1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 903
  • 435
  •   1
Отговори
# 375
  • до най слънчевия бряг
Здравейте ,мислех да седна и да ви почета ,че и снощи само по диагонал минах ,но гледам ,че работата е спешна ,и пак  ще трябва да се заляга на ентъра хайде  ,   wait пак да цък ,цък цък

# 376

Да  не  се  успокоихме???    Нали   знаем  колко  бързо  могат  да  ни  прескочат???           animal037  animal037      

Не сме се успокоили. От сутринта съм впрегнала на работа 2 компютъра. Единия цъка за  atwork за г-н Онур, другия  atwork за г-н Керем. А аз луднах  #Crazy да снова между тях и да гледам кой е блокирал и кой има нужда от рестарт. Така че имам спешна нужда от лекарска/Онурска помощ. Боли ме тук и тук и тук и тук. Докторе помагай   remybussi   action032

# 377
  • до най слънчевия бряг
Още ееееееееей толкоз малко и ще хванем 54 000000

# 378
  • планетата Земя и по точно до морето

Забравих да Ви кажа, че аз съм Kati 52, но се добрах преди 1 час до този компютър и съм натиснала ентъра Hug Peace Peace Peace
Кати мила и под самоличност нова - ти си пак Онурова изгора !!!  Naughty  Hug  Joy

# 379
ей сега и сме готови с 54 000 000

# 380
# 381

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 16931798
Toplam Oy:54017420

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm51

# 382
Toplam Oy:54011670  smile3501 newsm68 НЕ сте малко-ние сме много,и сме на всеки милиметър Joy Joy На мен компа си ми върви безоткат нон-стоп

# 383
  • София
Моля, приемете една заразена пациентка от 6 -7 месеца в клиниката, тъй като болеста е трудно излечима или по-точно неизлечима. Неуморно се трудя и на тръстиковата плантация заедно с денонощната смяна за 41 и 9. Дано не съм нахална и не ме изгоните!
Мишел, моля включи ме в всяко начинание, което замисляш: филма Зерда, сайта и др. Прекланям се пред труда и всеотдайносста с която ни се отдавате.

# 384
mani_s добре дошла  Hug Клиниката е отворена за всеки BBG маниак. А на тръстиката има работа за целия китайски народ  Joy hahaha

# 385
  • София
Благодаря за топлото посрещане.Сега ще работя с още по-голям заряд!

# 386
Mar_tomova  човек не може да избяга от съдбата си, направо си си орисана, мила  Hug
историята за майка ти и баща ти е много  Heart Eyes

аз уж не вярвам в случайности, ама сега направо  #Crazy #Crazy #Crazy, защото за въпросния Гюро Михайлов съм чула нещичко в процеса на моето образУвание  tooth, но го свързвах само с (безсмислен, съжалявам  Embarassed) героизъм, човек, отстояващ докрай една поначало изгубена кауза  Thinking . Изобщо нямах предста, че е било в Пловдив, нацелих те съвсем случайно, но пък ти ме провокира и попрочетох нещичко  Grinning Hug

mani_s никого не гоним всеки е добре дошъл  Hug нахлузвай работното облекло

и юруш  running

гледам, и добрите доктори "Оооох, ох ох,  Болии" са ни пратили  Blush, значи пак се захващам за работа  newsm80 newsm80 newsm80

# 387
  • планетата Земя и по точно до морето
mani_s   Hug Кой и за какво да те гони ?  newsm78  Тук цари дух на приятелство и фенски ентусиазъм ! И особено сега -  всеки нов фен е добре дошъл със своя комп и натиснат ентър ! Тръстика има за всички !  Hug
За г-н Онур и г-н Керем Аси ще изметем !  newsm28   newsm80 newsm80 newsm80

# 388
ДОКТОР АКСАЛ!!!!! Моля Ви, имам нужда от спешна ПОМОЩ!  Моляяяяя! Схванах се отвсякъде!
  mrstraetz newsm26 oops

# 389
Хайде и АСИ  минаха 50 000 000! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ние сме:

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 17084994
Toplam Oy:54 558 280 Hug Peace

Мили Изаурки за малко Ви напускам тялом, но пръстчето / парфюмчето/ на ентъра оставям! Peace Kati52

Общи условия

Активация на акаунт