Отговори
# 150
Kamence,честита ви годишнина.Още мнооого дълго време да се гушкате и обичате Peace  bouquet
Аз не можах да спя от зор и сутринта Хриси ни събуди към 6 часа,нахранихме я и с мъжо сглобихме секцията.Дне само да гласувам и хващам парцала и прахосмукачката!
Ще взема и аз да запиша Хриси на кухня нелегално.....

# 151
Христина- на 16.10.  в 10:25 часа в “Многопрофилна болница за активно лечение – Свищов” ЕООД, гр. Свищов

Благодаря Hug - моята кака е тогава, но в 2.15 по-рано през нощта Crazy
Питам, за да знам дали не сме се мъчили заедно с някое майче Crazy Mr. Green

Музе, сглобиха ли я?

# 152
Здравейте,мами!
Честито на всички празнуващи днес! newsm51
Вчера Хриси обядва с Hipp -спагети с домати и тиквички и днес получи обрив по гърдичките.Така,че мами внимавайте с този продукт. Naughty
Иначе попарата я пасирам,защото не може да преглъщаме.
Музи,защо нелегално?Аз питах тук и искаха копие от акт за раждане и документ от педито,че не е алергично детето.

# 153
Оле боже, изтървала съм цяла страница...... Crazy  Ясно, че сте сглобили секцията Laughing

И аз съм привърженик на бебешкото плацикане  - много сте сладки Heart Eyes

Ками, честита годишнина! Още сто пъти по толкова да празнувате (ама нещо се разминава лентичката в подписа Embarassed или аз съм недоскив)
 Hug

Алекс, сигурна ли си , че е от манджата. Обикновено е от запарване там- едни мънички червенички без бяло връхче ли са?
Иначе не сме яли такова,де,  Laughing
При нас в кухнята не искат нищо Shockedама абсолютно нищо Shocked  Даже знам за една жена, дето си взима от там и си храни котките и кучетата Rolling Eyes
Ние сега се прибираме от "ролеросване" , голям кеф Laughing

За пишоците не мога да взема отношение, че съм с два чифта панделки, ама и аз знам , че е добре да си откриват телата.

# 154
Ками, честита годишнина! Още сто пъти по толкова да празнувате (ама нещо се разминава лентичката в подписа Embarassed или аз съм недоскив)
 Hug
АААА добре си виждаш, там съм сложила датата на запознанството ни и така и не съм я сменила  Embarassed
Благодаря за пожеланията, ама той ме ядоса и сега му се сърдя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Искам да питам за плажа: Моята педка сега ме напсихари, че изобщо не трябва да го водя на плаж, чак другата година  ooooh!
Било много вредно, можело да се получи претопляне, обезводняване и т.н А бях решила днес да ходим след 16.30  smile3518

# 155
  • София
Каменце, ами педката ви не е казала нещо ново. В жегите и в парка децата могат да се претоплят. Измамно е, че като са под чадър са ОК, може да получат топлинен удар. Аз изобщо няма да я водя на плажа. Но все пак ако решите да ходите, мисля че в по-хладните часове няма да има проблем, а по жегите някъде на сянка и хлад.  Peace

Честита годишнина! И вие ли се познавате от 100 години като нас ?! Много да се обичате, да си направите още едно бебче и да остареете сред много внуци  Simple Smile

Зори, кус куса е на Плазмон, най-малкия. Той не се нуждае от пасиране, нито децата имат нужда от зъби. Толкова е ситен, че направо се гълта. По-скоро идеята е дребовете да свикват с парченца в устата.

Мишето беше много крива и като я сложих в басейнчето на терасата се разрева съвсем. А тя много обича да я къпят. Незнам дали не се стресна или просто щото беше крива и й се спеше. Пак ще пробвам  Whistling

# 156
  • Бургас
Ками аз Никол ще я водя ама само сутрин най-късно до 10,30ч Peace
и евентуално след17чама тогава има вятър та не съм сигурна newsm78
Иначе заведи Кало да види плаж и гооолямата вода Grinning
Като е обилно намазан и под чадъра на сянка хич нищо няма да му стане Hug
Засега мисля ние във втотрник да посетим плажа   grinning039
Като се разберем нещо ще ти кажа ако искаш да дойдете с Кало Grinning
Мецанке ми пИрфектно е при вас кухнята Grinning
а с ролерите чакам снимка Peace
Н–Алекс ние още не сме ги опитали тези спагетки,но Болонезето са супер Grinning

# 157
Честита годишнина Каменце   bouquet
За плажа и ние смятаме да  ходим- сутрин по раничко и следобед след 17 часа. Пък доки каквото си иска да говори. Аз миналата година не ходих и не смятам и тази год. да изтърва да си цопна дупето  Mr. Green

Малееее страшна жега е навън. В 11 се прибрахме че слънчасах. Вие къде ходите бре мами. Мен и на сянка ми е жега, най ми е гот вкъщи уж на по прохладно  Mr. Green

# 158
Ей ме и мен. Laughing
Гласувах Peace
Секцията е сглобена и подредена,чакам сестричка да дойде да гледа палавницата,аз ще си подреждам къщата вече newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes.
Ами нелегално е кухнята,щото нали е след 10ия месец и тук не дават по-рано.Освен ако не взема копие на някоя майка,която имам момиче малко над 10м.,че нали пък за по-големите е друга 'раната.Искам да я пробвам.Вчера правих пиле яхния с картофи,топих й само залчето,в нея имаше само сол и чубрица.Ей няма такова млящене,вярвайте ми.
И нашия кус-кус е на Плазмон най-малкия,много е ситен,а като сложа АМ става като млечница.Хриси седи като маймунка със зейнала уста и само чака да й тикна лъжицата Joy...
Който ходи на плажа-искам снимки и едни плицикане заради нас....
И да ви кажа-в нашия Кауфланд от утре ще има ПрИмоция-на Памперс-ДжъмбоПак на 25лв.Може да се купят до 3пакета.И бодита с къс ръкав 6лв за 3бр.Памучни.Утре ще отръскам тате за парички и отивам.Майчетата покрай Плевен да не се кумят,ами и те да действат.Тия памперси за без пари.

# 159
Ками честита годишнина  bouquet

# 160
Мечка Малинарка ,пъпчиците са с бяло връхче както на бузките,които се появиха след като и давам АМ и затова мисля,че е от пюрето,което съдържа обезмаслено мляко.Аз също имам алергия от белтъчини.
Муза Музовска, ние сме на Пуфис откакто изчезнаха от пазара Хъджис класик.Имахме силен обрив преди време и съм доста взискателна към памперсите.

# 161
Здравейте   bouquet
Голяма жега днес ,а в Пловдив и по горещо даже  Laughing
Ние бяхме навън до към 11.30 ч. после плацикаха и двете в басейна на терасата ,голяма веселба падна и малката само крещи от кеф  Laughing,после папаха и хайде заспаха в 13.00 вече спяха.
Следващо излизане към 18.00ч.
Ние тази година няма да ходим на моренце,че бебка е много малка и само притеснения ще са около нея.На планина (вила),на спокойствие и без хора ще ни е най гот  Mr. Green
Nedialka_81  еладата е на зърна,които не могат да се мачкат,само се пасират.
Благодаря за разясненията за кус-куса  ще го пропуснем,продуктите на плазмон ми идват скъпички  Stop

# 162
Алекс, дано израсне тази....алергия. То май си е един вид такава. Sad

Не знам за плажа , мацки, в 16.30 тук все още не може да се диша, но пък на морето подухва..... И на мен ми се струва, че след 17 е по-удачно, а сутрин до 11.
Отивайте и хич да не ви пука..... Laughing

На мен голямата ми получи алергия от слънцепредпазни мазила - при това смених 2 марки.... Crazy още едно време.
И като се ядосах - с нищо не я мажех вече. Само с тениска и шапка с много голяма периферия , та да скрива лицето, ушите и врата.
Но не сме били същото лято на море де, като се роди (и тя е октомврийче). Отидохме на следващото, когато вече е била на повече от година и половина.

И ние ще ходим след малко да гласуваме - само дето още се колебая между Калфин и Кунева newsm78

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт