"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 636
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета! Аз и за рождения ден няма да успея да дойда. Вкъщи намерих флагчета за украса и шапки за рожден ден. Ако ще ви свършат работа мога да ги дам на някой.
За тениските исках да ви кажа, че мъжа ми работи с една русенска агенция, която работи доста евтино. Дайте ми повече инфо какво точно ни трябва за да питам колко ще ни излезе бройка тениска    Wink
Имам да давам парички за членски внос за 3 месеца, но ще ги имам в началото на октомври, като дойде заплатата на Ники. Пообрахме се покрай кумуването на сестра ми на сватбата Sad здраве да е!
Спорен ден на всички!

# 376
  • BG
Довечера съм на линия  Hug
Но за РД още незнаем дали ще можем да дойдем. Виктор е в БГ и има рд и той, така че ще мога да кажа със сигурност утре.
Имам една раница в мен, която ще донеса, и застраховките на децата са готови.
И малко членски внос трябва да платя, че много ми се е събрало и на мен.
Васе, последния път като ходих говорихме с Александрова, че са комбинирали едно гардеробче за две деца, а учениците имат самостоятелни. Та само трябва да намеря списъка и ако може да измислим по някоя различна картинка и  да им напишем имената. Аз ще ги ламинирам и ще ги лепнем с двойно лепящо тиксо.
Покривките, които им занесох ги ползват, но са само един комплект, което означава, че старите са пак в оборот. Трябва да направим по два комплекта за група, което прави още... 15 покривки. Аз се наемам да шия, но ако ми помогнете с плат ще бъде страхотно  Peace

# 377
Ферара, ще ти пратя логото във векторен формат, но нещо не можах да преценя колко да е голямо (това на гърба), мислех нещо като 20 х 20 см или малко по-малко ....

Другата седмица няма да съм в Търново, така че Розали, ако имаш имената на децата (предполагам че за първа група само става въпрос) ми ги дай да ги направя довечера или утре и ще ти ги пратя на имейл.

Плат за покривките - от Манията сряда или четвъртък (2 лв/кг) - купих страхотна розова покривка, ама си я пазя куклите  Mr. Green

Хайде до довечера  Wink

# 378
верче,аз също си мислех за това,но мислех в началото на следващата седмица да и се обаждам по-сериозно,защото датата наближава неумолимо......имаме само 30 дни до тогава и ако искаме това да стане реалност трябва да хващаме бика яко за рогата.аз за съжаление няма да мога да дойда довечера,защото от 18.30 съм на лекар,но ако е от 18 срещата мога да се отбия за малко.с галя говорих ,ще ми донесе играчките около 16 часа,така че раличка като се прибираш от работа можеш да минеш да ги сортираме заедно......друго не се сещам за сеге.

# 379
Здравейте,

Говорих с директорката и хората знаят за 27-ми. Рождениците са 7:

1 момиче на 6
3 момчета на 5
1 момче на 6
1 момче на 7
1 момче на 8

Довечера значи ще се видим в 18 часа в Сладоледена къща?

А за неделя колко ставаме? Да се преброим...

От МОЛ-а обаждаха ли се на някого (Вальо, Розали, Бозгунова)?

# 380
Ами май за сега за неделя сме -  аз, Стефито, Ралиар и Мая. Евентуално Розали, Вальо и Виктор

Обаче предлагам този път децата да измислят програмата за рожденниците, някой да им изпее песен, друг стихче и т.н., че нещо се изчерпах с идеите  Mr. Green

# 381
За сега сигурните за утре сме аз, Мая, Стефито и Ралиар.

Рали, за сега сме се разбрали да взема 8,15 Мая, ако ти тръгваш от Джюлюница - да вземеш Стефито и да се чакаме на бензиностанцията в Поликраище. Ако тръгваш от Търново, аз ще отдида до Горна, а ти ще вземеш Мая  Wink

# 382
  • BG
Аз също ще мога да дойда  Crazy Ако има място естествено. И ако има нужда от някаква помощ, за опаковане на подаръци или нещо друго съм насреща  Hug

# 383
Розали, естествено че има място  Wink
Като се доразберем с Раличка, ще ти се обадя.

# 384
Последно уговорката за утре е следната:

8,05 - вземам Розали от тях ще спра както обикновено до блока
8,15 - вземаме Мая от тях

9,40-9,45
- среща със Раличка и Стефито на бензиностанцията в Поликраище.

# 385
 Гуд морнинг,

Дара още спи, а мама вече не я свърта, смуче кафе и само наобикаля стаята на детенце да си играят  Rolling Eyes

За стативите от Изложбени зали ми казаха, че нямат (явно художниците сами си носят, ако им трябват). Обаче, ми да доха идея за централната библиотека "П.Р.Славейков" -  после и аз се сетих, че там винаги има някаква изложбица или представяне на книга във фоаето. Има ли някои познати там? Едва ли ще ни откажат, ама знам ли...   33uu  Третият ми последен вариант е Художествения факултет, ама там логистиката ще е мааалко по-сложна (но не невъзможна).  Peace

Васе, Рози, Мая, Рали, чакаме да споделите как мина рожденния ден  Hug

# 386
Привет,
Този рожден ден като цяло мина много организирано  Grinning Викито я бяха постригали като момченце, едвам я познахме  Grinning

Ами то и без това се поразсъхна работата за Мола, иначе предложението за Библиотеката е добро. Мисля, че Искра ги познава там, утре ще говоря с нея за това.
Лека вечер!

# 387
 Защо да се е развалила работата с МолЪ? Нещо ни отрязаха ли? Аз си мислех само да вземем стативите от библиотеката и да си ги пренесем, където ще ни е изложбата. А в библиотеката винаги са едни скучни-скучни изложбите и освен някой объркан студент/ученик и 2-3 баби никой не ги вижда  Rolling Eyes

# 388
засега няма промяна в плановете за мол-а,трябват ни стативи.ако искра има някакви контакти в библиотеката е супер,нека да провери ако може.и още нещо не сме решили -колко време ще продължи изложбата-1 седмица или 10 дни.....дайте мнение.

# 389
Здрасти!
 Какви са тези статива-мога да питам в нашата изложбена зала?

Общи условия

Активация на акаунт