1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 912
  • 435
  •   1
Отговори
# 360
  • на морето
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 16585738
Toplam Oy:52800488

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 16584823
Toplam Oy:48062051

Bennu & Kerem - Binbir Gece
Görüntülenme 16586448
Toplam Oy:14544197
/само не съм проверила те на кое място са /

Това е равносметката към момента .
Сега ще прескоча малко в съседния парцел , на Бену и Керем , че да подкрепя и на Дафи любимците !
Дафи , джанъм, бъди спокойна - ние сме тук -

Един за всички -всички за един!

# 361
  • Plovdiv
ПЕНДА,
Преди години /миналия век/ , в центъра на Пловдив ,е имало много голям паметник на
споменатия от теб Гюро Михайлов. Баща ми е определял среща на майка ми точно там.
Изглежда мама доста е закъснявала .А баща ми, докато я е чакал, представяш ли си
на какво облъчване е бил подложен от Гюро Михайлов. То паметник, верно ,
ама виж какво е направил с мен. Генно ме е модифицирал тоя ми ти , бай Гюро.
Така е. Виж и тук какво става. Само да надзърне някой , макар и крадешком , вече е лепнал
вируса "" BBG- 1001"". Ако пък остане за някоя и друга минута , край, направо си е
диспансеризиран в нашта клиника!
/ А най хубавата снимка на татко като млад е наистина до Гюро Михайлов. Пазя я./

Само дето не ми е ясно ти откъде  знаеш  тая история newsm78 newsm78

А, Марче, не мой така, джанъм, к'ви злополуки, к'ви 5лв. Naughty
дръж се, ти си нашия Гюро Михайлов, само дано не свършим всички като него, то моя комп почти  Rage и аз покрай него #Onfire  
ако пък толкоз си го закършила, виж в предните теми имаше две докторчета, може да ти свършат работа, да излекуват наранените ни тела......или души  Heart Eyes  Kissing Heart
 Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 362
  • София
Пратете линка да гласувам пак.  Praynig

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

За всички, които нямат търпение да изгледат сериите им препоръчвам да ги дръпнат и да ги гледат със субтитри. Удоволствието е неповторимо. Може би и заради българското аудио сега не мога да гледам Мелодия на сърцето.
Мерси на всички ви за линка.
 На мен "Мелодия на сърцето" ми допада. Гледала съм половин серия...

# 363
   Внимание труженички , на тръстиката конкуренцията се движи с по-голяма скорост

# 364
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета в момента Аси бягат по-бързо от нас ! newsm78  
Аз мога да чукам в десятката на Онур още само 2 часа и излизам !   Joy   Имам среща на випуска от института, но ще съм с вас и от разстояние ! Не им се давайте на Аси !  #2gunfire

Ох голям смях е в къщи ! Мъжа ми не може да разбере, защо с часове гледам една и съща снимка и записвам едни цифри ......  Joy Joy Joy  Очаквам скоро да се притесни да не съм в депресия и гледам в една точка .т.е снимка  Joy Joy Joy   Hug Hug Hug

# 365
# 366
тОВА Е СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ РАБОТНИ ПЧЕЛИЧКИ С ЕНТЪРА И ЗА ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ. нЕЩО ЗА ОТПУСКАНЕ НА ДУШАТА. пРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ

# 367
ПЕНДА,
Преди години /миналия век/ , в центъра на Пловдив ,е имало много голям паметник на
споменатия от теб Гюро Михайлов. Баща ми е определял среща на майка ми точно там.
Изглежда мама доста е закъснявала .А баща ми, докато я е чакал, представяш ли си
на какво облъчване е бил подложен от Гюро Михайлов. То паметник, верно ,
ама виж какво е направил с мен. Генно ме е модифицирал тоя ми ти , бай Гюро.
Така е. Виж и тук какво става. Само да надзърне някой , макар и крадешком , вече е лепнал
вируса "" BBG- 1001"". Ако пък остане за някоя и друга минута , край, направо си е
диспансеризиран в нашта клиника!
/ А най хубавата снимка на татко като млад е наистина до Гюро Михайлов. Пазя я./

