Отговори
# 90
 Nedialka_81 знам,че е така,но не е ли по добре да се сдобрят сърдитите в крайна сметка пишем за децата,а те не са виновни  Hug Tsv   bouquet супер е но Александър на Патенцето 84 а не 75  Grinning

# 91
Браво за клипчето много е хубаво и Tsv много мерси за труда. За попарата аз я правя с обикновенни бисквити,чай дето си му го давам вместо вода сирене и масло - захар не слагам и много му харесва ,а със сухар не ще

# 92
Ау,голям съм пор.Хриси заспа към 4 и нещо,аз реших да подремна.Сега ме събуди момата... Laughing ooooh!.Никакъв сън повече по никое време-ще ме сцепи кратунката.Но тук цял ден духа здраво-за това сме си вкъщи.
И да се похваля-утре ще ни докарат секцията-направили са я 1седмица по-рано,така че се надявам до понеделник да съм подредила и изчистила окончателно.Писна ми да прескачам кашони и чували.И да незнам кое къде е.Обещавам да покажа и някоя снимчица. Peace
Оооо,и аз имам парички-освен 3те стотинки са ми превели и майчинството.Евала.Сега чакам тия дни и детските.Килими трябва да купуваме.....

# 93
Сега чакам тия дни и детските.....
К'ви ти детски така ме е яд, аз не взимам такива от 4 год.  smile3515, сякаш моите деца не са българчета

# 94
Сега чакам тия дни и детските.....
К'ви ти детски така ме е яд, аз не взимам такива от 4 год.  smile3515, сякаш моите деца не са българчета

Оооо, мацка, радвай се - това значи по-височки доходи Hug

Музе, ти ще си дупето , аз ще съм гащите , щото бях дупе преди да родя двете, сега вече съм си чист г`з hahaha hahaha hahaha

Tsv -нце, утре ще кача клипчето, че няма да ми остане време сега

Честито пълзене на......кой беше Embarassed
Ако съм пропуснала някой, нека да знае, че много го обичкам

# 95
За детските-ние нямаме брак,мен ме осигуеяваха на минималната.Съответно 2години ще взимам 240лв.А ако имахме брак щяхме да изпуснем детските за няколко лева.35лева не са кой знае какво.Едно влизане в детски магазин-няма и толкова.Да са ни живи и здрави децата-м@йната му на парите мисля аз. Peace

# 96
И аз не взимах с Александра, но сега сме 4-ма, Цецов счетоводител смъкна малко и хоп - готово. 70 лв, но не ги пипаме, нека се събират в сметка.... Embarassed

Клипчето вече е на първа страничка.

Tsv, много хубаво и интересно име има дъщеря ти. Откъде го взехте?  Ако ти се говори, де Hug Много ми хареса!
Видях и  че си имаме две майчета с по два юнака. Аз с тези моите женски hahaha, момичета, ако се реша на трето да кажете как се правят пишоците Hug

# 97
  • Бургас
Добър вечер Hug
Аз кулинарствах  chef спретнах Руло Стефани и картофена салатка за любимия Flutter
Да споделя,че Никол си изяде и супичката със едно сухарче вътре,
което ме радва и обнадеждава Grinning
ПепеНик дадох само 5-6 лъжички от кремчето Peace
И аз реших ,че така е най-добре.
А остатъка сладичко си хапнах Blush
Днес и купих една топка,от тия мекичките-туй закъснелия подарък на 1 Юни Grinning
А една "кака" на 10м без няколко дни е Grinning ни подари супер сладурска шапка,
вече и е малка и Никол намаза Grinning
Музенце и аз не съм наденала "оковите" Joy
и затуй взимам детски иначе щях,ама ДРУГ път Joy
Което пък ме ядосва неимовервно много щото
всички децича са БЪЛГАРСКИ такива и не е честно едни взимат ,а други не Crossing Arms
Ама никой не ме пита Whistling
Реших пак да пробвам 3 дни Лунуване щото все още badscale-хихихи.
Та от събота пак съм на чай,глад и ......../Меца ще се сети за ко иде реч Wink

# 98
 Joy

Оф, уморихте ме.......
Ма наистина не е честно за детските. Дори и аз нямам принципно право да ги взимам, ма ги взимам Embarassed Embarassed Embarassed

Неди, мани, че ако чуе моя за руло Стефани и картофена салатка..... ще ме впрегне в кухнята hahaha

# 99
Аз пък много обичам да кулинарствам.На мен ми дай да творя в кухнята.Той мъжо за т'ва вика,че не ще да се жени за мен,че сега бил 100кила,пък ако се оженим щял да стане 120 #Crazy
Ох с тия диети ooooh!.Иска ми се и на мен да смъкна някое килце,че както съм тръгнала ще си направя бременските килограми,ама нейсе-и аз като Хриси-хляба ми е винаги в едната ръка Laughing Mr. Green
Неди $ек$ му е майката-по три пъти на ден преди хранене,след хранене пак.Така се горели най-много калории...Тъй че-четете книжки и то редовно....Ама с кориците,че май е време някоя да се похвали вече hahaha
И според мен трябва да има детски за всяко дете,но....
Да вземем на следващите избори за Парламент да си основем една партия на Майките,знаете ли колко хора ще гласуват за нас....Пък да я видя тогава Масларова-майка ми я е кръстила министъра на Социалното безгрижие,че тя е директор на един дом за деца без родителски грижи-ей там вече е някакъв ужас.Вярвайте ми Embarassed Cry

# 100
Видях и  че си имаме две майчета с по два юнака. Аз с тези моите женски hahaha, момичета, ако се реша на трето да кажете как се правят пишоците Hug
Аз пък ако се реша на трето искам момиченцееее  Hug
За детските /извинете, че повдигнах въпроса/ не, че имаме много високи доходи, просто и двамата се осигуряваме на реална заплата и сме иамли глупостта да сключим брак  Joy Joy Joy
TSV браво за клипчето   bouquet

# 101
  • Бургас

...... просто и двамата се осигуряваме на реална заплата и сме иамли глупостта да сключим брак  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 102
Vlubena, за попарката слагам всичко и накрая по малко сипвам от врялата вода и така преценявам гъстотата.
Мечка Малинарка, Алекс е на 17 октомври / и племеницата, и прабаба ми са родени на тази дата/, а аз съм на 25 октомври.
 За майчинството- и при мен имаше превод днес, но с около 40 лв. по-малко. Явно е трябвало да почиваме на празниците , а не да си гледаме децата:lol:

# 103
... Явно е трябвало да почиваме на празниците , а не да си гледаме децата:lol:
   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Клипчето е супер, браво Tsv. Добавих трите нови снимки към колажа.

# 104
Добриютроооооооооооооооо!
За брака-бяхме планували Хриси,но не и брак.Сега плануваме брак преди да дойде 2то детенце.Но пусто-за да го направим като хората пак трябват много пари.А ни се ще жилище да си вземем,нали с тази криза здраво падат цените на имотите.Аз трябва и да завърша някой слънчев ден/дай Боже/.Тааааа,като нищо от на зима да се върна на работа.Имаме познат банков инспектор,койот сега се занимава точно с "прибиране" на апартаменти.Като каза за какви пари ги продават ни се прищя да купим 3.Защото цял живот да плащаме на хазяи не е си работа.
Оф,и аз каква тема подхванах само.
Днес отивам за енти път да видя дали е готова епикризата от болницата на Хриси.Стискайте палци да не ме разкарат пак напразно,че вече ще вдигна отделението на главата си.Не стига,че вкъщи е страшен безпорядък,ами аз се разкарвам от единия до другия край на града с детето.....
И днес ще ни докарат секцията--лудницата е пълна,вярвайте ми !
Ей,така ми се иска да се съберем,да се наклюкаме и напием....Имам нужда да разтоваря,определено.
Я мацките,дето са покрай Плевен да се преброят и да направим една минисреща,пък който иска от другите да идва.То само трябва да ви подбутва човек.
За среща предлагам да е ЮЛИ месец-еди уикенд някъде,какво ще кажете за Балкана?
И една разчувстваща песничка за настроение:
http://vbox7.com/play:411fafd7

Общи условия

Активация на акаунт