Майски бебенца засмени, местят се вече в "Родени".Тема 1

• 14 652
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Стара Загора
Здравей pepsun ,добре дошла сред нас  Hug Hug HugМного са ти сладки дечицата да са ти живи и здрави и много радости покрай тях  Heart Eyes
Честито бебче и на Бобито2 голям да порастне и много да слуша мама и тати  smile3504
Дендри разгледах снимките страхотни са  newsm10
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386200

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 20:21 от rosita__

# 211
Здравейте момичета и добре дошла на pepsun!

Ние днес бяхме на консултация, подминали сме си рожденното тегло и сега сме почти 4 кила. Kоето значи около 400 грама за 5 дена.  Според акушерката повече от достатъчно, така че сега сме на хранене на поискване, без насилствено събуждане през 3 часа, пък да видим. 
Ходих и на консултант по кърмене, много полезно ми беше. Оправих си някои пропуски и сега май сме по-добре с тая част. За съжаление все още от някъде се появяват газове, и храна връщаме, но вече подозирам предимно моята диета за това.
В този ред на мисли, бихте ли споделили с какво се храните?
Като проверих колко са проблемните храни и зле ми стана, не мога да измисля какво да ям, което да не включва някоя от тях Sad Естествено без най-очевидните - шоколад и тн.

Освен това след хранене започва да издава един такъв гъргорещ звук, някой друг прави ли така? И да се гърчи от болки  в коремчето, но пък не плаче много от друга страна. Преди няколко дена имаше ужасни газове и се наложи да прибегнем до Инфакол, мисля, че той ни спаси. Но сега ситуацията е по-добре.

И кожата ни е много суха, та с налага да се мажем със зехтин.

Това е от нас, поздрави!

# 212
Добре дошла пепсън! Simple Smile Страхотни момичета имаш - да са живи и здрави и много да те радват! Simple Smile

Като говорим за реееев - при нас помага слинга  - мушкам Рости вътре и той се успокоява. Понякога се налага и бибка да дадем, но и без се справяме...

Честито бебче на Бобито2 - да расте здраво и щастливо и майка си само да радва!

Милички всички бебоци са прекрасни! Да ги нагушкате и нацелувате и от мен!

# 213
Burberry аз си хапвам абсолютно всичко ,което ми се яде и мисля че нямаме проблеми (чукам на дърво разбира се )

малко по-назад сме обсъждали тази тема и Сиска беше написала че е добре да се хапава по една нова храна на ден .  Naughty
И Дени се гърчи и става много червен , докато се уригне след хранене или не повърне малко от излишно поетата храна.
Здравей pepsun  welcome

# 214
Добре дошла, pepsun! Големи красавици си имаш Simple Smile
Честито бебче на Бобито!

# 215
  • Велико Търново
Pepsun,надявам се,че сега като не те дърпа европейската комисия ще пишеш по редовно,ама не вярвам де Crazy
Пък доктора ще купува коли,апартаменти,вили и ще омъжите Йоана Mr. Green
Уф,нямам търпение да се видим на Усоето Hug

Ние сме почти по цял ден вън-прибираме се само за да спят на обед у нас и след това пак вън.От понеделник почва работа при нас начална учителка,която ще се занимава с Божи.Ще глътна въздух Crazy

minolta,Борис е невероятен.Ти  и баткото също :hug:/както и фотоапарата ви Crazy/.
Роси,разгледах и вашите снимки-Еви е кукла.
Така е хубаво да слагате линк в темата за такива като мен дето не влизат в албума Crazy

Дикси,сестро Калинко и МинКа са един за друг с тоз режим Mr. Green

# 216
  • СТАНДАРТНО.
Честито на Бобито2 за голямото момче!! На мама бързо възтановяване.

Дали това беше последното бебече или има още някоя мама която още не е родила  newsm78
 Има - аз  Crazy. В понеделник - 08.06. влизам за секцио.

# 217
пу дне аз първа  Laughing то не е за смях, ама....
ей голям рев, голямо чудо....от вчера вечерта сме много нервни, нещем да сучем, ревем силно...
вчера го приспах като му дадох дозата с шише, но сега и това не помогна  Sad

# 218
  • Велико Търново
Втора Mr. Green
късметче, Hugще стискаме палци утре!

# 219
  • гр.Стара Загора
Хайде добро утро и от мен!Днес го дават да е голяма жега но мисля да съм навън то и без това вкъщи е парник и не се диша  sweatingСега докъто е по-хладничко ще ударя една прахосмукачка и един парцал  tooth взимам си душ и навън.Вчера цял ден не съм я извеждала милата само на терасата и не й беше хубаво тя е свикнала на дълги разходки с много друсане по разбитите ни пътища  Mr. GreenЗа съжаление плиятелката ми Ютия ми е сърдита защото не съм я поглеждала от 2 дни така че и при нея трЕбе да се отбия сега  smile3515

# 220
Доброутро МАЙчета. Рада ми е застанала малко неудобно (кърмя я), но не мога да не пожелая късмет Grinning на Късметче. Леко раждане и здраво бебче да си гушкаш скоро. Heart Eyes
Добре дошла и на Пепсън. Да са ти живи и здрави майските дъщерички. newsm51

# 221
 siska79 мерси !
И вие тричките сте много хубави... Блазе му на татко ви... само да му мисли как ще ви опази Simple Smile)))

# 222
Докато пиша то станало Добър ден.

Зайобайо: И на мен НОЙ нищо не са превели и аз съм от нач. на април.Наеправо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И при нас е зор с това кърмене,предпочитаме шишето,но ще видим кой ще издържи ,тя да свикне на гърда или като ревне за още ,че не и стига.Хапваме си по 100мл.

# 223
  • София
Привет и от  нас!
Танче   Hug
Честито  на  новите  мами!
Успех на  мамити  две  в  едно.
Плами, обещавам  по  после да  разкажа  за  МД, ама няли  все  не  остава време Mr. Green
Аз ползвам  на  памперс, но съм се  запасила  и с един пакет хъджис ,  та ще  видим  как са  теб-дали мечо пух по  ще  му  хареса.Сменям  памперса по принцип на  преди  всяко  кърмене, а  първите дни  малко  позабрявях ,  та  го  оставях през   кърмене пампито. Blush Crazy Crazy
Да  не  забравя  пуснах снимки на  Любомирчо  в  албумчето ни .
До  после, че  сега  да  действам  по  бебешки  задачи. Crazy Crazy
Хубав ден.

# 224
Ходих и на консултант по кърмене, много полезно ми беше. Оправих си някои пропуски и сега май сме по-добре с тая част. За съжаление все още от някъде се появяват газове, и храна връщаме, но вече подозирам предимно моята диета за това.
Burberry би ли казала къде си ходила на консултант.Моята принцеса има скок в растежа в момента и аз полудях от притеснение,че ще ми намалее кърмата.Изчетох всички теми във форума и сега се храним когато поиска.Но лошото е че в момента ядем по един час и след като я вдигна почва да реве ужясно.ного се притеснявам че не правя неща правилно.
 А за ИНФАКОЛА дави предупредя-след като почнах да й го давам се запекохме и сега не можем да акаме ако не й сложа глицерин в дупето-което е по-безболезнено от термометър.Една майка ми каза че и при тях се е появило същото нещо и са се оправили чак като са почнали захранването с пюрето.Явно това е страничен ефект,коъто се получава при някои бебета.След Инфаколапочнах Еспумизан,но ситуацията е същата ,защото и двете лекарства съдържат симетикон.Накрая спрях и Еспумизана и почнах да прилагам методите на др.Карп и да чукна на дърво от 5 дена нямаме колики Peace

Общи условия

Активация на акаунт