах от Розали. За мястото срещу ескалаторите не съм питала. Другата седмица обещах да отида, за да занеса документите на сдружението, за да ги имат за базара и тогава мога да разпитам по-подробно.

За самото логото, моето мнение е, че комбинацията на оранжево и черно не е удачна. Може да се сложи оранжево-бялото лого на черна тениска, но черното не замества добре бялото в самото лого. Предлагам още веднъж дая помислим над това.

# 414
Привет, мацки

Цената за тениските наистина е супер и май ще се съглася с Мая, нещо не изглежда много добре,
ето комбинацията. Доста тъмничко изглежда ...

Хайде срещата да не е в понеделник, а поне в сряда, за да мога да ви наглася разни неща за шиене  Wink

Иначе ми се въртеше в главата да си направим и вратовръзки с логото  Mr. Green Черни ризи + оранжеви вратовръзки  Wink

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 20:46 от devilkin

# 415
Вася, това с вратовръзките много ме кефи Simple Smile

За среща, когато кажете. Вася, аз имам 11 ушити елхички и готов материал за още 30-тина. Така че такова не гласи.

# 416
ок,тогава,среща в сряда 7.10,пак в сладоледената къща от 18.00.
моля,ако има някакво развитеи за стативите,споделете,че това остана най-нерешимия проблем........

# 417
         Розали,ако пътуваме заедно 8.45 пред нас.Багаж няма да мога да взема сега,освен книгите,ако не са много.Утре да минем и през Мая да ги вземем ако е удобно.И на мен ми харесаха врътовръзките,но за екскурзии и лагери,за рождените дни ще е по-подходящо да имаме и тениски.Цената им е супер.Аз  си приготвям 4 тетрадчици,в които да се упражняваме с първокласниците утре.
       Усмивки много ви пожелавам/днес е празника на  Simple Smile /

# 418
Здравейте, Simple Smile

Как мина посещението в Страхилово вчера?

Розали, много благодаря, че ми се обадихте и се извинявам, че не изчаках да говоря с теб.  Hug

# 419
Верче,искам да помогна с нещо.Аз писах в една друга тема,ама там ви няма,а и не ми отговориха дали това,което искам да направя ще е от полза.
Виж ми чукни на скайпа, да ти разкажа.

Общи условия

Активация на акаунт