На море, цаца и бира, БУРГАС мами и деца сбира - 82

• 18 904
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Дами, нуждая се от помощ.
Ава е с бронхит и вдига едни космически температури. За да ме улесни мъжът ми купи електронен термометър, упътването е на 8 езика, от които не разбирам ни един Embarassed.
Има разлика в измерената Т орално и под мишницата. Някой ще ме светне ли колко десети, откъде се вадят и прочее сметки, за да разбера коя е реалната температура...

На "лични", да не спамим...

# 151
  • Burgas, Bulgaria
моя е от Швейцария и знам 4е 3 десети се свалят както когато мериш в дупето.Ина4е нащо педи не сваля колкото покаже толкова -неговия беше рекламен някакъв-каква марка е вашия

# 152
   Кате, мисля че е от 0.5 до 1, но не съм напълно сигурна  Confused Скорошно оздравяване на Ава!

# 153
Свалят се като се мери в дупето 0,5.Сигурна съм  Peace

# 154
за дупето ясно, ама момичето пита за орално.... а и аз идея си нямам  newsm78

Кат, нямаш ли обикновен термометър. С него какво става ?
аз много вяра на електронните нямам

я виж тук, не пише да се вади нещо като се мери в устичката
http://www.doctorsbg.com/content/view/41/46/

Дано бързо е оправи Ава бързо

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 20:42 от Ками*

# 155
Ситуацията е доста объркана. Орално показва 39, под мишницата 38.1, а с нормален термометър -38.6 #Crazy
Значи всеки път като меря е електронния трябва да помня колко да прибавам или сваля. Егати тъпотията!
Мерси Hug

# 156
Катка, аз винаги меря на Петя Т с дигитален терм. в дупето.Колкото показва после свалям 0,5.Така ми е най-лесно защото според мен за малко дете е по-трудно с живачен терм. О за оралното мерене и аз незнам колко се сваля

# 157
  • Бургас
Катка, друг вариант, за който се сещам е да си измериш твоята, поне знаеш, че ще е 36.7 или 36.8, така ще разбереш при нея колко да сваляш.

# 158
Катка, аз винаги меря на Петя Т с дигитален терм. в дупето.Колкото показва после свалям 0,5.

За дупето знам. Ама моята госпожица е на 4г. и не си го дава Wink С живачният нямаме проблеми, просто искам да става по-бързо, че ей го стана вечер и се почва...

# 159
  • Бургас
Еми за дупето е голямо дете, това се практикува само при бебета  Crossing Arms

# 160
    Аз затова си купих обикновен, не електронен, който е по-тънък на вид и мери Т за 30 секунди  Peace
  Кате, ако искаш да ти го донеса?

# 161
Еми значи не се чуди, 38.5-38,6 е Т според мен, давай й нещо за сваляне  Peace
Твоята измери ли я?
Радост , а на Гери корема как е?

п.п.... докато пиша, вкарали ни гол и има ядосани тук

# 162
  • Бургас
Уж е по-добре, но трябва да преспи тази вечер за да й мине. Цял ден лежим и пием разните му ентероли и т.н. Мерси за вниманието  Heart Eyes
Катка да се оправяте бързо вие.

# 163
   Аз затова си купих обикновен, не електронен, който е по-тънък на вид и мери Т за 30 секунди  Peace
  Кате, ако искаш да ти го донеса?
Иве, я кажи какъв е тоя тънкият?

Радост, с два термометъря съм в момента, меря Grinning

То, мойто, и него му казаха, че е вирусче, хич не и обърнаха внимание, че кашля сериозно. Добре, че отидохме до МБАЛ-а...за малко пневмония. Направо съм възмутена от частните болници.

# 164
  • Бургас
Добре че нашият тати не гледа мачове. На нас ни дай  "WOW"

Общи условия

Активация на акаунт