На море, цаца и бира, БУРГАС мами и деца сбира - 82

• 18 951
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Аз като вляза, ще си харесам някой  Mr. Green

# 181
  • тъгата в мен
Що не казахте дали пихте кафе вчера Thinking
Аз се бях запътила за там..ама почти ме отвлякоха(без да се дърпам много-много) и се замъкнахме на Минералните бани в парка.Голяяяяяяяяяяяям кеф за нинджата,аз дремех на пейката и .. blahblah
п.п.
Щяхме уж да ходим по форумски там с децата(или на Отманли-по идея на Ками),ама идеята нещо увяхна.. Sad

# 182
  • Burgas, Bulgaria
а на минералните бани няма ли да дойдете-има детски кът в гората -и кебап4ета с бира  Blush

# 183
  • Бургас
Даммм на минералните бани е много добре ,май днес много малко хора ще гласуват  Rolling Eyes аз смятам да се разпиша

# 184
а на минералните бани няма ли да дойдете-има детски кът в гората -и кебап4ета с бира  Blush

охааа, бих дошла като оздравее хлапето.

Аз ще гласувам.

# 185
  • Бургас
Аз заминавам на минералните бани след една седмица. Ще се плацикам и ще правя процедури, а горичката ми е любима.
И аз ще гласувам!

# 186
    Кате, Радост как са децата?

Аз не гласувам от години, май съм ходила само веднъж - два пъти като навърших 18 от любопитство. Не разбирам от политика, нямам идея кои са кандидатите и какви са, е какъв е смисъла да гласувам заради спорта.

Парка в Банево ни е любима съботно-неделна дестинация, но скоро не сме го посещавали. За другата седмица си спретнах една разходка в Странджата обаче  Laughing

# 187
  • Burgas, Bulgaria
бравоооо бе и аз незнам  Crossing Arms.Ама хайде моля звънкайте като идвате насам тооо аз ...... май скоро няма  работя ама това е друга тема,та на въпроса 0********* или 0*********.Нико е на ясла през деня така 4е  bowuu
впро4ем и аз ще гласувам като се настроя психи4ески за жегата навън

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 16:29 от Мун

# 188
еее ми к'во да знаеш... то аз предложих, ама виж, само  Сврачето помни кучето  Mr. Green

смятай кой ми се е вързал

# 189
  • Burgas, Bulgaria
аз до другата дестинация немога да се домъкна,просто няма на4ин с наше вели4ество МРЪН4Овски
сега сме сами щото татко ни е за риба
ааа да питам водихте ли децата на плаж

# 190
Мария, не си развявай така телефоните...

Ние изкарахме тежка вечер, не бях виждала такива температурни стойности Rolling Eyes...нищо не помогна...а хексалгина чак след час. Малко се побъркахме с мъжа ми.

Много здраве на всички Heart Eyes

# 191
  • Бургас
На етнографския беше голяма жега, за разлика от каручката /ние после се преместихме там/.  Wink

# 192
  • Burgas, Bulgaria
добре де от Бронхит такава висока Т нално ли е  newsm78

# 193
  • тъгата в мен
Катка,дано вечерта да е била пиковата и вече да започват да действат илачите и да спада температурата Peace
Ийй,какви сте-сега по никое време кебапчета ми се приядоха..
Айде,желая здраве,че наистина вече отлитам(с колата   hahaha  newsm01)

# 194
  • Burgas, Bulgaria
летя със колата,летя със колата с колата летяяяяяя
та за плажа питам

Общи условия

Активация на акаунт