Отговори
# 180
Да, по дати са ... иначе няма да знаят колко да готвят Peace Само че тук можеш да запишеш за цялата седмица напред, въобще за колкото си искаш Hug

С моя разликата е 11 години Mr. Green

# 181
Здравейте  и от мен Laughing Вече сме си вкъщи че вънка е страшна жега.
И аз се надявам момата да си стои под чадъра на плажа,но....май ще си истана с надяването  Mr. Green
Като ви чета май от рано сте се залюбили с половинките...Аз по бързата процедура - за 1 година се запознахме и се взехме. Интересното е че живеем през един блок и той доста ме е засичал и заглеждал.Ама аз с вдигната глава... Mr. Green

Пуканка много се радвам че пак ще пишеш  Grinning  Hug

# 182
Мараба, "девойкиии"! Laughing
Да се разпиша и аз. Нали сме уличници hahaha Ама много жега, бееее sweating Спретнах се и аз в едни къси гащи... е не мога да се гледам Crossing Arms като бухнал козунак на някои места Confused Ама от жега ли да умирам?! Що така тоя път нищо не свалям? Извинете, мисля си ей тъй пишейки си.
На моренце много ми се ходи, но сигурно няма да ни огрее Sad
Музе, тъкмо ще разхлади след този порой. И тук нещо се смръщи, може и нас да ни "огрее" Laughing
Нашата разлика е 10г. пък Laughing  На 19 бях, като се омъжих и родих по бързата процедура. Ми те мъжете никога не порастват, бе! Имат един дъъъъъъълъг пубертет, който може и никога да не ги пусне, а ако ги остави ги почва критическата, та така hahaha Без тях неможем, а и те без нас още повече! Да са ни живи и здрави Crazy

# 183
Здравейте, минавам набързо да се отчета 9,000кг и 72см. И искам да почерпя, че вчера направихме 1година щастлив семеен живот, днес имам оброк (някъде му казват курбан за здраве) и утре Алекс става на 8м. Иначе сме добре, още сме по село и всички мн ми липсвате  Tired

# 184
# 185
Здравейте, момичета! Не съм  писала много отдавна, още не мога и да ви прочета, но времето нещо хич не ми стига...
Първо, да попитам някой може ли да ми препоръча дерматолог в София, има съмнения и за двете ми девойки, че са се обзавели с атопичен дерматит... Изведнъж и на двете им излязоха едни лишеи, на каката по корема и крачетата вече, а на малката основно по гърба и пред ушенцата.... Много е кофти и се чудя къде да ги заведа. Четох из нета за някаква д-р Албена Ангелова в 29 поликлиника, ако някой има отзиви за нея ще съм много благодарна да сподели...
Иначе при нас захранването върви мноооого бавно - за сега ядем само зеленчукови пюрета на обяд, онзи ден й дадох и пилешко, което не й хареса особено много, де.... Каши не иска, плодови пюрета също много трудно яде, в най-добрия случай хапва по около 30-40 грама... Замислям се за попара и грис, просто трябва да улуча нещо, различно от кърма, което ще й хареса и ще яде... Пробвах да й давам банан и ябълка на парченца, сама да си ги вземе - в момента, в който ги хвана, веднага ги пусна с една учудена физиономия - все едно е пипнала лед, може би защото са мокри.... Струва ми се, че почти се вижда първото зъбче, но не е пробило все още, може би и за това напоследък е много трудно храненето като цяло... Ето и малко нови снимки, на който му се гледа:
http://picasaweb.google.bg/miglena.andonova

# 186
Ей, здравейте сладуранки!!! newsm51
Тези дни нямах време за форума, щото Стефано беше мноооого крив ooooh!.Да ви се похваля имаме си трето зъбче newsm44 и още три са на път Whistling, явно ото това е киселоста му newsm78.Ей сега спи за това реших да драсна няколко реда.Ама много сте изписали едвам ви изчетох Laughing
Много съм притеснена, защото днес му избиха едни пъпчици.Главно локализирани около челцето и се чудя от какво са newsm78.А вчера имеше на гънките по вратлето, но днес почти ги няма.Не съм давла нова храна, освен преди 4 дена му дадох бисквитка в млякото , но без глутенова, не вярвам да е от това.На следващия ден нямаше реакция.Ох ще полудея от притеснение.Ако не му мине до утре, другиден, ще трябва да го вода на кожен.Дано са от претопляне Praynig
Пуки, добре дошла отново!Липсваше ни! smile3525
Музе, честита секция! Hug
Неди, Никол е страшна сладурана, много ми хареса на снимката с колелото Grinning
Дени,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Любовта никога да не угасва!
Пепеник, и Стефано си откри пишлето много е смешен, все го дърпа newsm62
Гледам пишете за половинките.Аз ако ви разкажа от кога сме заедно с моята половинка...бях на 14, сега съм на 27 Wink(оженихме се като бях на 22)Иначе разликата ни няма и две години.
Със сигурност нещо пропуснах, после ще дописвам Laughing

# 187
Мами, може ли да ми кажете (ако някоя от вас знае де) в дом. месно пюре колко месо да слагам като грамаж (ориентировъчно разбира се)?

# 188
Дени, честитки  и от мене
Месото е колкото орех - ако правиш доза в бурканче тип Ганчевите , де Laughing

Ниелче, зетят много напред със ченето Mr. Green, супер, щото у нас само пържоли се ядат, та отрано да я уча малката как да му ги прави hahaha
Пъпчиците под гушата най-често са от претопляне. При нас пък излизат, когато понякога не я измивам хубаво след ядене и както винаги й е текло под брадата Embarassed

Мегче, теб те загубих, че си с две моми също.... Не мога , пиле, да помогна, но отивайте бързо, че е много упорито. Sad

Дени, за какво правиш курбана, какво ти се е случило, чедо Hug

Мараба, "девойкиии"! Laughing
Да се разпиша и аз. Нали сме уличници hahaha Ама много жега, бееее sweating Спретнах се и аз в едни къси гащи... е не мога да се гледам Crossing Arms като бухнал козунак на някои места Confused Ама от жега ли да умирам?! Що така тоя път нищо не свалям? Извинете, мисля си ей тъй пишейки си.
На моренце много ми се ходи, но сигурно няма да ни огрее Sad
Музе, тъкмо ще разхлади след този порой. И тук нещо се смръщи, може и нас да ни "огрее" Laughing
Нашата разлика е 10г. пък Laughing  На 19 бях, като се омъжих и родих по бързата процедура. Ми те мъжете никога не порастват, бе! Имат един дъъъъъъълъг пубертет, който може и никога да не ги пусне, а ако ги остави ги почва критическата, та така hahaha Без тях неможем, а и те без нас още повече! Да са ни живи и здрави Crazy

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy  Съсипа ме! Hug Laughing

Ели, само така, главата нагоре Peace Crossing Arms  (после се чудим къде сме гледали като сме ги взели, а?! Joy шегувам се hahaha)

От утре и ние сме на кухня - менюто обаче е супа с риба тон newsm78 Не беше ли по-редно първо да въведа хек , и то с пюре?
Още няма 8 месеца newsm78

# 189
Здравейте всички, ние със съпруга имаме 4,5 години разлика, аз съм на 27 той на 31, бързо останах бременна  и бързо се оженихме Heart EyesДобър е много и много помага, хайде да не го хваля... Joy  Mr. Green че и той знае да ми вдигне яко нервите  Crazy