Само дето не ми е ясно ти откъде  знаеш  тая история newsm78 newsm78

А, Марче, не мой така, джанъм, к'ви злополуки, к'ви 5лв. Naughty
дръж се, ти си нашия Гюро Михайлов, само дано не свършим всички като него, то моя комп почти  Rage и аз покрай него #Onfire  
ако пък толкоз си го закършила, виж в предните теми имаше две докторчета, може да ти свършат работа, да излекуват наранените ни тела......или души  Heart Eyes  Kissing Heart
 Hug

bouquet  bouquet  bouquet

mar_tomova, аз също съм чувала за Гюро Михайлов още в ранната си младост, използваше се като нарицателно за хора, готови да си свършат работата, за която са назначени, с риск дори за живота си. И точно така се споменаваше: "ще умреш като Гюро Михайлов на поста си". Но историята научих, едва като станах пловдивска снаха. Така, че Гюро Михайлов е известен и извън пределите на П-в.
Вчера компа ми сдаде багажа след усилена работа с ентера, наложи се да си дефрагментирам диска, имах много перипетии, но закърпих положението. А снощи не бях на тръстиката, за което съжалявам, но пък ходих да слушам Горан Брегович на живо. И сега ще се включа за да дам скромния си принос към 50-те милиона, които се надявам скоро да станат 60. newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm10 atwork

# 368
Добър ден на всички HugДа се запиша и аз при вас Heart EyesГолеми благодарности на всички който се отзоваха на молбата  ми  bouquet Hug  bouquet Hug Мар Томова,Пенда, SSSM,Аша,aleni_cvetya,Кати. и всички останали да не изреждам newsm51 smile3525  love001 HugВярвам във всички вас и знам че мога да разчитам на вас и че няма да ме изоставите в труден момент дано да не се налага Heart EyesМного ще ми липсвате всички докато ме няма но ще наваксам пропуснатото Peace CrazyМного ви се радвам на  постовете Пенда,Мимата,мар Томова развеселихте ме много Joy Joy HugРазликата днес и на 2та фронта е добра и съм малко по спокойна,но се връщам на тръстиката с нови сили след като се записах и тук омитам се Пенда да не ме подгони и мен по направление Joy Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 15:15 от dafi_83

# 369
  • Plovdiv
Ще се включа в работата  на плантацията  чак след 19 часа!
Сега спирам! Имам неотложен ангажимент! ОНУР,  сори майна!

love001  love001  love001

# 370
  • Варна
    Уж  сме  много,  уж  сме  като  Гюро  Михайлов,  ама  май   от  време  на  време  бъркаме  пистата!!!   newsm78

И  аз  не  слизам  от  ЕНТЕРА  и  всеки   час  рестартирам  компа, даже  гледам  да  не

пиша , за  да  не  губя  време!!!      typeuu  animal037  И  действам  с  надеждата  да  направим  разликата  

повече  от  5000000!!!    newsm80 newsm80 newsm80

А  те  постепенно  намаляват  дистанцията!!! newsm39

Görüntülenme 16744153
       Toplam Oy:53290193

Asi & Demir - Asi
       Görüntülenme 16745943
       Toplam Oy:48749045

Да  не  се  успокоихме???    Нали   знаем  колко  бързо  могат  да  ни  прескочат???           animal037  animal037      

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 15:14 от Planet

# 371
Момичетааа, искам да напомня на всички, че ако пръста ви има нужда от превръзване, гърба от разтриване или схванатото Д от намачкване, спешен екип работи денонощно за вас на повикване  newsm53

# 372
Имам нужда от всичко предложено, даже и от по-специални грижи ! И тъй като съм по клинична пътека и мога да избирам - предпочитам доктора в синьо  Naughty  Joy
 Joy Joy Joy

Ама какво хубаво шнурче има, само едно леко подръпване и ......       #Crazy    hahaha 

# 373
Момичетаааааааааа Аси полудяха - минаха 49 000 000 ! Да бягаме бързооооо ! running travel newsm80 newsm80 newsm80

# 374

Да  не  се  успокоихме???    Нали   знаем  колко  бързо  могат  да  ни  прескочат???           animal037  animal037      

[/quote]

Ето резултата, направих засичане, за10 мин., ние качваме с 100 000! Peace

Görüntülenme 16810239
Toplam Oy:53 477 000

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 16813839
Toplam Oy:49 077 116

Забравих да Ви кажа, че аз съм Kati 52, но се добрах преди 1 час до този компютър и съм натиснала ентъра Hug Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт