Юнска ВАРНА знойно хубавее-детенце мамино щурее!!!

• 25 878
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Може и да сте срещали тази статия някъде и по някакъв повод-аз я открих в една тема ...мисля ,че ще е интересно да се прочете-за СИЛАТА НА МАЙЧИНИЯ ГЛАС или Майчина хипноза за щастие.Дали работи или не-аз незнам,но ми се стори интересно. bowuu
Може би всяка от нас ще намери полезното за себе си Peace
http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 14:01 от daninka

# 76
Хааай! Тъй ми се иска да приложа на daninka статията, но детето е далеко.
Добре съм, поработвам доста - на книга по 16 часа (щото на запад много се работи  Rolling Eyes), реално - по-малко. Ходя на училище по датски и скоро съм на изпит. Пубера ми танцува по нервите ежеминутно, за дребчо много ми е мъчно. Днес е пак на ясла, дано са свършили търновските вируси вече, макар че като слушам прогнозата - танцуват си градусите ламбада и хич не мислят, че докарват мор и майчини тревоги. Ще си идваме през август, но като знам какво е на плажа тогава, май ще забегнем в Балкана на сянка. ... и така... Heart Eyes

# 77
Здравейте , момичета извинявайте че нахълтвам в темата ви , но имам нужда от ваше мнение. Предстои ни местене от Бургас във Варна , не познавам града , нито педиатрите , нищо . Ще живеем до колхозен пазар , та  бихте ли ме посъветвали кой лекар /педиатър/ да избера за бебче на 2 месеца, да го запишем а имам още седмица време за това . Благодаря ви!

# 78
  • Варна
Des-bes - не мога да ти препоръчам педиатър, но почти съм сигурна, че когато се сменя местожителство няма срокове за избор на личен лекар.Т.е . ако се местиш в друг град, може да избереш лекар по всяко време, не само през юни и декември.
Все пак провери да не те подведа. Но ако е наистина така - направи си спокойно проучването и така се запишете без да се притесняваш.

# 79
дес-бес и аз мисля като Поспаланка,можеш да погледнеш за педиатрите в здравния там има за Варна сега ще потърся темата и ще ти я пусна Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281941.0

# 80
Благодаря за темичката , много ми е полезна   bouquet. Нашето педи тук ме посъветва сега да се преместим , а без това след седмица вече ще сме варненци . И вече честичкоо ще ви надничам в темичката , а и мноого ще питам Simple Smile

# 81
питай,питай,ще се радвам и да се запознаем,срещи в морската градина  bouquet

# 82
....Никики,добре съм,тези дни не ми се пише много Simple Smile иначе за арзходки,ние сме на главната алея,на слънчевата не ходим,там много пече Wink....
 Peace  Heart Eyes
Може и да сте срещали тази статия някъде и по някакъв повод-аз я открих в една тема ...мисля ,че ще е интересно да се прочете-за СИЛАТА НА МАЙЧИНИЯ ГЛАС или Майчина хипноза за щастие.Дали работи или не-аз незнам,но ми се стори интересно. bowuu
Може би всяка от нас ще намери полезното за себе си Peace
http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

Знам го това, НО как да се изразя по точно...ТО не знае за нас!  Mr. Green Лошото, че тези терапии се правят "като общо" за децата ни, като хороскопите по ТВ (сещате се Лъв -това, скорпион-онова, Риби -еди какво и пр....)..Лично аз си знам "гьола" т.е. аз си гледам детето, затова си го познавам по-добре от всеки друг... Peace
За плажа ТАБУ Е, не стига това, ами вчера й купих шапка с 50 UV филтър за да излизаме  Crazy .....още малко и всичко ще е нормално..още малко...!  Flutter

# 83
  • Варна
Здравейте!Имам един въпрос:Кога се продават купони в кухнята на Цар Освободител?Благодаря предварително.Лек ден.

# 84
Здравейте! По въпроса за педиатър аз бих ти препоръчала д-р Манчева, в поликлиника "Христо Ботев". Ние сме там с малчо и сме доволни. А и ще ти е близко.

# 85
Здравейте!Имам един въпрос:Кога се продават купони в кухнята на Цар Освободител?Благодаря предварително.Лек ден.

Всеки вторник 11:30 - 13:00  Peace

# 86
добро утро Grinning
Никики Praynig Hug

Жаси,в вторник Peace упс baby_boll  ме  е изпреварила Grinning

# 87
  • Варна
Благодаря ви. Hug

# 88
Добро утро  bouquet
Днес е истинско лято.Още от сутринта слънцето напича ..ама яко. sun sun
Стягайте хавлиите,кремчетата с факторите разни,топките,лопатките,кофичките и на плаЖЖЖЖ Crazy
Приятен ден от мен Hug

# 89
 Добро утро и от мен. Laughing
Ние вчера след 17ч отидохме на плаж и откарахме до 19.30. Нашия дребен голяма игра му дръпна. То не беше въргаляне в пясъка и засипване. Иска и мидички да си хапва. Очите ми все на четири. И голяма радост като цопа във водата. Онзи ден може би му беше непознато и не се престрашаваше и си стоеше кротко, но сега - нямаше удържане. #Crazy
 Кухнята днес е от 10.30 ей сега и аз хващам пътищата.
Хубав ден на всички. Joy

Общи условия

Активация на акаунт