Перник-17

• 22 427
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
А аз пък как ще свалям след като родя не ми се мисли засега съм качила 7кг и само дебелея .Ако продължавам така в девети  месец ще съм буре Cry

# 136
А аз пък как ще свалям след като родя не ми се мисли засега съм качила 7кг и само дебелея .Ако продължавам така в девети  месец ще съм буре Cry
аз по това време не бях качила още и един килограм, но пък после си наваксах - имах няколко месеца с по 4кг отгоре  Embarassed и ето го сега резултата - няма сваляне. Sad

# 137
Ir, браво на теб. По принцип за една година органите се връщат по местата им и килограмите също, но всичко зависи от метаболизма, от времето на кърмене, начин на живот и воля да пазиш диета.
Аз обикновено съм между 40-42 кг. След като родих бях 45 и въпреки диетите не можах да ги сваля 2 години. Тъкмо се примирих, записах шофьорски курс, на нервна почва свалих 1,5 кг. Върнах се на работа, а детето на ясла икато почнаха едни болести, в понеделник я завеждам здрава, в четвъртък я взимам с темепература, две седмиции се лекуваме, правим врътки кой да я гледа докато съм на работа, за шест месеца станах под 40 кг. без диети.
Dessie83, малко ви е рано за зъбки, което означава, че може още доста да го помъчат докато избият. Най-добре си вземи гелче за зъбките, наисстина обезболява.Пък ако не сега, ще го ползваш по-нататък, кътниците са най-болезнени. за залъгалките може да прочетеш, че могат да доведат до изкривяване на зъбките, но моето дете аз го научих насила да смуче залъгалка, за да не си лапа палеца. От залъгалката го отучих на около 2 год., при мен стана много лесно. Зъбите й не са криви, през август ще стане на 5 год. и няма нито един развален зъб, а почти не яде мляко и млечни продукти, нито пък плодове или сокове.

# 138
При мен проблема е ,че преди да забременея бях много дълго време на много строга диета и много неща не хапвах .Сега обаче ми казаха ,че трябва да ги ям и ето го резултата веднага трупнах килцата ...оф а и лято идва и въобще отчайвам се направо

# 139
И аз съм много зле с килограмите, а има още време до раждането и кой знае още колко ще кача, въпреки че гледам да ограничавам вече хляба, а и от жегата не ми се яде толкова.
s_apple , като тебе и аз бях на диета преди да забременея и после като я спрях и доста бързо почнах да качвам килограми...но се надявам, че после ще и сваля, сега не мога да се ограничавам

# 140
  • Перник
Ир, поздравления, изглеждаш страхотно!   bouquet
Деси, ние насила пъхахме залъгалка на Калоян, за да не си смуче палеца. Той обаче отказа и нея на ок. 4 месеца, а първия зъб поникна на 8. Та,не успя да си ги деформира, но имам една съседка с детенце с деформирани от залъгалка зъбки.
Ние вчера открихме домашния плаж  Mr. Green на Калоян много му хареса в басейна.
С-епъл, не мисли сега за килограмите, ще ги свалиш с тичане покрай бебчо живот и здраве  Peace
Милена, не мисля, че си зле с килограмите, според мен си изглеждаш перфектно за месеците  Simple Smile

# 141
Милена, не мисля, че си зле с килограмите, според мен си изглеждаш перфектно за месеците  Simple Smile
Светле мерси Hug И все пак +22кг хич не са добре ама какво да се прави Embarassed

# 142
Привет, момичета, и от мене! Simple Smile

Аз все с въпроси се включвам при вас, но какво да се прави като съм новодомец в Перник и още не съм наясно кое, къде, как...

Някоя от вас може ли да ми препоръча добър хомеопат.

Хубав ден! Hug

# 143
бибита върни се в предишните теми и там ще откриеш хомеопат,както и телефона и.

# 144
Предположих, че може да сте обсъждали вече и хомеопатите, но просто нямам толкова време да изчета предишните теми. Пак по тази причина и не пиша често тук.   
Но ако някой се отзове на моята питанка, ще му бъда благодарна!:bouquet:

# 145
Ice queen, не се бой, имам приятелка с термин началото на август. Тя вече е качила 30 кг. С предишната си бременност също е качила над 30 кг., а после беше по-слаба от мен. Аз съм в края на 8 мес., качила съм около 13-15 кг. /не знам от колко съм почнала/, а от февруари съм на легло. Е, огромна съм, защото съм много ниска и още от 6 мес. ме спрягат, че ми е време да раждам или са близнаци. При предишната си бременност качих 11-13 кг. Ще ги свалим по-късно, но сега не се лишавай от нищо, хляба също съдържа много полезни неща, които трябват на бебето. Само не прекалявай с храните. Ir ще сподели с нас тайната на нейното отслабване.
Svetlak, сигурно ли е, че на съседчето зъбките са изкривени от залъгалката? Това съм го чувала много пъти, но при нас не се случи. Ако и това бебе като кака си си лапа пръстите пак ще го науча на залъгалка. На моя братовчедка детето си цокаше пръста до 12 годишен и по никакъв начин не можаха да го отучат. Не бих се учудила ако още го прави, въпреки че е над 20 годишен.
Bibita, мога да дам координати на хомеопат в София, но не съм ходила там. Ако искаш пиши.

# 146
  • Перник
сега не се лишавай от нищо, хляба също съдържа много полезни неща, които трябват на бебето.

Да, хлябът съдържа фолиева киселина например.

Svetlak, сигурно ли е, че на съседчето зъбките са изкривени от залъгалката? Това съм го чувала много пъти, но при нас не се случи. Ако и това бебе като кака си си лапа пръстите пак ще го науча на залъгалка. На моя братовчедка детето си цокаше пръста до 12 годишен и по никакъв начин не можаха да го отучат. Не бих се учудила ако още го прави, въпреки че е над 20 годишен.

Майка му казва, че е от залъгалката. Аз също си смучех пръста до първи клас  Embarassed Не знам дали е от това, но и моите зъби не са перфектни  Confused

Бибита, мога да ти дам координати на педиатър- GP, която лекува основно с хомеопатия.Ако искаш, кажи.

# 147
alissa nik , благодаря ти, но ми се ще поне хомеопатът да е тук, защото педиатърката ни е в София. Много време отнема да се пътува до там, последния път като ходихме само за да стигна от Дондуков до околовръстното, ми отне от 1 час и хем беше 3 часа.
Светле, писах на лични, благодаря!

# 148
Хляба не съм го отказала, а просто понамалила, че по едно време бях като не виждала хляб Embarassed Преди това нас година не употребявах и може би затова Crazy
Честно казано не им се притеснявам толкова на килограмите, ще ги свалям след като родя ако не за друго то защото много ми тежът и не се чувствам добре, не бих се оставила с тея си кила Peace

# 149
  • от Луната
Момичета, хич не се притеснявайте за кг, стига да не вредят на вас или на бебчо. После се свалят.
За залъгалките това, че изкривяват е много разпространено, но аз не съм съгласна. Не че не биха могли да допринесат, но най-важния фактор си е наследствеността. На мъжа ми братовчет е стоматолог и ми обясни, че е добре, особено бебета, които не са кърмени да им се дава, но не от тези, на кито им викат "палец", а от другите като капчица. И бибероните на шишетата е добре да са по-твърди, за да се оформяло небцето правилно, че набебетата им било много меко. На кърмените това ставало от гърдата на майката

Общи условия

Активация на акаунт