"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 637
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
  • BG
От Мол- а ни се обадиха, че на последният етаж свободното място до тогава ще е дадено под наем, а другата алтернатива, която незнам на кой етаж е, вече е дадена за тази дата на някой друг Sad
Съвсем скоро, мисля днес или утре ако е свободен някой може да отиде с Вальо да се уговорите на място, ако не за изложбата поне за Коледния базар, докато не е станало много късно  Peace

И Вася искаше един линк  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398348.165

# 391
       На мен и библиотеката и изложбените зали ми се струват неподходящи за нашето мероприятие.В мола беше чудесно,но сега трябва да мислим друго  newsm78 или да оставим това за първия ни рожден ден като организация през февруари.
        За мен освен подготовката на коледен базар,основния ни приоритет е да направим стаята,в която да оставаме насаме с децата.Поне да го уредим с директорката и да направим пода и стените и в движение ще обзавеждаме по малко.Да се откъснеш в тази стая с 3 деца за 1 час и да поработиш или поиграеш с тях ще е чудесно.Стефи ми даде много малки плюшени играчки,които прибрах и смятам да даваме на децата като поощрение след като са написали или нарисували нещо.Аз ще отида в събота отново и ще взема 2-3 дечица пред директорския кабинет.Надявам се всяка седмица да ходим поне по две момичета,зимата може би ще е по-трудно,но само постоянството ни в тая работа ще даде положителни резултати.Този кабинет ни е много необходим!
      Възпитателките ни помолиха да им купим учебни помагала за 4-5 и 5-6 годишни деца на Анубис,предполагам "Приятели"/вижте сайта/,за които ние естествено нямаме толкова пари,но незнам дали по един комплект на група ще има смисъл.Майче,ти ще се свържеш ли с издадетелството?

# 392
Според мен не трява да оставяме изложбата на заден план. Нали една от целите  е  да съберем нови съмишленици и да направим по- голям базар. Може да го направим в някое по- голямо заведение или в партер на обществена зграда.

# 393
Здравейте,

Говорих с МОЛ-а. Площта до пицарията вече няма да може да се ползва (не се отнася само за 01.11). Днес ще говорят с управителката за датите за другото събитие.

Относно изложбата, аз се сещам единствено, че в сладкарница Доналд имат изложби на фотографии и там мястото ми се струва добро, защото влизат хора постоянно. Предполагам, че може и някакви брошури да се оставят, ако се съгласят от сладкарницата разбира се. В хотелите влизат предимно хора от други градове, а нашата целева група са по-скоро местни хора. Библиотеката е хубаво място, но също не ходят много хора. И за библиотеката и за изложбените зали трябва да се вложат пари и доста усилия за разгласа и не се знае какъв ще е ефектът.

За учебните помагала, говорих със свекърва ми и тя ще говори с представителя на издателството. Сега в началото на учебната година хората от издателствата обикалят училищата и може да отнеме време преди да се видят.

# 394
хм,аз говорих с директорката и тя ми каза,че има отделени 43 снимки,които могат да участват.щях да ходя в четвъртък с верчето,но тя ми се обади и каза,че не може,така че си търся компания.....до там,за да вземем снимките и да започнем работа по тях.иначе в четвъртък по обяд(13 часа)мога да отида до мол-а с вальо да говорим за друго място там........там ми се струва най-подходящата площ за изложбата....

# 395
Диде, супер
Това е наистина добра новина  Grinning
Стискам палци да стане все пак в Мола  Wink
Аз тая вечер ще бягам до Слънчоглед за материали, дано успея да стигна преди да затворят ...

# 396
В мола на последния етаж срещу ескалатора също е хубаво според мен. Там се оформя нещо като площадче и минават много хора.

# 397
http://www.gealibris.com/index.php  Пепито ми беше казала,че тези 8 книжки в раздел Деца -4 стр.занимателно са много подходящи за децата.По един комплект на група е хубаво да имат.

# 398
     Аз пък разбрах,че за дата 1.11. е невъзможно където и да е в МОЛ-а да го направим или грешно съм разбрала Розали  newsm78

# 399
Привет,
Вчера успях да купя 3,5 м филц, така че се подгответе за голямо шиене като се върна  Mr. Green

А за книжките, сега сметнах, че 1 комплект от всички книжки за детски градини на това издателство струват 49,20, съответно трите комплекта - 147,60. Дали да не потърсим помощ, за да можем да им ги купим (в случай, че от издателството не ни ги подарят  Wink)?

# 400
За МОЛ-а, останах с впечатление, че и на най-долния етаж не може за 01.11, но за пространството срещу ескалатора не сме питали.

За издателствата, от едното ще проверят какво могат да дадат, а на другото трябва да напиша писмо до централния им офис и може би ще стане. Свекърва ми междувременно е намерила и подготвила една торба с учебни тетрадки и помагала за предучилищна възраст, която се надявам днес да вземем. Заслугата за издателствата е изцяло нейна Simple Smile

Ще ви пиша като ми се обадят от МОЛ-а.

# 401
за утре има ли кандидати за ходене до страхилово??????

# 402
  • пяната на дните
за утре има ли кандидати за ходене до страхилово??????
Ако има местенце в колата, аз съм свободна (за известно време ще съм доста свободна  Wink)

# 403
Верте, що,що? Да няма някоя добра новина от щъркелчо?  Wink

# 404
Аз утре не мога да хартисам от работа, но пък ако има как да ви предам книжките за госпожите? В колко и от къде ще тръгвате?

Общи условия

Активация на акаунт