Юнска ВАРНА знойно хубавее-детенце мамино щурее!!!

• 25 879
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Преди малко дъщеря ми се връща от училище-ужасена Shocked ShockedЕвакуирали ги децата ,поради изтичане на газ. ooooh!
Ама направо са изумили децата ...бягали са като луди по стълбите Whistlingзарязали са раници,дрехи по физическо,мобилни..Паника невероятна....Явно даскалите ги е било страх да не настане масов мор ,в следствие натравяне с гас SickужасТТТ.
Стана ясно ,че се е спукала тръба с газ.

Изтичане на газ в центъра на Варна
09.06.2009 12:07

Газоразпределителна тръба е била скъсана в центъра на Варна и от нея е изтичал газ в продължение на 15 мин.. Инцидентът станал над градинката на Севастопол. Причината за аварията е скъсана тръба от новострояща се сграда.

Мястото е оградено и има екипи на Гражданска защита. Те са информирали “Варнагаз”, които веднага са преустановили подаването на газ в района

# 91
Егати Rolling Eyes

А ако някои ми каже ония ден защо ми миришеше на газ в раьона.Направо еднам сварих да си затворя прозорпите  ooooh!

Кейт виждам те Heart Eyes
Кажи как си.Как е коремчето Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 13:47 от DZ

# 92
  • варна
Това вече е шокиращо - и кой ли ще е виновен - никоййййй, няма да се знае и кой е дал разрешение да се копае там - момичета, защо станахме толква първобитна и подкупна нация... Cry...някой от вас правил ли е опити да заживее на вън. И между другото, като се роди бебечо бих искала да се занимава с нещо и тъй като не мога да се върна веднага на моята работа да ви попитам и помоля, ако някой има нещо в предвид за работа от вкъщи или поне сте чували за нещо такова, нека сподели.

# 93
  • Варна
Боре, има много възможности, зависи какви са ти уменията. Като започнеш от плетки и шев и завършиш с компютърни услуги. Ето какво ми хрумва за момента:
- Преводи от и на чужд език
- Писане на статии за различни електронни и/или печатни издания
- Web дизайн
- Програмиране
- Курсови и дипломни работи (в обалстта, в която си специалист)
- Частни уроци (пак по предмети,в които си добра)
- Набор на текст (някое издателство може да има нужда например)

Всичко това са дейности, които спокойно могат да се вършат от дома. Сигурна съм, че има още много. Трябва ти обаче и време да намериш нужния човек. Може чрез "Позвънете" - онлайн си пускаш обявата (аз всеки ден си пускам една обявичка, за съжаление без успех ). Ако обаче няма кой да ти помага за бебо.....хич и не си прави илюзии....То зависи от човека де. Но в началото ще си адски уморена и по-добрия вариант ще е да си поспиваш, когато имаш шанс. НО с времето сама ще усетиш как се развиват нещата и ще се нагодиш  Peace

# 94
  • Варна
ние днес си направихме първия плаж - на балкона(по стара традиция) Laughing напълних коритото с две кофи вода и всички плаващи играчки и викам кефче, сега ще седна и ще пия кафе като миналото лято Sunglasses да ама не-чувам по едно време някакви води се леят и понеже и пералнята работи дойдох да проверя - момата обърнала коритото и 10л вода се разливат по балкона  ooooh! слава богу не се е ударила, та я оставих да се занимава  Rolling Eyes

# 95
Здравейте от нас.

Днес вече мъжо е без гипс и вече е само 25% бебе, отпадат ми някои задължения. Много се зарадва че сам може да се къпе, все едно са му дали 3 милиона евро, такава усмивка просто не бях виждала Mr. Green
Но ще трябва да почакам още около месец , за да може да ми помага за малката. От утре е на раздвижванена ръката и съответно вече без мен не може да ходи навън (по навик) и аз ще се разхождам до поликлиниката с него. Въоръжила съм се с интересна книга за тази цел Grinning

Айде чао засега

# 96
 Hugздравейте момичета @!!
браво на плажуващите и спортуващите !
някой да е ходил на плаж на бившия Миньор?мисля ,4е хотелът на тим е близо..азалия...но пък  е плитко и става за деца на 1 линия ...да знам за другата седмица ...дали има такса паркинг и какво е "посещението " на плажа
Ина4е...всичко при нас е по старому...работим,разходки,...деца ... ooooh!

# 97
Да се похваля, според доки ще сме stork-boy и то 100% След моето изумление ги намали на 95% с изявлението " Е хайде да имаш 5% надежда до другия месец до 4Д  - то, може да е момиченце" newsm09 В момента обмислям пъклени планове към мъжо smile3516, предупредих го тази вечер да спи с едно отворено око, че може да го посетя но не за да го " ощастливя"   smile3508 smile3508
 Трето момче, това на какво прилича   smile3514

# 98
  • Варна
Варненски кърмачески срещи 2009
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404332.0

айде един повод да се посъберем повечко варненки Mr. Green

bela сменяй коча Mr. Green а дано да греши доктора! ако не - ще се радваш на снахи и внучки  Laughing

# 99
  • варна
Добро утро момичета, много държа да ви поздравя с тази песен - направо ме шокира - http://vbox7.com/play:d4aeb481 - невероятна история за сбъднати мечти - не я бях гледала. Прекрасен ден на всички
А тази е поздрав за вашите слънчица - http://vbox7.com/play:a47fa040

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 09:31 от bore77

# 100
Добро утро ,момичета.
 bore77 ,мила улучи на 100% моята страст ...страхотно начало за деня с Британските таланти Hug
Сюзън Бойл и малката 6 годишна перла са страхотни....още по страхотно обаче е отношението на хората ...егати космическото разстояние на ,което се намираме ние.Радват се хората на таланта ,кефят се от сърце на истинското ,сърцата им са отворени,щастливи са  се ако могат да "дадат криле"на  един талант ...а не да го охулят и да му намерат минусите и слабостите... bowuu.Ей това го нямаме сякаш тук в БГ.

Айде от мен разсънваща напитка ....от сърце  Hug
:

# 101
 Привет и от мен.
Преди малко се върнахме от лекарката. Криско е болничък. Има температура, кашля. Цяла нощ се е е въртял и балнува. Нещо това плажуване не ни се отрази добре май този път.
 Хубав следобед на всички. Laughing

# 102
Десчо,много хубав нов АВАТАР.Издава плажно настроение и кеф от моренцИтУ.
Ще му мине на Криско температурката,не се тревожи..на мъниците в повечето слечаи им минава бързо Praynig
Ние сме се наканили да ходим на плаж този уикенд...да видим.Трябва да внимаваме със слънцето-Виктор да не е много на слънце,че ми е беличък ..като заФарче Heart Eyes

# 103
 Благодаря ти Дани Hug
 Дребния сега спи , но така кашля че направо ми се свива душицата. Лекарката каза че гърдичките му са чисти, но гърлото му било зачервено.  Каза че може и да е слънчасал. Не търпи шапка, нищо не търпи това човече. Нито на количката-сенника. Хем се е метнал на баща си по мургавичък, но го е хванала слънцето. А и водата още не е мн топла. Но с моя на глава не се излиза-да го топнем в морето и си знае неговата. И сега тревогите на мойта глава.
 Да го пазиш Дани, че тези летни вирусчета хич не са приятни.

# 104
десчо много хубав аватар, Криско е толкова щастлив от моренцето  Hug И аз съм се наканила моя мъник да го водя събота и неделя на плаж ама да видим, че и на приятелката ми се разболя от плажа и ти сега дето казваш и той болен, чудя се  newsm78

daninka и моя е много беличък, как не се метна на мен пуу така исках, ама не, той бял като баща си и малко слънце да види и айдееее изгорял целия червен и на петна милото

Приятен следобед на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт