Перник-17

• 22 426
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Алиса, спокойно, като порастне ще се оправи. И аз и мъжа ми сме били много ревливи през нощта като бебета, по цял ден кротки, а цяла нощ рев, та не очаквам нещо по-различно Mr. Green Иначе си спомням, че като малка бях голям инат, не че сега не съм, ама тогава повече Crazy Правила съм хиляди щуротии, които са изправяли косите на роднините Mr. Green

# 121
Ей ама каква е тази пустош във форума ни  Cry
Ние днес изкарахме целият ден в МОЛА и Джъмбо,но пък поне си напазарувахме за цялото семейство
и както винаги дребния е най облагодетелстван от цялата работа  Mr. Green
Взехме му 2 панталона,2блузи,една чаша със сламка,камион,багер,самосвал,чук,камион с разни инструменти,една въртяща се маймуна,компас и една дъска за писане-на която много се радва.
За нас остана по два панталона,по анцуг на Адидас и по една блузка,така добре разпуснахме...
А сега ме обзема треска за подготовки,че ми предстой на 20-ти съм рожденик  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  на 21 сме на сватба,на 27 кръщенето на Кальо,29 рождения ден на мъника,на 20.07 рд на Илиян на 22.07 е сестра ми....абеее все разходи само за много готини моменти.
Ние решихме,че ще вземем торта за РД на Кальо но ще сме само ние тримата,за да не го празнуваме,че мъжът ми е против,а и нали на 27-ще празнуваме,та така описах ви предстоящите ни планове сега е ваш редддддд

# 122
Днес бяхме на рожден ден на племеничката ми на Германския манастир.  Изкарахме си СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕР. Ето и малко снимки :

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:13 от nansi_21

# 123
  • от Луната
Нансииииииииииииииии, къде са снимките???????????? newsm78 Mr. Green

# 124
ето ги- горе са си

# 125
  • от Луната
СЕга се появиха, преди малко ги нямаше само надписи newsm78. Къде е тоя манастир? Кат ви гледам направо ви завидях и то не много благородно Mr. Green Mr. Green Mr. Green. ЛИчи си, че е било много весело. Искам и аз така Crossing Arms

# 126
  • Перник
Нанси, страхотни снимки, личи, че сте си изкарали супер  Heart Eyes

Ир, при вас се заформя празничен маратон. Само така, празници и веселба да има!

Милена, аз не си спомням да са ме питали в болницата при кой педиатър ще е Калоян  newsm78 Сигурно, защото раждах в София, или просто съм забравила, да не е било вчера. Но тя мойта лична нали е педиатър едва ли не още като ми даде направлението за АГ си знаеше, че ще има малък пациент  Confused Дойде у дома в деня след изписването заедно със сестрата, прегледа бебо, даде наставления. Каот стана готов акта за раждане с копие от него отидохме в кабинета и попълнихме бланка за избор на личен лекар. Също така занесохме си имунизационен паспорт и картон.

Ние в събота бяхме в зоологическата градина. Хареса ни, особено слона  Mr. Green Калоян е геройче - преходи я цялата почти без почивки и без да го носим. Е, заспа веднага щом се качи в колата, но това е нормално  Grinning

# 127
Ох,извинете ме,че така ще ви се изфукам  Embarassed ,но днес кантара ми показа заветните и мечтани 50 килцааааааа

Днес купихме и триколка на Кальо,много си я харесвам ето я:

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 21:34 от ir85

# 128
Ир, браво  bouquet Скоро можеш да почнеш да дебелееш с братче на Калин Whistling

# 129
 #Cussing out
е това просто не е честно!!!
искам и аз  Crossing Arms
аз още съм си дебела. Rolling Eyes днес облякох едно от "широките" си потничета и като се очерта под него един корем.... Mr. Green
направо имам чувството,че никога няма да отслабна... Cry
Ир, ти как го направи?

# 130
Ами спазвах хранителен режим.
Хапвах без хляб,вечерях мюсли с кисело мляко и не по-късно от 18ч.

# 131
Здравейте, момичета  Heart Eyes

На нас се опитват да ни пробият зъбчета. Има две бели петънца на долния венец и мисля, че скоро ще се появят.
Купила съм му играчки за дъвчене, но много, много не му харесват. Предпочита си ръчичките, но вече започва и да си смуче палеца  baby_neutral
Ако може пак да споделите опита си  Hug

# 132
Ами спазвах хранителен режим.
Хапвах без хляб,вечерях мюсли с кисело мляко и не по-късно от 18ч.
и това за колко време?
уфффф..гЛадна работа се очертава. а на мен като ми се е отворил един апетит напоследък и то все към сладко ме влече.....

# 133
[quote author=viktoalia transparantаСЕга се появиха, преди малко ги нямаше само надписи newsm78. Къде е тоя манастир?

в София- караш по околовръстното, и не завиваш за към Младост ,а продължаваш направо и след това трябва да питаш къде трябва да се отклониш,че май няма табела. То е огромна местност със сливови дръвчета ,от които не можеш да усетиш горещините. Имаше много хора,но не се усещат защото е много обширно и си бяха на разтояние. Ние за 3 път ходим там и сме супер доволни. Носихме си федербал,мрежа за волейбол , топки за фудболистите,децата се рисуваха, имаше и хамаци за желаещите да хващат тен ,децата тичаха на воля боси и голи , направихме си цър-пър, имаше и детси песнички и естествено ДЕТСКОТЕКА. Но имаш ли готина компания не ти трябва да биеш път до С-я ,и тука си има готини местенца за питниции.
                                                                                                                                      Ир браво на теб. И моя мъж спазва диетата на Дюкян и за по малко от месец свали 8 килца и си яде донасита но...........само месце отначалото,а сега въведе и други храни. АЗ се опитах, но не издържах без плодове,а те ме преследват навсякъде по магазините
 ЛЕКА ВИ НОЩ МОМИЧЕТА [утре пак ще пиша /size]

# 134
  • от Луната
Ир, А аз ще си умра гладна и дебела
Деси, Мишка също си предпочиташе ръцете, но аз много тъпо и упорито и ги махах и слагах биберон, защото той е по малкото зло, а и по-лесен за отучване. Трябваше ми почти месец, за да я науча, но тя беше по-малка. Ако е нервен и не спи през нощта мога да ти кажа за едни хомеопатични, които още давам на Михаела. НО тя с предните зъби не беше много нервна, та беше по-голяма като и ги почнах. Много съм доволна. Можеш и с гелче да го мажеш ако виждаш, че го боли

Общи условия

Активация на акаунт