На море, цаца и бира, БУРГАС мами и деца сбира - 82

• 18 883
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • у нас
това за водата го съобщават доста време по СКат  Peace Кофти, който е на ТЕЦ  ooooh!

# 121
  • Бургас

УТРЕ 11.00ч. Среща на кафето на ЕТНОГРАФСКИЯ МУЗЕЙ
С деца или без, кой както желае  Hug

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

тъй като не давате др идеи, а няма време, затова така направо го написах Simple Smile

Сега е момента да се запозная с вас  newsm44, докато има топла вода и сме още чистички  Simple Smile
само да разбера с дечицата ли ще е срещата

# 122
За съжаление аз няма да мога да присъствам колкото и да ми се искаше но другия път ще се видим Hug остават 7 дни до прегледа ве4е нямам търпение да ви се похваля излязоха резултатите изненадващо по рано взела сам си матурите даже едната с 6 другата с 4 сега ми предстой и кандидат-студенстки изпит и остава да се моля да ме приемат,но аз знам 4е аз и моето мъние4е ще се справим  Simple Smile

Къде ще кандидатстваш и какво искаш да учиш? Желая ти успех !

# 123
привет мили мои...
и на мен, лично ивайло калфин ми се обади да ме агитира hahaha  ама не е попаднал на фен #2gunfire

за срещата.... и аз ще пропусна, че по това време утре ще сме на гробищата...
а и Дебс е на село с нашите...  Rolling Eyes

# 124
  • Бургас
За срещата ще гледам вече да присъствам, че то по-близо до нас от това няма на къде.  Rolling Eyes
Аз ще съм с бебе, иначе няма друг начин. Ще звъня, на който имам тел.  Wink

# 125
Мами,може ли да погледнете това в подписа ми - за това,че търся седалка за породено.Ао някой знае откъде може да си взема да пише моля,че се чудя какво да правя каката ни която ще е на годинка и пет месеца.

# 126
  • На морето!
Сега като прочетох заглавието и се сетих, че все още не съм открила сезона на цацата и бирата на Капани  и така ми се прияде Rolling Eyes
Запис.

# 127
   Аз да се оплача, че се сблъсках с чудото паяк. Заболя ме главата като чух колко трябва да платя  ooooh! 

# 128
  • UK
 Влизам само да ви успокоя, че подновиха асфалта на трапезица и вече всичко е ОК. Можете спокойно да си карата в дясната лента  Laughing

# 129
  • Бургас
Иве, 75 лв. в най-добрия случай, ако глобата ти е определна на 20 лв.

# 130
мацки, които дискотеки бачкат днес?
мъжо каза, че летните щели да отварят от др седмица?
нещо да ми предложите да идем днес... че цели 5г го търпя Simple Smile имаме юбилей Mr. Green

# 131
   Аз да се оплача, че се сблъсках с чудото паяк. Заболя ме главата като чух колко трябва да платя  ooooh! 
колко те одрусаха  тези гадини Twisted Evil

# 132
...еми, така ще е като не си преговаряте правилника от време на време  Mr. Green

Утре с деца сме, аз за това го измислих това кафе, че уж по-заградено  newsm78
Анита, Сарова, радвам се, че ще успеем най-накрая да се запознаем  Wink
 Който му се отвори възможност да идва

Абе Свраче, как сама ще пия кафе... все се е намирал някой да ми се върже на акъла  Mr. Green

# 133
       Ааа Ками, правилника си го знам  Naughty ама съм зле с посоките явно.  Laughing
       Платих репарация 51.60лв и понеже съм патка и цял ден съм убедена, че колата ми е спряна от ляво, а се оказа, че била от дясно си платих и 14лв за 7 часа престой на паркинга  Whistling

Акта го отървах  Blush

# 134
Мами от скоро живея в Бургас
никой не познавам освен мъжа си и детето
къде да се разходя и запозная с някого
В Славейков
HELP!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт