"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 634
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Привет,
Предлагам да се съберем сега в четвъртък преди рождения ден в неделя. В момента ви подготвям домашното  Mr. Green
Какво ще кажете за четвъртък, 18,00 (8,15) в Сладоледената къща.
Марти, я обясни къде точно се намира това, че не съм хич в час  Blush

Верче, на червения плат ще ни е трудно да си направим сами логото. Т.е. вариантите при които можем да си го направим сами е:
1. разпечатва се на трансферна хартия за текстил и после с ютия се пренася;
2. прави се шаблон и ползваме бои за текстил - почти неизпълнимо с това засукано лого

и естествено последен вариант - поръчваме да ни ги направят някъде.

Може би най-евтин вариант ще ни излезе, ако си ушием бели престилки, с оранжев кант и може би оранжев джоб и после по първия начин слагаме оранжево лого. За целта трябва обаче да купуваме и платовете и хартията (1 кутия от 20 листа А4 струва около 30 лв в Офис 1).

PS: Сега видях, че има и трансфертна хартия за тъмен текстил, но е по-скъпа и мисля, че  такъв случай по-добре да си ги поръчаме, от колкото да купуваме от нея
http://www.plesio.bg/transferna-hartiya-c-69978401.html

# 361
 "Сладоледената къща" се намира на бившата Уличка на глада (горната страна на парка Марно поле). Има входове и от двете страни, но предлагам, ако времето е хубаво, да сме на външните им масички, които гледат към парка (ама как си правя сметката да не нося количка по стълбите, а  Wink).  Мен деня и часа ме устройват идеално.  Peace

Относно тениските - преди 2 години някъде правих 2 тениски с черни надписи отпред и отзад в рекламното студио до 5ти корпус и ми излязоха 20тина лева, като тениските си ги купих и донесох отделно. Може би най-удобно и лесно ще е да ги поръчаме. Според мен е важно да сме с тях на събитията, начело с фотоизложбата.

# 362
Добре тогава, ако е в четвъртък, кой друг освен мен и Марти може да дойде? Искам да обсъдим и някой неща за базара, за да може да се предвиди какви и колко материали да купя.

А за тениските спирам да се офлянквам, довечера ще пусна запитване до оная софийската фирма, колко ще ни излезе. Само не мога да преценя много колко трябва да е голямо логото на гърба, така че да стои добре на тениски S и XL  newsm78 ... ще го мисля  Wink

# 363
  • BG
Аз съм на линия утре  Hug

# 364
аз съм на работа утре,сори,но играчките-подаръци ще бъдат при мен в петък,ще се разберем допълнително как да ги предам,защото няма да успея да дойда на рожден ден.

# 365
Диде, направо изключих че в четвъртък си втора смяна.
А в петък вечерта удобно ли ти е? А на другите?

# 366
Аз и за четвъртък и петък съм на линия!Когато кажете  PeaceЗа рождения ден също!Да поръчвам ли торта?

# 367
  • България, Велико Търново
Момичета, като гледам срещата май няма да е днес, а утре. Аз най-вероятно няма да успея да дойда. Заминаваме за Свищов, понеже ще правим за втора година курбан на Вики. Там имам приятелка шивачка, така че ако искате да си направим престилки мога да я попитам дали ще ни ги направи?
Успешен ден на всички   bouquet

# 368
Явно сме в доста намален състав, така че по-добре на бързо да се разберем тук. Бях нагласила едни мостри за базара, ама ще ги снимам и ще ви ги пусна.

1. Кои ще идват на рождения ден в неделя? за сега сигурните сме аз, Стефи и Ралиар. Евентуално Контеса и една нейна приятелка от Павликени, но ще ес чуя допълнително с тях.

2. За тортата - Рали поръчвай я, не знам в кого е касата обаче  Grinning

3. Играчките
- кой може да ги взема от Бозгунова? Актуален ли ни е списъка с рождениците?

4. Обещали сме да им носим сега в неделя 20 листа кадастрон за подвързване на учебниците на децата, че са им отпуснали само 3 листа. Да се разберем, кой ще ги купи?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 11:53 от devilkin

# 369
Аз ще платя тортата,после ще си ги оправя от касата.
Мога да взема и играчките от Бозгунова утре на обяд например.Ще видя подходящи ли са за рождениците,ако списъка е актуален.Вече нямаме чинии,вилици и сокове и салфетки.Украса-свещи,балони,имаме ли?
Имам останали найлонови облекла от Влади,около 20,ще ги взема.Според мен това с картона е излишно/аз никога не съм обличала учебници с картон,само облекло да предпазва учебника/.
Аз съм със страшен гърлобол,дано да се оправя до неделя.

# 370
Здравейте,  Simple Smile

Съжалявам, че не писах толкова време.

За РД съм на линия. У нас има някакви сокове и прибори от миналия път, както и салфетки и много балони (Диди ги е купила и са много хубави). Касата също е у мен. Мисля, че има в момента 246 лв, но имам да възстановявам на Вальо (за застраховка) и на Ралиар (за тортата за август). Ще прегледам какво има и ще купя още. От къде купувате чашите, чинийките и виличките?

За рождените дни някой чувал ли се е с директорката? Ако не, ще се обадя утре за потвърждение на деня и броя на рождениците. Мисля, че бяхме говорили за съботата и не сме променяли за неделя уговорката, но не вярвам това да е проблем

Какво стана за срещата - ще има ли и днес или утре?

# 371
Ами вие кажете дали утре ви е удобно за среща.
А за кадастроните говорихме понеже найлоновите облекла са доста скъпи, не че някой държи да е точно с кадастрон. Все пак става въпрос за 20 ученика с поне 5 учебника  Grinning.

Мая, по-добре наистина се чуй с директорката, за  да няма изненадани ;o)

И да напомня пак - в мен е видето с касетите и ония неща за четките. Ако Вальо идва и има желание да им монтира някъде видеото (че телевизорите им са на едни поставки ...)

# 372
Хайде, все пак утре да си направим една срещичка, а?  Wink

# 373
Оки, на линия съм ;o)) пак на мястото където се уговорихме  Wink

# 374
Здравейте моичета. За съжаление немога да дойда нито на среща, нито на рождения ден. Понеже никой не влиза на другото място ще пиша тук. Моля ви питаите директорката докъде е стигнала с това за което сме говорили . Важно е да знам по - от рано за да мога да подготвя нещата.

Общи условия

Активация на акаунт