Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 226
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Да са живи и здрави всички рожденици днес! Hug
Нашият купон мина весело, макар и 2годишните деца все още да не отбират много какво им се случва Wink Снимки най-вероятно ще свалям, като се върнем в Мюнхен, началото на юли.
Поемаме към зоото, весел ден! Hug

# 16
Ето ме и мен !

Гери мерси за новата тема  Hugи драсни някой ред изгуби се напълно .

Честито на всички празнуващи тези дни !  party023  bigdance2

Аз не мога да стигна до компютъра и двете хлапета на детска и аз скитосвам по цял ден  Mr. Green ударих го на живот .Ивет свикна напълно в яслата нито плаче хапва си всичко и спи без проблем вече сме и без памперс напълно го махнах ме през деня само докато спи го носи но скоро и него ще го махнем .По нови планове от понеделник се връщам на работа че ме викат по рано така че свърши живота от понеделник ще съм като финикиец детска , ясла ,  работа  дано само дечица са здрави .
Щъки бързо да се оправи Коцето така е в началото докато посвикне с бацилите в яслата , но дано повече не ви се случва .
Относно подаръците няма да и взимам на Ивет у дома се е заринало с играчки и сега като и подарят един куп пак ще се чудя и тях какво да ги правя .

Чакаме снимки ама нищо не показвате  Crossing Arms  .

Весел ден момичета и спорна работа на работещите  Peace!

# 17
  • София
Хеееееееей, здравейте!
Позагубих се малко, но компютъра ни беше развален. Пропуснала съм много рождени дни!

На патерици честитя на:
БЕЛОСЛАВА, РАДО, СТЕНЛИ,  ИВАЙЛА, ЛОРА, ЛЕА ,ФИОНА ,ЕММА ,ЛЮБАНКО, МАКСИМ ,АНИМИР, ЖАКЛИН, СТИВИ, АЛИС, АНТОН, МЛАДЕН, МИХАИЛ, МАРТИ, ВАЛЕРИ, ГЕОРГИ, ТЕРВЕЛ,  АЛЕКСАНДЪР! Да са много здрави и щастливи!

За КРИСИ

Честити рожден ден и на Асето! Да си много здрава, обичана, уважавана и ценена!

Лилибон!  Hug
Yoya, здравей! Как си мила? Надявам се, че майчето ти  се чувства добре.
Много се радвам да "видя" Еличко, Blues, lilianna. Супер, че вие и малките сте добре. Радвам се, също и за  Кетката и Мая и Гери, Стенли и Денис.

Последния път споделих, че Ели не е добре и странното за мен е, че всичко мина за 1 ден. Вчера в яслата се е събудила с 38,50, дали са и панадол и е смъкнала Т. Вечерта и днес нищо й няма.  Не знам на какво се дължат тези неразположения.

Вижте каква покана направих за РД на Ели.
Много целувки и прегръдки на всички.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 00:11 от GERY80

# 18
  • Пловдив
Честит 2-ри рожден ден на  МИХАЕЛА, ВЕНЕТА, ВЛАДИМИР, ГАБРИНА, ЕНИ  и АДРИАН ! Бъдете здрави ! 

Гери  Hug

# 19
Много благодаря от името на Адрианчо Hug
Трогнати сме от вниманието ти Heart Eyes Simple Smile
Живи и здрави всички наборчета Simple Smile

# 20
  • София
Честит рожден ден на МИШЕТО, АДИ, ЕНИ, ВЕНЕТА, ВЛАДИМИР и ГАБРИНА! Да са много здрави, щастливи и дабрички! Весел празник!
[/size]

# 21
Гери  Wink Поканата е хубава!Но ми е трудно да я изплагиатствам!Така,че като миналата година на ръка ще си ги правя.Цунки от мен   bouquet и хубав ден!

# 22
  • София
Честит 2-ри рожден ден на МИХАИЛ, ДАНИЕЛА, ВИКИ, СОФИЯ, ДЕЛЯН и ИВАЙЛО ! Пожелавам на рождениците и техните родители да са много здрави и щастливи! Весел празник!

# 23
  • Пловдив
Честит 2-ри рожден ден на ДАНИЕЛА, ВИКИ, СОФИЯ, ДЕЛЯН,  МИХАИЛ и ИВАЙЛО ! Бъдете здрави !

# 24
Здравейте!
Моля за ГОЛЯМО извинение, че ни ви почерпихме вчера...  Embarassed Но ето ни днес   party023
Гери, и Михаела като Ели вдигна еднократна Т и после нищо. Резултата обаче е, че се стреснах и отложих детското парти. Снощи духна свещичката само с бабите и дядовците, но пък беше весело. Благодаря ти, че помниш и питаш за мама. Тази седмица й предстои нова операция. Надявам се този път успешна. Иначе химиотерапията си продължава. Ще се борим... Peace
От две седмици съм в отпуск и за срамота не успях да вляза във форума дори за секунда. Ванина изкара варицела. Хич не беше толкова леко, колкото очаквах. Пет дена вдига Т. Беше ужасно нервна и съм била плътно до нея. А Михаела пък откакто съм в къщи, не иска гледачката и е залепена за мен като ваденка. Та не ми остана никакво време покрай тия двечките. Сега чакаме и ние с Мишето да се шарим(и аз не съм карала варицелата). За сега няма да се даваме на ясла. Даже си мисля, че така и така има кой да я гледа, май ще ходи направо на градина. А, не помня дали сме се похвалили - памперсите останаха в миналото и сега се радваме на бикинки  Wink
Брей, не пиша, не пиша, ама като почна...
Хайде стига, че да има и за друг път  Laughing

# 25
Ама съм патка  Rolling Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ДНЕС! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ!

# 26
  • Варна
  bigdance2Честито на малките рожденици от тези дни!  bigdance2

ЙояHug радвам се, че писа. Стискам палци всичко при майка ти да мине успешно  Peace Hug. И ние като вас ще се шарим в комплект, когато някоя се зарази. Да нацелуваш сладураните, че нали знаеш... слабост са ми  Grinning.
Гери, браво за поканата  Peace. Ние ще минем без  Rolling Eyes.

# 27
  • София
YoyaHug! Надявам се операцията на майчето ти да е успешна и да минават леко терапиите. Поздравления, че Мишето е без памперси. И през нощта ли не слагате? Ели като е в къщи и на вън е по гащи, на за спането слагаме памперс. Днес клекнала в пясъчника да си играе и по едно време я гледам панталоните й мокри.  ooooh! Нещо се ослушвам и не смея да я пусна на ясла по гащи. Притеснява ме, че няма да я преобуят веднага и може по-често на настива. Нагушкай сладураните от мен.
Ани, а и аз ги направих последния момент, даже половината не съм дала, гостите ще ги получат на самия празник. Идеята ми беше да им останат за спомен.

Момичета, да ви питам вашите малчовци влезнаха ли в "бебешкия пубертет"? Ели на моменти е ужасна. За всяко нещо мрънка, сърди се, посяга, тръшка се по земята.  Tired

# 28
  • София
Честит рожден ден на празнуващите днес:

ЕВГЕНИЙ, КАЛОЯН, МАРГАРИТА, ТЕОДОР и КРИСТИНА! Да са много здрави и щастливи! Весел празник!

# 29
  • Пловдив
Честит 2-ри рожден ден на голямата бандата днес ЕВГЕНИЙ, КАЛОЯН, МАРГАРИТА, ТЕОДОР и КРИСТИНА ! Бъдете здрави ! Много и щури игри !

Общи условия

Активация на акаунт