Отговори
# 165
 smile3533 smile3534 newsm62

Не стигнахме до гласуване ooooh!

Ками, как го траеш толкова време? Mr. Green Wink Hug
Да не се сърдиш дълго Hug

# 166
# 167
  • Бургас

Да бе да-аз лунувааааааааааам Mr. Green

# 168
Сега меря летни дрехи-май и аз ще трябва да лунувам ...............

# 169
Здравейте момичета,

нещо напоследък съвсем нямам време за нет-а и хич ни влизам по форумите. Blush По цял ден ходим като бесни я на разходки из градинките, я по работа. Пък и до Видин бяхме при бабата на мъжа ми. Напоследък не мога да й смогна на Йойо, научила се е да скърца от яд като не й обръщам внимание и може да го прави с часове.  Tired Имаме си 4-ри зъба и слава богу никакви пролеми с кърменето въпреки всичко.
Ама много промени има тука, гледам поне две сте си сменили имената, ако я карате така скоро никого няма да мога да разпознавам Confused Heart Eyes

А кой може да ни добави в колажа на първа страничка? Оставила съм снимка в албумчето за целта, пък ако не може здраве да е, ще гледаме за следващия да се класираме.  Laughing

Е хайде със здраве и не се сърдете, че ни няма, не сме ви забравили.

# 170
  • Lovech
Здрасти, ето ме отново. Все по това време, ама, така е, чак сега се дореждам!!!
Pepenik, , исках да кажа, че на морето ще е трудно, защото бебчо си иска своето - ядене, спане, разходка, и понеже е голям вагърец, изобщо не го свърта на едно място и иска постоянно да се движи. А това на една хавлия под чадъра не си го представям.
От друга страна баткото иска да плува, да скача, да влиза надълбоко, затова баща му трябва да е до него. Та, кой ще прежали плажа и ще гледа бебето? Аз, разбира се. Но, от друга страна, съм съгласна, само за децата да е добре, пък аз ще почивам догодина. Като си помисля миналата година как си мързелувах под чадъра с бира и вестник! А сега едно малко съкровище иска да ми изяде четивото и да ми изпие бирата!!!  Joy
Така, и да се пооплача, от три нощи се буди през половин час, денем не иска да спи, мрънка, нервничи и се лигави, та май ще чакаме появата на трето зъбче.
Айде, лека нощ, че ще ходя да гледам изборите!  Hug

# 171
Bidapet и при нас нещата са точно така разпределени, кака и тати
на плажа , а мама с бебо. Митанчо е същия калпазанчо, иска само прав,
иска да го държим за ръчички и той да ходи, а до морето сигурно ще е
още по сериозно положението. Аз също не си го представям на едно
място на хавлията, та ще си обикаляме по сенките двамата.
Сега е малко късно вече, но не успях по- рано да ви честитя празника.
Петдесетница е много хубав ден за моето семейство, баща ми претърпя
много тежка операция преди 5г и на този ден събира всичките си приятели
и близки за здраве. Повеселихме се, бебо беше перфектен и установих ,
че със сигурност човечето иска купони. Весел, закача се със всички, а
вкъщи вечер преди къпане е особено кисел.
Каменце прости му на човека, честита годишнина и от мен.  bouquet

# 172
  • Бургас
Добор утро сладурки Hug
Момичета ,а аз все ошще тая надежда Никол да си седи на дуето в/у хавлията под чадъра
или в басейнчето/което още не съм купила де Grinning/
Бидапет дано тези дни се похвалиш с ново зъбче и се успокои малкия сладур Hug
ПепеНик Митанчо е купонджия,а ти го мъчиш в домашни условия hahaha
Невидмче  Hug
онзи ден се чудех къде изчезна,радвом се чче сте доббре с госпожица Йо Hug
Честит 10-ти мисиц на най-бързащото Октомврийско пате Кало на Поли Hug
Честита осминка на Ванко на Поли Hug

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 08:15 от Nedialka_81

# 173
Ками, как го траеш толкова време? Mr. Green Wink Hug
Да не се сърдиш дълго Hug
Ми к'во да го правя. Бях млада, зелена, пък той готин  Embarassed
Отсърдих се, ама голямо мрънкало е понякога fight
Неди, ние имаме басейн, може заедно да ги цопкаме  piasyk
Вчера така и не стигнахме до плаж, а за днес се чудя кога да излизам, че май голяма жега се очертава  sweating

# 174
  • София
Гледам плаж споменавате  Crazy Мислех си по едно време татко ни да ни закара до Бургас да сме там лятото и той да дойде като му почне отпуската, ама като се знам ще ми е много терсене без него.  ooooh! Ще чакам август месец.

Мишето от вчера плаче, даже и насън. май венеца й е подут там където се пада кучешкия зъб  newsm78 Абе мажа я за всеки случай с Калгел. По едно време вчера такъв рев рева (както като ги боли нещо), че и дадох и Панадол и веднага заспа.

# 175
  • Бургас
ООО Ками ще се възползвам мило  Hug
А мъжете,Ех мъжете-големи са бебета-ти не го ли знаеше Mr. Green
Майлили или е зъбчето,или нещо сънува.
И Никол ги прави тея ревове -уж безпричинно и спяща.
В повечето случаи като я гушна или взема при нас в леглото се успокоява и заспива.

# 176
  • Варна
Бях решила да не пиша повече ,ама много ми липсвате всички бе. Не мога без вас.

# 177
Пуки, защо да не пишеш Rolling Eyes  Лично аз дебело подчертавам, че ако съм те засегнала, било е несъзнателно и се извинявам горещо  Много ми е мъчно като засегна някой! Sad

И ние сме на вълна да ядем четивото и да пием бирата... Скъсах се от смях на това изречение Laughing
Пиша в пазарджишката тема, там съм с други ядове, свързани с по-голямото дете Sad..... и нещо ме е затресла депресията......
Ще взема и аз да полунувам, та съвсем да изчезна Mr. Green.............Ич да ме нЕма..... Mr. Green
Имам мускулна треска от кънките, щото съм обездвижена явно..... Sad

Ками , и аз така с моя момък - бях на 16, когато го залюбих (сега съм на 30)..... Ама още беше женен, та се предадох  и отидох студентка слава богу. Като се прибрах един ден от скитане по света (бях на 22) го срещнах в едно барче..... Нещо трепна в мен - Първият въпрос ми беше - Как си?  А той отговори - Развеждам се Mr. Green Каза го с много надежда в очите Mr. Green
Евала на жена му, че го остави Mr. Green....(ние сме дружки, е, не пием кафе заедно де, тя е в София)
Цял живот ще й паля свещ на тая жена...... Mr. Green Wink

# 178
Егати и пороя...Направо ни разказа играта.... #Cussing out
Едно птиченце ми каза,че мога да взимам кухня на Хриси легално,ще я запиша да се пробваме....А я да питам,мога да пропускам да взимам кухня.Имам предвид-талончетата не са по дати,че понякога излизаме по центъра и няма как да тичам на обяд за кухня...Много съм боса в тия неща,ей ooooh!
Ай,тук пак заваля,това не е човешко вече...Днес ще си останем вкъщи...
И мене мъжо млада ме "открадна"...Наскитосвах се и аз по света на 20 и той си ме хареса...А понеже имаме разлика в годините/13/ се майтапя,че съм го чакала да порасне. hahaha
Иначе мъжете са големи бебета,Неди е много права в това нещо...Обръщаш ли им внимание-досаждаш им....Не им ли обръщаш внимание-що ги игнорираш.... newsm78
Ама пак си ги обичаме,нали?Аз без моите Хрисита не мога Cry Mr. Green Heart Eyes

# 179
Музе талончетата са по дати всеки ден заверяваш за следващият ден.Пуки радвам се ,че си решила да пишеш отново  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт