На море, цаца и бира, БУРГАС мами и деца сбира - 82

• 18 927
  • 294
  •   1
Отговори
# 165

Иве, я кажи какъв е тоя тънкият?

Направо го снимах, нямам идея как се нарича

1

2

# 166
Добре че нашият тати не гледа мачове. На нас ни дай  "WOW"
А нашия тати в момента шпаклова стените на  детската стая  Laughing

# 167
  • Burgas

1

2
Този и той е живачен,но е по тънък,незнам с него как се мери,аз досега само с обикновен по мишницата съм мерила,че тои е най точен.Ако искаш пробвай да свалиш Т със оцет и вода на китките и намазваш табаните на крачетата с ракия,на Моника това много и помагаше.

# 168

1

2

Иве, не съм виждала такъв.
Само да ви кажа, че експериментът показа, че разликата в м/у измерената температура с живачен и дигителен термометър излезе 9 десети.

anik79, знам почти всички методи за сваляне на Т. Днес прибягнах дори до най-травмиращите и пак ефектът беше минимален...просто беше пик. Сега е по-добре, 38-38.5 градуса, нищо работа  Sunglasses
Благодаря на всички  bouquet

Радост, какво е това "WOW"?

# 169
  • Burgas, Bulgaria
колко ми е ску4но
сестра ми си говори с майка за духове  Sick

# 170
  • Burgas, Bulgaria
ииииии ама хаймани
така е ние селянките си седим у дома ,
а граждалята скитосват
И ДА ПИЕТЕ ЕДНО ЗА МЕН  Mr. Green
и детето 4удо го няма-на дискотека ли сииииииии  newsm78

# 171
Teзи електронни термометри (орални) са пълен боклук! Имам такъв, показвал ми е 41 градуса, при реални 39. Вярно, че е любимият на дъщеря ми, но смятам да го изхвърля. Най-точни са тези - в ухото, става за 5-10 сек и е реална температура. С живачен съм мерила в устата - за 1 мин - показва реална темп, но е малко опасно. Peace

# 172
World of Warcraft
Мъжа ти значи е много зарибен.........голяма болест е таз игра взимай мерки докато е време :>

# 173
  • Бургас
Мегата, не е.Party Вече 4 години играе, но отдавна минахме зарибената фаза. Вече цяла година играе на платен сървър и го прави по 2 часа на вечер, колкото за кеф. Последните 3 месеца не беше я пускал дори играта, поради наличие на други ангажименти. Всичко е под контрол, мерси все пак.  Peace

Катка, игра е, вече са ти казали. Счита се за една от най-хубавите игри в наши дни. Аз също я харесвам, но не мога да намеря толкова време за да я играя. Там нещата се учат и се развиват различни професии, способности и умения на различните герои. Много е яко, като в анимационна приказка, в която ти самият си главният герой.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 08:29 от Pagocт

# 174
  • Бургас
Да не би на главата и тялото Т да е различна  newsm78 На мен ми се е случвало така на пипане по челото да ми изглежда ,че няма висока Т ,а тялото му да изгаря и да е отпаднал.

# 175
  • тъгата в мен
Заминавайте да гласувате,ей!
п.п.
Кака ви по-късно .... Laughing

# 176
Заминавайте да гласувате,ей!
п.п.
Кака ви по-късно .... Laughing

Joy Joy Joy Пък аз догодина  Whistling

# 177
Да не би на главата и тялото Т да е различна  newsm78 На мен ми се е случвало така на пипане по челото да ми изглежда ,че няма висока Т ,а тялото му да изгаря и да е отпаднал.

Има нещо вярно, особено ако детето е облечено повече. Peace А на главата темп е най-висока на слепоочията.
Днес май се очертава невероятна жега. Confused
Някой ще гласува ли?

# 178
  • Burgas, Bulgaria
много жега  Whistling

# 179
.........
Някой ще гласува ли?

Аз още се чудя, ама и да отида не съм решила за кой. Труден избор  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт