"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 625
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
  • пяната на дните
   Ако имате нужда от свободни ръце за цирка, свободна съм утре и мога да дойда  Grinning.

# 346
Това променя нещата. Тогава баджовете са много уместни Simple Smile

# 347
 И аз съм "За" баджовете  Peace
 А баджове за нас има ли смисъл да слагаме?
 Апропо, присъединявам се към Верте: ако ме искате утре, ще оставя бебси на баба й и идвам. Но ако смятате, че ще има достатъчно хора, ще си бръмчим с Дара вкъщи  Wink

# 348
Верте, разбира се  Hug

Момичета, колко възпитателки ще дойдат с децата - две или три? И още нещо, билетите, които ще трябва да вземете допълнително ще си ги разделим  Wink

С Розали ще се уговорим как да и дам баджовете ... само нямат връвчици, ще трябва да взема някакви шнурчета.

Марти, писали сме едновремено, ами момичетата, които ще ходят да кажат  Wink
Между другото на бурканчетата намерих друго предназначение, ще ти се реванширам за тях, даже съм измислила как  Mr. Green

# 349
  • BG
Ами три ще са госпожите, едната след цирка ще остане във ВТ, а две ще се върнат с децата в дома. Децата ще са 14 или 15, с госпожите ставаме 7 засега, и Вальо ако дойде 8. така, че вие преценете, и ако сте свободни заповядайте.
Билета за цирка мисля, че няма да плащаме, оставете това на мен. Ако се наложи да се плащат няколко билета ще искам подкрепление  Joy
И да не забравя и да кажа и тук- Директорката изрично предупреди да не се купува нищо в цирка на децата! Пицата и айряна са достатъчни. Предният път са си пълнили джобовете с пуканки, яли са в автобуса и накрая кой повръщал, кой се давил.... абе с две думи в цирка нищо за хапване  Peace

# 350
и аз съм за баджовете,ирина също ще дойде утре,мисля марта и дара да си бръмчат в къщи,но за верте много се радвам,че ще се присъедини към нашата компания утре.....

# 351
 E, ми добре тогава. Явно ще се съберете голяма тайфа за утре. Все пак, ако излезе нужда от подкрепления - на лице съм, обаждайте се дори и в последния момент.

Васе, утре да ми направиш едно гости или днес следобед, ако си свободна?  Wink

# 352
Марти, напоследък все не ми достига времето. Забравих да кажа, че трите големи хавлиени кърпи, които ми даде, ги занесохме в Дома, има за всяка група по една. Зарадваха им се  Wink Ама ония пижами ...  Mr. Green
Аз след работа ще мина да видя дребосъците, дано в 6,15 не са потеглили към Страхилово, ако има кой да гледа Дара за мъничко, мога да те отвлека с мен за половин час  Wink

За баджовете - ще ви ги донеса между 15 - 15,30 в Мола, така ми е най-удобно, хем да ги видя на бързо сладурите  Wink

# 353
  • пяната на дните

Честит празник на Вери77!
Мноооого усмивки и късмет
!

# 354
Честит имен ден на двете Верчета! Simple Smile

Да сте здрави и весели и да се сбъднат мечтите ви!

# 355
  • BG
Ами честит имен ден на Всички Верчета  Crazy И на всички, които празнуват днес   bouquet

# 356
ох, ама и аз съм един шемет, влизах с администраторската парола да гледам кога и е рождения ден на Верчето Mr. Green

Верчета, честит празник и от мен   smile3525

# 357
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug

# 358
  • BG
Накратко за цирка- мисля, че всичко беше страхотно  Crazy Децата хапнаха пица, возиха се на стъкления асансьор, това беше голямо приключение за тях, качиха се и на ескалатора, и после цирка мисля, че им хареса  Grinning Прибрали са се благополучно, без проблеми.
Огромни благодарсти на МОЛ- а и в частност на Ради и колежката й, които почерпиха децата с бонбони и сметката за пицата и айряна беше за тяхна сметка  Hug

# 359
   Минавам за мъничко,за да ви кажа,че днес с Розали бяхме в Страхилово.Бяхме на Александрова в групата.Малките се налудуваха  с Розали,а аз се правих на начална учителка с 4-5 първокласника в коридора/добре ни се получи/.После ги повозих в колата и ги наградих с вафли от магазина в селото.Бяха много щастливи.Нацелуваха ни много/има и за Вася,и за Мая,за всички/.
  В личен план имам много ангажименти,но ако ще имаме среща този път се надявам да не я пропусна/само кажете къде и кога/.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт