Отговори
# 210
здравейте и от нас толкова много сте изписали че направо ми се взе тока-аз имах малко проблеми с интернета  smile3511 пък и не сме се спирали по цял ден на разходка  smile3521 ние нчмаме още зъбче ама така ни подути венците.........
сега започвам да 4ета 4е съм изтървала тооооооооооолкова много smile3514

етомалко нови снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379489&pid=12812228

# 211
Здравейте,да се включа пак във групичката,нещо нямах желание да пиша,само четя и излизам Megche много са ти сладки и двете кукли  Hug niel честито ви зъбчета,най-вероятно е от жегите,нашият батко като беше бебе в жегите ставаше целият на пъпки  Sad  Музе честито ви нова секция,моята кухня е на Явор  Grinning Нашата разлика със мъжо е 4 години  Grinning а режима на малчо е 3.00-100 АМ,9.00-попара,13.00-супа или пюре,17.00-18.00-каша или кисел,21.00-22.00-180 АМ а вчера дадох и грис много му хареса  Grinning Nedialka_81 и моят шишко е така докато опознае някой,първо се дърпа,а после се закача Kamence и при нас се случва често  Grinning mylili браво на сладуранката  Heart Eyes bebuls88 голям сладур станал и ние бяхме тия дни във басейн,голя кеф падна  Grinning  и още си нямаме зъбче,но си хапва пуканки  Joy Хайде много се отплеснах,ще излизаме.Много сте готини всички  Hug Музе кога ще е срещата във Плевен Наде хайде идвай си да се съберем повече полу Плевенчанки  Joy

# 212
  • Бургас
Пуки май Дани бой ще те поизмъчи с това НЕядене Hug
Пате ще се опитам да се организираме,
чение до есента ще си идваме 2 пъти ,
но още не е ясно кога точно и за по колко дни.
И да не викаш че е шишко сладкия пуФчо,
само да ми падне и ще му наръпам бузанките Hug
Майлили отдаааааавна съм видяла тая снимка smile3534
Мегче много смотано твойто педи -
ти да не би да си избираш кога да се разболееш
или да имаш нужда от направлиние Crossing Arms
Ками Никол от 3 дни става в 6ч и май това ще е режима и Crossing Arms
а аз съм  smile3507
Поради жегите наобяд вече сме си в къщи и я си дремва
и май така си наваксва със съня newsm78
Аз книги не чета допитвам се до вас  bouquet
Влюбена ще я фотам да ти я покажа какво може Mr. Green
Бебълс ей на тая снимка е страхотен

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 12:25 от Nedialka_81

# 213
  • Варна
Абе фасони беееееееее. Тоа ядене е до темперамент май. Той моя просто не може да стои мирно за да отваря уста и да яде. Всичко наоколо е къде къде по-интересно от яденето. Не може и секунда да стои мирно и съответно като го сложа на стола или на леглото да яде почва да се върти, обръща, пипа каквото може да докопа и така нататък. Обаче одеве като зяпна една от сериите на бейби Айнщайн изяде 200 грама пюре. Гледаше филмчето като хипнотизиран. Никакви реклами или детски канали не са го привличали досега. Така че днес успяхме и докато не му омръзне ще гледаме и ядем на бейби Айнщайн,защото той яде ако просто застане мирно.
Не съм се похвалила че от 10тина дни имам гости.На мъжа ми сестрата с 3 годишното и 11 месечното си момиченца. Днес ще гледам да си направя регистрация в снимка бг и да кача снимки да ни видите. Flutter Дано намеря време де.Ако не днес, утре.

# 214
Пуки ние сме същите - не ще да яде. Какво ли не пробвах....Изяжда най много 50 гр и то с голям зор и нерви от моя страна. Само като наближи ядене и ми се изправя косата  Sad

# 215
  • Варна
Пуки ние сме същите - не ще да яде. Какво ли не пробвах....Изяжда най много 50 гр и то с голям зор и нерви от моя страна. Само като наближи ядене и ми се изправя косата  Sad

Я си дръпни и ти бейби Айнщайн от Замундата. Mr. Green До утре да работи все е файда.

# 216
  • Варна
Успях да кача малко снимки.Който иска да разгледа. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387318

# 217
  • Бургас
Пуки ама големи сте сладури бе Hug
а тия шишаве и аз бих уважила-мммммммммммм.
Май си поотслабнала душа-поне така изглеждаш Hug
Сега сте като голяма италианска фамилия Grinning
Направо ви завиждам Grinning

# 218
  • Варна
Цитат
Май си поотслабнала душа-поне така изглеждаш
Сигурно гледаш зълва ми на снимките и я бъркаш за мене. Joy Аз съм си същата 75 килограмова топка и не ми дреме нещо,тоест не се и пъна да се вталявам. Embarassed

# 219
Пуки сладури сте   love001   love001 Пате готви се че ти идваме на сбор в съботаили неделя още не сме се уточнили   chef newsm64   newsm64 

# 220
Ей,нямате изчитане,я се спрете малко hahaha hahaha

Мецо,молба за какво искаш да ти пускам? newsm78

Неди,ела ми де....
И аз съм се замислила да купим един малък басейн на Хриси,ще го пълня на терасата и ще се къпе в слънчева вода после....
И мойта фръцла тия дни е все едно от цирка,такива стойки прави на стола,че ми свършват нервите направо...

Пуки,екстра сте,ей така обичам аз-пълна къща.....Какъв е този бебе Айнщайн?

Бебълс,и вие сте едни-мани мани,ама буболече си е едно към едно с тебе,блазя ти! Heart Eyes Laughing

Майлили,отиди при Педка още утре и кажи,че ако не ти даде направление ще пуснеш жалба срещу нея в ЗК,и че3 за това й се плаща да се грижи за детето ти.Но директно и в прав текст...ЕХ,как ги "обичам" тия доктори.

Ние сме на консултация другата седмица,ще го видя новото Педи как ще се държи....

ЕЙ,щяха да ни блъснат днес на пешеходната пътека,един идиот с Мерцедесе/то и с Трабантче пак щях да го направя на г*з/...Отнесе на един дядо половината колело,а ние бяхме на 0,5м. зад него....Толокова се уплаших,че започнах да го бия,а той мъж голям и се опитва да овиква дядото....Направихме яко задръстване....И народ...Аз викам като луда,той се пули....Идиот...Обадих се на мъжо,той има познати в КАТ,поне скоро време няма да може да кара......И най ме срази "Ма ти къде гледаш като пресичаш?"....Важното е,че сме добре и ни се размина.... ooooh!

# 221
  • Варна
Музе,ето линк в замундата за бейби Айнщайн. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80509  А ето тука има темичка в която може да се открие всичко което търсите. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.0

Серията по която днес се прехласнахме  Crazy е Baby Einstein - Neighborhood Animals http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80520/ . Имам обаче да въртя серии за цяла седмица. Mr. Green

# 222
Лелееее Музе направо изтръпнах, как няма да му викаш на този
ненормалник, много са такива за жалост. Важното е , че сте добре.
Моят съпруг стана свидетел как един келеш нарочно премазал кученцето на две
дечица на пешеходната пътека, страхотен ужас за дечицата. Цяла нощ си
мислих за тях, знам какво е да загубиш домашен любимец, а още повече пред
очите ти да го убият. Номерът му беше съобщен където трябва.
Още щях да пиша, но бебо се събуди и искам да ви покажа малко стари
снимки преди да станем четирима. Ако ви се гледа заповядайте
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387432&pid=12818941
Пуки страшно много е пораснал Дани, радвам се , че отново си тук.

# 223
Уф, тия по улиците....мммммммммммммммм, кога ли ще го отнесе някой....
И аз съм била една кокошка - тя в колата, аз си свалих чехлата и налитам с нея Embarassed Mr. Green  , успях да я тупна два-три пъти....

Да ви кажа за кухнята днес сефтето - супата с риба не я дадох, достраша ме, ама градинарската яхния си я омлати с един сухар вътре Laughing Много съм доволна....
Спукахте ме с това бейби Айнщайн, макар че не е за смях, то и ние ядем на разни детски филмчета... квото набарам по телевизора Rolling Eyes

Музе, молба за отпуск до моята да пуснеш hahaha

При нас спането е пИрфектно, пу -пу - Вечер ляга в 8-8.30-9
Сутрин спи докъм 7-8 (понякога яде рано сутрин и пак заспива веднага, понякога не яде)
После спим откъм 10сутринта докъм 11, един час спокойствие.
Следобед спим от 14- докъм 16-17 часа и после чак вечерта.
Сама мина на двукратното спане  Praynig

# 224
*Pukanka* много е пораснал и сладък пу-пу  Hug barzova заповядай,но защо не намирам твой снимки  newsm78 с мен във родилното имаше една жена от Брестовец но не помня имена  Grinning pepenik много сладка булчица си имате  Heart Eyes Мечка Малинарка браво на сладураната все така да спи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт