Майски бебенца засмени, местят се вече в "Родени".Тема 1

• 14 662
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, Майчета! Изпуснах две теми и докато успея да ги прегледам и сме се преместили в "Родени".
Като виждате по кое време пиша и предполагам ми влизате в положението. На Викторчо основната цел е мама да свали натрупаните килограми  Laughing            Одеве се събуди в 2,30 да яде и още не му се е доспало. Сега го люшкам поне да не буди блока и цъкам с една ръка по клавиатурата. Голям съм специалист...

Хайде, отчетох се, надявам се скоро пак да пиша!

# 181
  • София
РАзбирам те, lianka  Mr. Green

# 182
  • гр.Стара Загора
добро утро ,много сте ранобудни  Heart Eyes
и аз в момента кърмя после се захващам с домакинстване и хайде на разходка
Сиси предполагам че пиеш вече   food010 но аз бързам да ви почерпя по едно че заспивам права  Grinning
хайде лек и спокоен ден и много разходки

# 183
  • Велико Търново
добро утро ,много сте ранобудни  Heart Eyes
и аз в момента кърмя после се захващам с домакинстване и хайде на разходка
Сиси предполагам че пиеш вече   food010 но аз бързам да ви почерпя по едно че заспивам права  Grinning
хайде лек и спокоен ден и много разходки

Роси,тук съм Mr. Green
Пия кафето и почвам домакинстването Crazy

# 184
Този път ще се запиша и аз Simple Smile
Но се чудя дали да ида да гладя или да не си полегна още малко  newsm78

Момичета пак да попитам дали някой практикува д-р Карп Simple Smile Ние напредваме усилено по техниките (даже снощи се повихме), но ми трябват още насоки та затова питам. Освен сешоара друго практикувате ли Simple Smile В къщи е вече непрекъсната сауна и единия си сешоар вече съм го отписала  Sick Сега търся в Интернет такъв шум, че да му го запишем на диването да си го слуша. Направо ми иде едни слушалки да му ръгна в малките ушенца  Laughing

Сиска, както винаги супер ме успокои за кърмата от шише  Hug Както можеш да се досетиш мен вече ме чакат в офиса  Sick и ми се иска едното следобедното хранене таткото да го отметне, че поне да ходя за 4-5 часа.

И да се оплача, вчета ми пристигнаха едни страхотни дънки от ларедут и за мое огромно съжаление за една бройка не ми стават. Уж не съм толкова дебела, ама корема и ханша не са моите определено....Днес вече съм решила да си пробвам всички летни дрехи и да срещна истината очи в очи. Дано не съм се гръмнала до довечера.

Айде лек ден от мен!

# 185
Здравейте и от мен, да се запиша и аз в отчетни.
Ние за сега сме добре - ядем , спим и много плачем и съответно държим будни мама до 2-3 през ноща - вече почти цяла седмица ще стане. Страшен режим си е харесала малката ми кукла.
Интересно - сега не спи и не мрънка/ защото тя не плаче, а пищи/ пу-пу-пу .
И така я да си кажа и аз мнението за еднокр. пелени - моите деца Памперс не харесват обриват се от тях - и каката беше така  и сега шомпалчето и то е така. Пуфис наистина са много хубави и тях ги пробвахме, сега сме на Либеро и те  са ни добре .
Момичета в понеделник влизаме в болница и вторник ще ни мерят налягането - стискайте палци да не е много високо.
иИ на мен нищо не ми става още , освен един анцук. Макар че съм свалила 7 кила , но още съм дебеличка - излязох от родилното 74 кг. сегасъм 67 кг., кога ще стана 53-55кг.
Ами това е много целувки на всички бебоци , а на мамите по-малко безсънни нощи.

# 186
Добро утро  Hugи аз да се запиша че само чета набързо.
Момичета какво кафе пиете ?Аз купих една безкофеинка инстантна на Чибо . Добър вкус са му докарали.

Честити ни нови бебенца , да са  живи и здравички и скорошно завръщане в къщи Hug

Аз пробвах тези Либеро , твърдички са в сравнение с Памперс и Хъгис. Цената им обаче е доста ниска, което винаги е добре.
За сега сме на Хъгис. Много са симпатяжки с тези картинки на Мечо пух. Пуфис не съм пробвала но щом казвате че са хубави да взема да ги пробвам другия път .

Desi и на мойто момченце му е издължена главичката назад и все спи настрани. Не съм питала доки какво да го правя но май ще трябва.Има в Премаман едни полегати възглавнички от мемори фоум може и да са подходящи за наще хубавци защото материала е ортопедичен и заема формата на тялото.

Аз още кърмя със силиконките като от време на време ги махам за да свиквам постепенно за кърмене без тях.
Снощи най-накрая успяхме да се кърмим легнали Grinning досега нещо не му пасваше . Така обаче заспивам и не го изправям да се оригне и как повърна здраво милия.
Иначе имам от тези възглавници за кърмене от Премаман. СУПЕР УДОБНО НЕЩО СА.И двете ми ръце са свободни и не се изгърбвам. Галя го ,играя си с крачетата му, гушкам го докато папа.Даже си чатя с баща му Heart Eyes
Подари ми я една приятелка.

С коликите обаче не ни се размина. Подхванаха ни сериозно и кум чайчето добавихме еспумизан и гладена на пелени.
Абе как става номера със сешоара  newsm78 някойможе ли да ме светне Hug

За случая с марлята на Дендри -ШОК нямам думи. Hug Hug Hug Hug HugРадвам се че се оправи мила .

На мен пък ми се възпали вената от абоката и направих тромб. Една леля в реанимация ми стисна банката с глюкоза и бая ме заболя но на фона нс операцията не обърнах внимание.Сега съм на компреси и мазила.Дано ми мине до седмица иначе май ще го цепят.
smile3518

Айде варненките мами да се организираме вече по алейките.
0896 855 690 - аз съм навън из морската след 10 сутрин ако има и други - да се срещнем  smile3503

Хубав слънчев ден на всички.Майка ми вече 3 дена ходи на плаж newsm62

ТАНЧЕ  - силно стиснати палци от нас. newsm17 да ти се оправи детенцето и да забравите за този проблем.

# 187
  • софия
Благодаря на всички за сърдечните пожелания! Hug

# 188
Таняб, много положителна енергия ти пращам. Дано изследванията са добри. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Абе момичета, много сте ми ранобудни. Аз взех вече да се чудя на моята беба. Ами че тя има режим почти като на възрастен човек. Вчера след разходката в прака се прибрахме към 14 ч. и до вечерта в 12 нищо не можа да я накара да спи. Колко ли я храних, колко ли памперса смених, къпах я... нищо стои си с отворени очички и малко помрънкваше привечер, може би коликите я застигат Sad защото иначе гласчето и не се чува нито при преобличане, нито при къпане... абе слънчице ми е голямо. Та като заспа най-накрая към полунощ ме събуди да папка ей сега, към 8 сутринта. И пак на плачеше ми просто помрънкваше и се лапаше ръчичките. Доста голям интервал, а? newsm78
Тя и миналите дни, ме будеше доста рядко. Понякога си папка по 6-7 пъти през деня, но през нощта, да ме събуди веднъж и ...чак сутринта пак. Мисля, че при всеки режима е индивидуален. Иначе ака на всяко ядене, кажи-речи. И ми е голяма бузаранка... Heart Eyes Мисля, че се храни добре. yes
Момичета, дайте да се преброим кои сме от Овча Купел, Борово, Красно село... да се съберем на една срещичка в Южния парк, а и до нас (в Овча Купел старата част, срещу банята) има страхотно паркче. Знам, че КайРен е доста близо до нас, С Geraldine направо сме съседки, Аркси е в Красно село, ralichkou и Ани Борисова се срещат за разходка и са около Билата на България, ето че и Mushinka се подвизава в Южния парк... Сигурно пропускам още съкварталки - да не ми се сърдят... Хайде да се съберем МАЙчета. Ще ми бъде изключително приятно. newsm76
Само ме е яд, че момичетата, които са ми слабост, с които или лежахме заедно в болницата, или се засичахме я за сваляне на шевове, я за друго нещо, са все от Младост - Таняб, Лианка, Славаа, Мадам Стасита. Heart Eyes

# 189
Дендри и аз съм в Бели брези и с голямо удоволствие ще се разхождаме с вас.Simple Smile  Hug
Ние досега сме ходили само в Борисовата, че там ходят приятелите ни...но Южен парк определено го предпочитам поради близостта.Simple Smile

Таня - мноого късмет ти желая! Стискаме палци да е най-мъничкото зло - само с кспки да се оправите!

# 190
Felinka, сешоара го пускам близо до креватчето примерно и шума му тотално го омайва нашия Тоши Laughing има страхотен и моментален ефект. само дето след 15 мин става жега, а ако дребосъчето не е заспало добре като го спра и веднага започва рев.  #Crazy

Таня не спирам да мисля за вас! Моля се и вярвам, че ще се оправите!  Hug

# 191
честити бебчета на Галя и Смехорана. да са ви живи и здрави и много да ви радват и слушкат!
ние май ще си сменяме педиатърката. днес ходих при друга Докторка за консултация дали да давам Аб на детето и тя ми каза че не е нужно, даже ни каза че нямаме гъбички на езичето (както и аз бях сигурна). много съм доволна  Heart Eyes
даде ми и съвет за обличането за разходка.каза че не е хубаво отсега да го разсъбличам по късо ръкавче,защото е още малък  Rolling Eyes незнам как ще го изкарам в тая жега мъника с дълго ръкавче и ританки.  Tired

Марсия на мен ми се струва ,4е и тази педиатърка трябва да смениш Laughing.Как по дълъг ръкав и ритънки,както ти си обле4ена така и бебо.Аз Вени на вторият ден от раждането я облякох с лятно гащеризон4е,а като гледам снимките на другите май4ета и те процедират като мен.
ами то друг избор нямам - в нашия малък град са само тези двете  Laughing

вчера и днес го водихме малко на разходка с таткото и си го облякох с дълго ръкавче. според мен е е достатъчно топло за да го изведа по късо- то на мен ми е студено по тениска...  ние и двата пъти излязохме веднага след хранене за по 3 4аса и хайде вкъщи отново за хапване  Wink всички са доволни

Бебс нашето пъпче зарастна 2-3 дни след като падна и вече не го третирам с нищо (много му е сладко пъпчето
Heart Eyes)

nina76  Дени също още има жълтеница. Док каза че е нормално и ще се изчисти до 40 ден.

Дендри и моят съвет е да не даваш капки само за всеки случай защото след това може да имат обратен ефект. и аз бях почнала да давам след няколко безсънни нощи от плач но като се успокои  се отказах и сега му капя еспумизан само когато много плаче.

ние за сега сме изхарчили 2 големи пакета Памперс 2 и една жена ми предложи да ми купи още един пакет но от някакви складове за по-малко парички и като ми ги донесе  #Shocked някаква турска версия та незнам дали въобще ще ги ползвам. мисля да провам и Пуфис пък после и нещо друго - разнообразие да има

loranholl наистина ли помагат тези сешоари  newsm78 на мен ми звучи доста странно като опция за успокоение на детето?

честити бебчета на pappi i sisimoni. да са ви живи и здрави и много да ви слушкат

# 192
При Калин много помага сешоара. Но не топлото, а шума. Ефекта с прахосмукачката е още по-забележителен. Случайно го открих докато чистех, а той както си гледаше и риташе заспа като покосен и изобщо не трепна от шума й.
Сешоара го доближавам до него, но насочвам струята нагоре. Спира моментално да плаче и се унася.

# 193
  • София/Варна
Тани, ще стискаме палци всичко да се развие по най-благоприятния за малката начин  Hug

Дени, и аз мислех да предложа среща. Хайде да е понеделник или вторник, че тогава все още ще имам транспорт. Иначе трябва да се ползвам от 'адския транспорт. Аз днес водих спор с майка ми за това колко е разсъблечена дребната - изведох я с боди с къс ръкав, чорапки и рокленце отгоре (фръц-фръц). Тя милата се препоти в столчето за кола.

# 194
KayRenn  много е сладка малката  Heart Eyes и ние имаме някои мъжки неща в същия десен  Simple Smile
искам да попитам майките раждали и преди за таза- връща ли си предишните размери, защото аз качените килограми ги оставих още в болницата, но таза ми се е разширил страшно много по време на раждането и сега немога да вляза в нито едни дънки или поли  Angry

Общи условия

Активация на акаунт