Отговори
# 225
  • Бургас
Пукиии като оставим,че един път обърках името на Дани съм уж паметлива smile3534
Много хубавко си те видях аз тебе и наистина изглеждаш много добре Hug
Музе ужасни са тия тъпанари по пътищата Crossing Arms
карат сякаш пътя е техен-кретени Crossing Arms
Мецанке направо си  те представих как налагаш кухата лейка Joy
Да се отчета и аз за куФнята
Днес менюто беше
1-супа/май усетих пиле и фиденцата си бяха парченца
2-рибка с домати мисля/страшна вкусоия/
3-грис с мляко
Всичко беше изякено с удоволствие от малката пикличка.
Само десерта си делнахме 50:50 Laughing
Пепе това в Б-с ли е?

Кали е прекрасна Hug

# 226
Уф, сега стигнах до снимките чак ooooh! Всички сте ми много хубави, дяца с дяцата такива Laughing

Неди, само мен ли ме е шубе с тая риба да му се не види newsm78  То риба с лупа да я търсиш в чорбата, ама.... Mr. Green

Тъкмо се поФалих за спането.......че ляга в 8.... Сега е 10.............. току-що заспа.....Малеееееееееееее, то беше кискане , смях, мрънкане...... Ако утре не е излязъл зъб, аз ще й избия един Crossing Arms

# 227
Аз пък да пофаля Хриси,бяхме на кръчма с нея,тя си папка,седи си в количката,подсе започна едно премятане от ръка на ръка-тя се хили на всеки.Натопихме й биберона в биричка...Ей,няма такова кискане и писукане,вярвайте ми...Като се прибрахме пак се търкаля на спалнята и само се хилонти...И надига дупе и на ръце,все едно мост ще прави ама корема й към леглото/ама,че обяснение/..И само подскача така......скъсахме се от смях с баща й....
И аз ще взема от Педи докименти да запоша момата на КуФня,няма само вие да плющите такива специалитети,я...Пък ще слабея догодина.
Айде,лека ви нощ,че ме чакат да ми четат книжка smile3533 luvbed...

# 228
Малейййй момичета прибрах се в 22:20. Направо не можах да повярвам на часовника и ходих да гледам другия Mr. Green Ма то едно такова приятно за разходки, прохладно с лек ветрец....как да се прибереш в тая жега. Прибирам се а термометъра 31 градуса  Sad Дано момата заспи по рано....така ми се затварят очите  Mr. Green А тя си пълзи около мен...Много сладка ми е станала...Сега се сетих да ви питам аз много си лигавя беба- като я взема едно гушкане, цункане игране...да не взема да я разглезя  newsm78

# 229
Неди мисля, че  в Созопол  е правена снимката.
Вашата кухня явно наистина е вкусна, днес имахме бульонче
с фиде и някакво месце, абе супа беше според мен, но много
безвкусна - хапна 3 лъжички и мятка тия ми фидета  в устичката
си.
Ели радвай и се на принцесата, обичта на никого не вреди
според мен.
Мецанке пусни една анкетка за срещата, че Музето е права
много сме несериозни. Ние ще пристигнем където кажете.
Хайде лека нощ.

# 230
Добро утро,много спинкате бе сладури   Grinning     http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&u=7752&f=93007&a=9236   Пате това са ми снимките

# 231
barzova   bouquet Абе я кажете как се справяте със отвиващите бебешори, чувалче  ли да вземя  newsm78

# 232
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug
Гале/Барзова и пак да си кажа,че Рая е сладурска принцеска Hug
Ели я си гушкай буболечето-аз нашта гооооляма лига ще я направя,
ама след време нали трябва да има за какво да се оплакваме Laughing
Тогава ще си споделяме методи за превъзпитание-хихихи.
Пате ми Никол не търпи чувалче и просто я обличам с пижамка Peace
Честита осминка на най-много родените ни Октомврийчета
Кало на Ками Heart Eyes
Мишето на Майлили Heart Eyes
Камо на Петето/съсем се изгуби тя Sad/
Криси на Теди/Т1Д1
Божидар на Мариат
Марти на МаамЯ
и двечките ви засичам по балкона,ама не пишете Grinning

# 233
Добро утро  Laughing
Честити осминка на бебешорите   bouquet
Реших да си въведа стария режим на беба и я събудих в 8:30, че снощи заспа в 12:30. Засега не е кисела. А и откакто спи до късно и пюрета не яде, не че тогава ядеше но май докарваше до 50гр на ядене  Laughing
Патенце и ние много се отвиваме/ хич завита не спи/ Облякла съм я с една тъъъъънка пижамка. А снощи беше отвита и пак изпотена...ей гола ли да я оставям за да не се поти  Mr. Green
Аз отивам да се приготвям за навън че после страшна жега...
Хубав ден  Hug

# 234
  • Пловдив
Добро утро!  Nature Partly Sunny Тук днес го дават страшна жега, та след малко отиваме на разходка. Само дано да не е като вчера, защото едва съм удържала малкия. Хем е закопчан в количката, но някакси  се е научил да се усуква и завърта и за една бройка да падне към сто пъти. Незнам какво да правя. Не ще в количката и това си е. А и е станал силен и труден за  удържане. Кошмар ooooh! И също така е започнал  да се тръшка и да реве с пъъъъълно гърло, в момента, в който иска нещо, а неможе /или не му се дава/. Отсега. Нататък мога да си представя какво ме чака Crazy

Неди, душа, вие на плаж бяхте ли, че не разбрах? Айде, че морски снимки ми се гледат Wink

Музе, един-два пъти сме се пробвали с него на заведение /различно от кафене, де/ - ами не става! Той в количка категорично отказва за повече от 10 мин и съответно в ръце вече не ще, май на главата ми отгоре трябва да го сложа. И затова се отказахме с опитите. След две -  три години пак  ще пробваме  Joy Joy

Абе, Пуки, тия файлове бейби Айнщайн с каква програма ги гледате? Аз ги изтеглих и викам ей ся кеф, ще гледаме, ама те са някви странни разширения, сефте виждам. И нито една програма не иска да ми ги отвори. Ако знаеш, ще ми напишеш ли, че така не е работа.

За рибата да кажа /последно, че нещо много дълъг ми стана поста/ - веднъж дадох пюре с риба, за съответната възраст беше, по-отвратена и погнусена физиономия не бях виждала. Не повторих. То и аз и мъжа ми мразим риба, та не се учудвам на реакцията.

Айде лек ден и приятни разходки на всички. Честити месечинки на порастващите Tada

# 235
Еееееей, кръчмаркиииии Joy  Съвсем НЕблагородно ви завиждам Laughing

Ели, гушкай си детето колкото можеш повече Peace

Анкетка да пусне следващия, то идва време за нова тема Hug

ние спим в лятно чувалче Laughing  на обя пък само по боди потник, че е ад тия дни

# 236
Влюбена аз ги изтеглих от тук и нямах проблем с пускането http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=50185&hit=1

# 237
avi е разширението, не би трябвало да имаш проблем. Повечето филми са аудио -видео

# 238
  • Варна
Ми аз със МV2 плеър ги подкарах.

# 239
  • Пловдив
Ей това, което elipepova ми е дала е AVI -  с това нямам проблем. Но другите са MDF, MDS newsm78 Нямам представа.
Пуки, мерси, аз май ще трябва да си  инсталирам тоя плеър, че с другите не ще.

Общи условия

Активация на акаунт