Май 2005- Тема 127

• 16 302
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Красони, честита ти синя лентичка.
Гуш, Ема е голяма красавица.
При нас нищо ново. И двата почивни дни се канихме да ходим сутринта на плаж и се успахме. Май тая година ще бием собстваният си рекорд по неходене. Mr. Green
И на мен ми се искаше да имаме къде да пратим децата да се разнообразят, но няма къде.

# 241
 Hug и от мен привет

Гуш страшна пола има Ема, обожавам дълги поли (за мен особено)

Krasoni честито ти  stork-boy

И аз още съм на работа вече едвам отивам още 2 - седмици ми останаха и после целия август почивка...Ще заведем децата малко на морето и така...
Като приказвате за свекърви и гледания, на моята още не и се е случвало да спи с малката..., но затова пък утре товаря баткото и го пращам при баба си малко Wink, той е голям няма никакви грижи с него Wink

спокойна вечер от мен

# 242
Здавейте, муцки!
Изпукахме от жега тия дни, 'начи......... Днес по-бива, ама от утре пак...
Аз от понеделник излизам в отпуск, дано успеем да подушим морето.

Гуш, Емата голяма хубавица.  Heart Eyes Много я харесах с вързана коса. Такава една голяма и сериозна изглежда. Кукла!

Краси, и Весито много се е променила - пораснала е и е такава чаровница  Heart Eyes Явно за Иви никой нищо не знае. Мислех, че Десито евентуално може да я е виждала, но и тя нищо не казва.

Мартеа, и аз да изкудкудякам - пусни го детето на село, но се опитай да мислиш позитивно. Онова, дето сме говорили за майчиното чувство и как можем да предизвикваме съдбата.... Поне да предизвикаме хубави неща с хубави мисли  Hug

Иначе при нас нищо ново.
Мислех си, че отдавна не сме си говорили с какво си играят децата ни. Наско напоследък много си играе сам, разглобява играчки, после ги сглобява и паралелно с това си води диалози. Все едно две чудовища си говорят помежду си или две коли, а той говори от името и на двете. Много ми е смешно, защото такива реплики хвърля... И толкова е голям вече,... всичко може сам, приказва, разсъждава, поправя ме даже. Уф, хваща ме носталгията така. Носталгия към безвъзвратно отлетялото бебенство.

# 243
Биренка, така е децата растат с пълна сила и докато се обърнем и вече знаят повече от нас  Crazy
Веси също си играе доста сама, но предпочита да го прави навън с количките с бебета в повечето случаи, а сега се прави, че говори с бебето в корема ми  Simple Smile
Дано с Иви всичко е наред  Praynig
Утре съм на преглед да видим как е бебо и с една седмица по рано ще ходя заради малкия инцидент преди една седмица.
Лек ден на всички и дано да са по прохладни дните ни.

# 244
Здравейте ,заминаваме за морето,много целувки на всички Hug Heart Eyes

# 245
Аууу каква суша настана тук, също като навън  Tired
Buba i Despina мерси за пожеланията.  Hug
Ние сме добре днес следобяд ще бягаме от жегата на Цигов чарк за почивните дни.
Днес си правих изследвания и другата седмица ще видим как са.
Бебо е добре и редовно си ме потупва вече, а бъдещата кака не пропуска да си говори с него и да ми целува корема  Crazy
Лек ден и по прохладен да е въпреки жегите  Heart Eyes

# 246
Аз чеквам от време на време, но като никой не пише, какво да пиша и аз... работа, работа и пак работа... Теа тази седмица беше в Младост, което ми докара ужасно много нерви, като резултат от което с "милото" не си говорим. Другата седмица ще е на село. Искаше ми се да я заведа на басейн утре, но ако е такъв ад, май няма. Поне е близо...

В събота бяхме на сватба, Теа беше шаферка, заедно со още 4 момиченца, бяха облечено еднакво, имаха роля в ритуала - Теа и още едно момиченце носеха шлейфа, а други три вървяха отпред и разхвърляха листа от рози пред булката. Абсолютно излишно е да споменавам колко важна и щастлива беше. За случая купихме сребърни обувки с "токчета" - на платформи всъщност, и сега буквално и спи с тях..

Това май са по-интересните неща.

# 247
Оох, Мартеа, представих си я каква е сладурана...  Heart Eyes Снимки няма ли? М?

Чакайте да питам, пък може и някой да даде обратна връзка - някой ходил ли  е в Созопол на море и имате ли координати, мнения, добри отзиви от там? Май накрая решихме там да ходим. От много чудене, та накрая... Четох, че единият им плаж - Харманите не бил хубав - имало подводни ями и течения, но иначе отдавна ни се ходи там. Хич не обичам да ходя неподготвена, но в краен случай...

# 248
Ходили сме, мдааа, и тази година живот и здраве пак ще сме там  Peace
Откакто Момчил е станал на годинка всяко лято ходим там и съм много доволна !
Въобще Созопол ми е тръпка  Heart Eyes
Ходим на предимно на Централния плаж, макар че в единия му край се събират водорасли в края на август. На Харманите също сме били,  не знам за течения и ями  Rolling Eyes
Отсядаме винаги в къщите близо до Центалния , та на обед да не се влачим много по жегата. Ако искаш координати на хазяите , при които бяхме миналата година(а и тази) - пиши ЛС

Мартеа, покажи шаферката, де  Simple Smile

# 249
Ренка, с голямо закъснение, но да кажа с какво обича да си играе Миша. Най-много обича ролевите игри във всякакви варианти - продавачка, сервитьорка, лекарка, покрай баща си и зъболекарка, много професионално вече ни прави зъбите Laughing Това са нещата. Играчките почти не ги ползва, изважда примерно всички лакове и започва да ми ги продава, обикновено по 25лв единия ooooh! Laughing

Иначе ние в началото на август заминаваме на море и вече нямам търпение да дойде денят. Много ми е интересно какво ще бъде преживяването с две деца на море Laughing

# 250
хайде и аз да драсна 2 реда, че от жегата ще се разтека още малко...  Crazy Децата са добре, пу-пу, готвим се за 2 РД на Надето, по който повод (по финансови причини) майсторя украса за торта - мислим да купим стандартна някаква, а аз правя фигурки от зах. тесто и марципан - имам 2 мечета, един заек, един самолет (Надя си го поиска  Joy), много нерелефни жаби, цветя и пр. Понеже ми е за пръв път, ми е тръпкаво какво ще излезе, но това е положението! Ще се постарая, пък накрая ще ги излапаме. Мери, нали ти беше правила тортата за РД на Ели? трудно ли ти беше? имаше и фигурки? сама ли си прави тестото или готово взе? И крем за шприц ще бъркам утре, да я нафлякам със заврънкулки и надпис да има!!! Изобщо импровизация на н-та...

На Марти вече не му се ходи на градина, но още седмица ще изтрaе! Напоследък го е ударила материалната вълнА - всичко иска, всичко да е за него, онзи в градината имал еди какво си, и за него трябвало... Обясняваме напоително, но засега трудно хваща дикиш. Смятам, че някой ден ще проумее, а дотогава - търпение  ooooh!

Мартеа, ще ми се да я видя Теа шаферка, сигурно е била като принцеса! И дано добре мине със селото - току виж, докато я няма Теа, с любимия се сдобрите, имайки малко време един за друг (такова врeме на нас с любимия нaпследък не ни oстава изобщо!!!)

Красони, лека и нежегава да е остаtъкът от бременността!  Hug Браво на Веси, колко добре се отнася с бъдещото братче!

това е засега! бъдете здрави, щастливи, почивайте - който успее и пишете по малко да не се изгубим!  Hug

# 251
Мдаааа, Созопол... преди 11 години там започнахме връзката ни с мъжа ми... Не съм ходила сигурно от 2000 г. Иначе точно на Харманите спяхме - на археологическите разкопки. Тогава си беше екстра, но още не беше застроено. Когато се превърна в Слънчев Бряг, престанахме да ходим там...

Снимки има, но няма кога да ги сваля - нали не сме у нас...

# 252
Нинка, сигурно сте доволни от условия, хазяи, всичко, щом все там ходите. Дай координати, плс! На лични, ако искаш.
Аз по картите не мога да се ориентирам кое е Централния плаж, кое изобщо е плаж... Мислех, че в Старата част ще е по-хубаво, но ще видим, като идем.
Колебаехме се и за Приморско, но там било лудница, ама голяма. Не ми се ходи в гъчканица.

Малейна, сигурна съм ,че ще стране страхотен празник! Аз няма да съм тук, за това в аванс - да е жива и здрава Надето! Много да ви радва и да слушка!  Hug

... и започва да ми ги продава, обикновено по 25лв единия ooooh! Laughing

hahaha Добра продавачка ще стане от туй дете!  Феичка, къде ще ходите на море?

Мартейко, за вас отпуска няма ли да има? Моренце нещо, къмпинг? Утре няма да е за плаж, да знаеш. 40 градуса го дават, че ще бъде. Или може да отидете към 9 и до 11 да се приберете. В Марково е поне 3-4 градуса по-хладно, отколкото в Пловдив и след 10.30 - 11 не рискувам да излизаме.
Утре татито искаше да ни води на преход в балкана, но аз ще стягам багажа, пък и вечерта сме на рожден ден на един наш приятел, така че ще го пратим сам да се бори с мечките  Laughing

# 253

Мартейко, за вас отпуска няма ли да има? Моренце нещо, къмпинг?

тц, няма. Бяхме юни за няколко дни и това е. Силно се надявам за някой дълъг уикенд - петък, събота и неделя - през септември, но може и да не стане.

Малейна, и аз съм сигурна, че ще се получи добре. Тук на Хладилника, впрочем, има една сладкарница, в която продават готови захарни фигурки на всякакви животинчета. Много са сладки.

Феъри, браво на Миша, гладна няма да остане Laughing Бях се сетила наскоро да те питам, искат ли те скоро на работа или ще можеш да си ползваш цялото майчинство?

# 254
  • София

Аз, тъй като с Мерка обсъждахме да се видим, та да ви питам - за срещичка, тези, които няма да ходим (скоро) на море - как ви се струва 7-8 август? 

Общи условия

Активация на акаунт