Утре сме на консултация, ще пиша като се приберем Peace

# 190
  • Бургас
Добър вечер мами и бебешоциииии Hug
Ние излязохме преди малко на разходка и щерка ни реши,че не иска навън
размрънка се и хоп ето ни в къщи  Crossing Arms
Мегче дано грешиш за тъпия дерматт  Praynig
после да кажеш какво е станало Hug
Пукълс добре завърнала се Hug
Нашта разлика с 1/2-ката е 3г.
Излизаме от 96г ,а живеем заедно от 99г Laughing
за мързеливите аз бях на 15г Laughing
А тая година правим 10г откакто живеем заедно Mr. Green
Денинце да си хапнете сладко на курбана/ех че си ми далече и аз да дойда да хапна/
Тединцееее Joy hahaha Joy Hug
Ниноче доста от мамите тук не са давали предварително рибка Peace
Вики и моя не е лош,ама си има и ужасно дразнещи ме страни Laughing

# 191
Нямам сили да ви чета. ooooh! Mr. Green
Гледам има завърнали се-добре дошли от ново в отбора!  bouquet Peace
ПОдредих,постлахме килими,пътеки,капнала съм...Отивам да хапна и ще лягам да отмарям,че вече не си помня и името.2седмици кашони,чували,боклуци и кочина в цялата къща....
Снимки ще гледате тия дни живот и здраве! Laughing Sunglasses
Щях да ви питам нещо свързано с децата,ама се отплеснах-здраве да е,ще се сетя.
Ааааааа,Хриси вече сефтоса килима в хола и една от дръжките на секцията....
А ния нямаме още и един зъб,срамота
...

# 192
Мегче, много ти убави момите Heart Eyes

Музе,  и ние нямаме нищо в ченето, ама пък имаме рога за сто дявола..... че и опашка май ще й расте Twisted Evil.... smile3541 newsm77
Нещо не мога да трая деца напоследък Mr. Green, еле пък мойте Mr. Green

# 193
  • Пловдив
DennyIvanova, честита годишнина!
Гледам за мъжете говорите - ми ние сме заедно от седем години, а иначе се познаваме от 5 клас /бяхме в един клас до осми/. Много положителни черти, но и такива дето направо ме Rage Ама нали такъв съм си го избрала, та ще се гледаме - кво да праИм.
Нещо тия дни малко нервите ме тресат, та малчо малко ме подлудява. Иначе в тия ужасни жеги скокнахме до Цигов Чарк. Беше добре, но явно аз съм сбъркана, щото вместо да си почина, аз бях по-напрегната от обикновено. Нямам идея защо newsm78 През цялото време  мислех за Алек, дали му е добре, пък дали ще спи когато трябва, пък дали ще яде това, което съм му взела, ами ако... Ей такива психарии #Crazy Аз съм си малко параноичка, ама взе да ми се отразява.
Ние май с тия два зъба ще си останем. Излезоха в 6ия месец и оттогава освен мрънкане друго не е излезнало Tired И като знам, че има още 18  ooooh!
Айде лека от мен, пък дано утре е по-добър ден!

# 194
Оф,и аз така,хем Хриси е кротушанка по принцип,ама вече сдавам багажа,пък и нервичките ми са опнати като струна....
Мъжо се беше наканил на ме води нейде на балкана преди да се пренесем,сега и това хартиса и отива нейде в мечтите.Може да оставя Хриси на майка ми за един уикенд,белким рахатлясам...
Интересно,аз като съм по Майчинство,на кой трябва да дам молба за отпуска?На Хриси ли? newsm78 Joy
Майтап си пускам....
Айде,аз постригах мъжо,давам на звяра последно ядене АМ и умирам...
Аааа,четох до одеве Лоранс Перну,и се сетих какво щях да питам...Вашите деца колко,какво и по колко пъти на ден ядат?
За пример давам Хриси:
7ч АМ 180мл
10.30 кус-кус с 2лъж.АМ
13-14ч пюре 190гр...
18ч каша/ с 5лъжици ако е суха/ или 190 гр бурканче
22ч АМ 180мл.
Питам ви,щото мацката пише
,че трябвало да ядат по 4пъти на тази възраст и средно по 225гр.... newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт