На море, цаца и бира, БУРГАС мами и деца сбира - 82

• 18 914
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
добре де от Бронхит такава висока Т нално ли е  newsm78

Не знам, тя е лепнала и нещо вирусно, болеше я корема...абе стана страшно.

Щяхме да ходим на плаж този уикенд, ама ще почакаме до другия Confused

# 196
  Уф Кате и Николай беше така преди 2 седмици. Скорошно оздравяване  Hug

Мен на плаж преди юли трудно може някой да ме замъкне.  А в морето влизам към август  Crazy

# 197
  • Бургас
Моето дете днес е по-добре. През нощта почти нямахме ставания. Сега се изкъпа и каза че днес не иска никави лекарства, само да яде мнооого луканка  Mr. Green

# 198
  Уф Кате и Николай беше така преди 2 седмици. Скорошно оздравяване  Hug

Мен на плаж преди юли трудно може някой да ме замъкне.  А в морето влизам към август  Crazy

Аз почти никога не влизам в морето освен надвечер към 19ч. Все ми е студено Laughing

Радост, не може да се каже, че не знае какво да яде детето Laughing, ама да не бърза с луканката...

# 199
  • Burgas, Bulgaria
Радос4е гости да искаш,от нас бирата или винцето  Hug

# 200
# 201
  • Burgas, Bulgaria
съ4увствам ти
къде се губиш
снощи те нямаше ,обикновено се показваш

# 202
  • Бургас
За луканката ли гости? Аз ако ви кажа какво готвя в моментааа ... ще дойдете всички  Mr. Green

# 203
Аз спах в една приятелка снощи, малко гости с мохито и мартини,днес обаче докато се прибера /тя е в Меден рудник/ , направо си изпуках от жега и с този алкохол в кръвта  Mr. Green

# 204
  • Burgas, Bulgaria
ох аз след малко си отивам на село и какво ще готвя незнам,уж за риба е мъжо от снощи, а риба тц.Накрая някоя русалка ще фане ама да видим  hahaha
на салатааа хи4 не ме интересува,той Нико бойкотира тъй 4е .......

Ах-4еее тъй ли му викат ве4е-приятелкаааа и спа до  12  Laughing

# 205

Ах-4еее тъй ли му викат ве4е-приятелкаааа и спа до  12  Laughing

Моля,моля, в нашите сбирки никой не се усъмнява  Naughty ние от ученички си ги имаме тези "навици".  Laughing

# 206
Бяхме на плаж, обрах срамотиите кат ревна мойта че не иска да си ходи, хем неиска да припари до водата, хем ме тормози само да и нося кофичката пълна с вода и накрая полудях, че то не бе рев, то не бе чудо, ще ми държи влага доста време май. Следващия път кога ще е незнам отивам с басейна. Доста народ на плажа и доста познати мутри / и форумски/ с деца имаше - за протокола Синара с 2-та броя, хубаво че са и кротки  Mr. Green и Мегита с 1 брой

# 207
  • Бургас / Славейков
megata да на градина сме в,, Игликата,, бяхме и на ясла там от яслата съм много доволна, не мога да кажа същото и за градината.При Филипова и Стоянова сме по принцип не са лоши учителките ,но Мария е на втория етаж и ги виждам само като има пари за събиране.Тази седмица беше болна и от утре пак сме на градина .Най- вероятно ще ми изкарат списъка дали ще ходи лятото на градина и ако може поне един месец да я няма.

# 208
 Леле, чак на 14-та страница ви хващам. Crossing Arms

# 209
Леле, чак на 14-та страница ви хващам. Crossing Arms
Ха, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт