Май 2005- Тема 127

• 16 483
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Валя страхотно е,Иса е уникална сладурана.Много е хубаво там ,кажи за офертите..

# 136
Честито на рожденичките  bouquet

Браво на отпускарките!

Криси, лека бременност!

Голяма жега...

Да не забравите утре сутрин  с децата да се поразходите боси по тревата. Еньовден е Peace

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 22:24 от КатКа

# 137
# 138
Мили рожденички, честит празник! Да сте здрави и обичани!

Kamij и Валя, снимките са супер. Не ви е било скучно в никакъв случай.

Дианче, браво на Любачето.

# 139
 bouquetАвгуста, честит празник! Желая ти пъстър букет от здраве, щастие и любов  bouquet!

Ками, страхотна компания сте били....за пореденпът казвам, че ти и малката сте супер мацки Heart Eyes!

Благодаря ви за милите думи!

# 140
Вале мерси.

# 141
Ками, добре сте си изкарали, снимките излъчват само положителни емоции  Hug

# 142
Много хубави нашите представителки в странство Grinning. Много хубави снимки, на чудесни места!
Ками, заплюх си една твоя рокля Embarassed

По въпроса за кръщаването, бях като Гуш- като порасне , ако иска. Аз се кръстх като станах на двайсет и...
Напоследък обаче започвам да си променям мнението пък и съм подложена на известен натиск от домашните, та реших да я кръстим. Моят мъж, колкото и да не му личи е вярващ , както и свекита, лели, че и сестра ми. Огънах се Laughing

Любака е герой Heart Eyes

Станислава щяла да става "певица- измисленица" Joy
Все и правя забележки, че пее измислени песни или пък си доизмисля. Какво  да и обяснявам, че нишата за певици - измисленици е заета... Mr. Green

# 143
  • Варна
Честито на рожденничките.
Вале, Камий, прекрасни снимки.
Ние ще бъдем в София в събота, неделя и понеделник. Искаме да заведем децата в историческия музей и евентуално в Земята и хората. Аз имам голям мерак да отида до Джъмбо.
Кажете къде другаде бихме могли да идем, като се има предвид що за чудо е Иво.

# 144
 Муцки, само минавам да се похваля, че днес защитих магистратурата. Много съм уморена, но съм ужасно щастлива! Laughing
Изчезвам да работя...

Августейша, на патерица, но от сърце - честит рожден ден, мила! Бъди жива, здрава, много усмихната и все така добронамерена съветничка!!!    Hug

# 145
Ренкa честито магистърке  Hug Flutter

Despina приятно пребиваване в софийско Peace

КатКа и моята Криси така прави като Ава, даже приправя всеизвестни градински песни от наше време по нейно усмотрение Crazy

# 146
  • София
Много хубави нашите представителки в странство Grinning. Много хубави снимки, на чудесни места!
  Peace И аз си го помислих.  Simple Smile

Биренка, ЧЕСТИТО!  Да ползваш дипломата с много здраве, късмет и дано ти донесе това, което пожелаеш!   bouquet

Катка, при нас е обратното...кръстеното дете е голям карък, милото  Confused Затова и мъжа ми се дърпа да кръстим Павката.

Деспина, идея си нямам къде да заведете децата, освен в зоологическата градеина. Това единственото чудесно място за което се сещам- широко, с много забавления и животни.

Нашта празнуваща девойка или има много работа, или още не може да изтрезнее  Mr. Green

# 147
Ренка, браво на теб! Мнооого успехи ти пожелавам  Hug
Камий, страхотни сте всички. Роклята дето Катка си я е заплюла и аз съм и хвърлила око  Heart Eyes.
Кате, има въображение принцесата. Мисля даже, че е хубаво да я насърчаваш и най-вече да и записваш творенията  Hug. Маги също имаше период, в който си измисляше песни и стихчета. Тръгнеше ли да пее и нямаше край, ама със всичко което мирнеше - цвете, печка, стол и пр.
Деспина и аз освен за зоологическата градина и евентуално кино, не се сещам за нищо кой знае какво интересно. Приятно изкарване ви пожелавам  Wink.
Маги днес е уж на състезание и след това излизат във ваканция. Аз от зор успях даже леко да и изгоря трикото, ама не се забелязва особено.  Отивам да и приготвям такъмите  Joy
Лек ден от мен   bouquet

# 148
Адри, стискам палци на гимнастичката. Да се представи отлично и да донесе трофей. Всъщност на-важното е да е щастлива от събитието Hug

Нашта празнуваща девойка или има много работа, или още не може да изтрезнее  Mr. Green

Като се появи ще се оправдае с първото, мноо ясно Mr. Green

А освен певица, мойто е и полиглот. И чужди езици говори особено английски Laughing
Онзи ден в Слънчев бряг заговори едни англичани. Застана до тях и каза нещо от рода на "хей-шол" Joy. Обаче не и се получи...остана неразбрана

# 149
  • София
А освен певица, мойто е и полиглот. И чужди езици говори особено английски Laughing
Онзи ден в Слънчев бряг заговори едни англичани. Застана до тях и каза нещо от рода на "хей-шол" Joy. Обаче не и се получи...остана неразбрана

Joy Joy Joy "hey, shoal"  Joy Joy Joy

Ей, сега са най-интересни, когато проговарят  Laughing И Любака ме скъсва от смях...все още употребява перфектната дума за Павката "бебелак"  Laughing Чак му излезе име на душата...всички взехме да го закачаме така  Laughing

Адри, ти голям мерак си имала да го изгладиш добре  Mr. Green Хайде, успешно състезание и весело изкарване после  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт