1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 906
  • 435
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз съм с лаптоп и интернет на бтк и номера с ентъра не става, но с мишката върху 10 и бързо цъкане е супер, а и наближаваме 55 000 000, само даяано не прецакам компа, че е служебен.

# 391
  • на морето
Малко дъх да си поема  и ...хоп ..при вас -да ви видя !

Виждам ,че има новопостъпили в клиниката . Тази наша мила съмишленичка у явно един от последните  случаи на официално самообявилите   се за заразени от първата вълна ....   А за такова признание  се иска смелост и мноого страст ! И за двете браво !  Peace

mani_s , най-искренно -Добре дошла ! Hug Hug Hug Радваме се винаги на съмишленици ....

Скъпи джанъмки , а ние да се приготвим ..погачи да замесим , медец да извадим , солчица да насипем ...,  че като започне повторението по Диемата ще трябва да отворим широко порталната врата на клиниката и да опнем червения килим .
Че току -виж  заприиждат  на талази  поразени от втората вълна на вируса   ......
Да са ни живи и здрави  и също като нас  безнадеждно и  неизлечимо  обладани от  Гедже-вируса !  Hug Hug Hug

Стига толкоз съм дишала - ади  пак на тръстиката ! running

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 18:42 от asha

# 392
# 393
  • Plovdiv
Пристигам  само да ви видя и на бегом в тръстиката да си почина!
ПЕНДА, думата ти дума отвори! Беше ми много смешно !
Да бях те накарала да ме сравняваш, нямаше да улучиш?
Гюро Михайлов - То си е нарицателно . Всеизвестно е и друго -
всяко правило си има изключение - ето ,аз съм ти доказателсто, ха ха ха !
Само да не ме изключите от тук!
Като Гюро Михайлов съм за много неща!

bouquet

# 394
Нещо Ана ми се изгуби! newsm78 Къде си джанъм?! Малко вдъхновение да дадеш!

http://www.vbox7.com/play:3eb4b37b

Да не намери лек от вируса?

# 395
  • на морето
Нещо Ана ми се изгуби! newsm78 Къде си джанъм?! Малко вдъхновение да дадеш!

http://www.vbox7.com/play:3eb4b37b

Да не намери лек от вируса?

Анчето днес си е взела извинителна бележка - има много сериозен ангажимент , но съм сигурна че е с нас мислено и ни вдъхновява телепатично ...
Ще се постараем и заради нея ! Колкото до вдъхновението  ...ми ние сме толкова нахъсани , че  не вдъхновение а само постоянен стимел ни трябва ...

# 396
  • Варна
Аз съм с лаптоп и интернет на бтк и номера с ентъра не става, но с мишката върху 10 и бързо цъкане е супер, а и наближаваме 55 000 000, само даяано не прецакам компа, че е служебен.

Не виждам  причина при теб  номера  с  ЕНТЕРА  да  не  става!!!    Аз  също  съм  с лаптоп  и  бтк, само  че   лични!!!   Действа  чудесно!     Само  че  толкова  дни  вече  гласувам  без  прекъсване,  че  вече  ми  се  налага  често  да  рестартирам  компа!!!     typeuu newsm80 newsm80 newsm80

Писах  ти  на  Лични!!!

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
  Görüntülenme 17184130
  Toplam Oy:55147734         newsm74 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 19:28 от Planet

# 397
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2208171 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 19:42 от bubole4e

# 398
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2208171 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ха да им е честито на влюбените! txtloves

# 399
# 400
  • София
Planet  Благодаря! Пробвах с ентъра, но не се получава, ще опитам така, както ми пишеш. Явно проблема е в мен, но няма да се отказвам.Продължавам да цъкам пък нищо, че ръката ми е изтръпнала и работата чака да се свърши сама. А и да ме изгонят от вкъщи вече имам къде да отида-в клиниката.

# 401
Planet  Благодаря! Пробвах с ентъра, но не се получава, ще опитам така, както ми пишеш. Явно проблема е в мен, но няма да се отказвам.Продължавам да цъкам пък нищо, че ръката ми е изтръпнала и работата чака да се свърши сама. А и да ме изгонят от вкъщи вече имам къде да отида-в клиниката.

При мен се получи така: натискам "трайно" ентер-а и кликвам веднъж с ляв бутон на мишката върху десятката, без да пускам ентер и то започва да си щрака.

# 402
  • В тъмната гора.

Направо пействам новото повествование от онзи форум...конкурентния
-----------
Съб., 06/06/2009 - 18:38 — Kateto (непотвърден) Смилянче, ако ми позволиш това
Смилянче, ако ми позволиш това обръщение,

и аз толкова много се надявах, че ще можем да гледаме сериала, но явно ни правят на глупаци тези момичета преводачки самозванки.
Да, самозванки защото се оказа че не от добра воля вършат всичко това, изчетох всичко, целите им скандали и се оказа че прикриват намеренията си да ни рекетират с почти 500 лв на човек. Нарочно спряха да превждат защото знаят че ще им се молим.
Е, те хептем за прости ни взеха, много мислих че са добри същества, но сега мисля че са просто рекетьорки, защото ни принуждават и подчиняват на тяхната си воля.

Тия някакви си помислиха, че сме с кепенци.

Техните последователки нападаха този форум само защото МИШЕЛ им даваше инструкции и ги подстрекаваше да влизат тука и да правят зулуми. Тази ли се нарича благородна? Друг път... тя завоалирано даваше наставления на зомбираните вече хорица, какво да правят само и само да четат нейните коментари ...

Ние не сме прости. Колкото и да се опитвате да казвате, че го правите от добра душа. ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИ ВИДИМ КОЛКО СТЕ БЛАГОРОДНИ, ИЛИ АКО ДРУГИТЕ ФОРУМИ НЕ ВИ ПЛАЩАТ И КРАНЧЕТО БИЛО СПИРАЛО.

МОМЕ, ТИ ЗА ХЕПТЕМ ПРОСТИ НИ ИМАШ. МОЖЕ ДА НИ ХАРЕСВАТ ФИЛМИТЕ, НО НЯМА ДА СЕ ПРАВИМ ЧЕ НЕ ВИЖДАМЕ РЕКЕТА ВИ, КАКТО И ДА ГО НАРИЧАТЕ.

БЛАГОРОДНОСТТА ВИ СЕ ТОПИ СЪС ВСЯКА МИНУТА ... ВСИЧКИ ИМАТ ДОСТЪП ДО БОКСА ... НАЛИ НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА ТЪРСИМ ... ЩЕ СЕ РОДЯТ И ДРУГИ ЗВЕЗДИ ...

# 403
  • В тъмната гора.
НЕ МОМИЧЕТА, НАПИСАНО Е ОТ ЖЕНА ИЛИ МОМИЧЕ...СЕГА ВИДЯХ...ТАКИВА МИ ИДЕ ДА ГИ НАРЕДЯ...НО ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА.
Не си заслужава да се занимаваме с  такива особи.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 22:00 от Mishel_

# 404

Направо пействам новото повествование от онзи форум...конкурентния
-----------
Съб., 06/06/2009 - 18:38 — Kateto (непотвърден) Смилянче, ако ми позволиш това
Смилянче, ако ми позволиш това обръщение,

и аз толкова много се надявах, че ще можем да гледаме сериала, но явно ни правят на глупаци тези момичета преводачки самозванки.
Да, самозванки защото се оказа че не от добра воля вършат всичко това, изчетох всичко, целите им скандали и се оказа че прикриват намеренията си да ни рекетират с почти 500 лв на човек. Нарочно спряха да превждат защото знаят че ще им се молим.
Е, те хептем за прости ни взеха, много мислих че са добри същества, но сега мисля че са просто рекетьорки, защото ни принуждават и подчиняват на тяхната си воля.

Тия някакви си помислиха, че сме с кепенци.

Техните последователки нападаха този форум само защото МИШЕЛ им даваше инструкции и ги подстрекаваше да влизат тука и да правят зулуми. Тази ли се нарича благородна? Друг път... тя завоалирано даваше наставления на зомбираните вече хорица, какво да правят само и само да четат нейните коментари ...

Ние не сме прости. Колкото и да се опитвате да казвате, че го правите от добра душа. ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИ ВИДИМ КОЛКО СТЕ БЛАГОРОДНИ, ИЛИ АКО ДРУГИТЕ ФОРУМИ НЕ ВИ ПЛАЩАТ И КРАНЧЕТО БИЛО СПИРАЛО.

МОМЕ, ТИ ЗА ХЕПТЕМ ПРОСТИ НИ ИМАШ. МОЖЕ ДА НИ ХАРЕСВАТ ФИЛМИТЕ, НО НЯМА ДА СЕ ПРАВИМ ЧЕ НЕ ВИЖДАМЕ РЕКЕТА ВИ, КАКТО И ДА ГО НАРИЧАТЕ.

БЛАГОРОДНОСТТА ВИ СЕ ТОПИ СЪС ВСЯКА МИНУТА ... ВСИЧКИ ИМАТ ДОСТЪП ДО БОКСА ... НАЛИ НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА ТЪРСИМ ... ЩЕ СЕ РОДЯТ И ДРУГИ ЗВЕЗДИ ...

hahaha hahaha hahahaЕх Mishel,рекетьорка такава! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт