Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 240
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Честит 2-ри newsm59
рожден ден на Ели,Цецко,Борката и Марти!Да са много здрави,щастливи и винаги усмихнати и да слушкат мама и тати!

# 46
  • Варна
newsm59Честито на малките рожденици от днес newsm59
и специално на сладката ни адашка Ели  Hug!

# 47
  • Варна
Честит рожден ден на Косе-Босе и всички сладури, родени днес!

# 48
  • FRANCE
честито на Ели,Цецко,Борката и Марти!  bigdance2

# 49
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ РОДЕНИ ДНЕС.   baloni :newsm59:  baloni

Ели да е много ЗДРАВ Коцето и много да те радва. Поздравявам Ви специално.

Весел празник. Tada    ura  costumed034

# 50
Честит втори рожден ден на малките слънчица, празнували вчера и на тези, които ще духнат свещичките днес! Да са живи и здрави, да растат умни и послушни! Весели детски игри!  newsm59
Ние вчера направихме отложеното детско парти. Мина добре. Е, имаше и мрънкане, и малко бой, но повече бяха усмивките и игрите. Все още сме в очакване на баба Шарка. Пък кой знае - може и да ни подмине. За памперса - и нощният махнахме броени дни след махането на този през деня. Мина доста гладко. Всъщност тя сама поиска. Разбра колко е хубаво без  Wink За "бебешкия пубертет" - още не ни е тряснал. Михаела е доста кротко и разбрано дете. Играе с децата, отстъпва им играчки, рядко мрънка, лесно се убеждава в това, което мама иска Simple Smile За момента съм истинска късметлийка, но и бабата, която я гледа допринесе много за това. Още не сме преодоляли алергията, но знам, че и това ще стане. Вчера много плака милата за торта. Сърцето ми се къса някой път, когато иска да хапне нещо забранено  Cry Поради тази причина и още не е на ясла. Вече всички деца около нас тръгнаха и тя остана самичка. Дано да не й  се отрази и да свикне бързо в градината след година. Операцията на мама я отложиха и все още ми е свито сърцето. Надявам се в понеделник да вляза във форума с усмивка и да ви съобщя новината, че всичко е минало добре.
Отново весел празник на празнуващите!   bouquet

# 51
Здравеите и от мен. Честит втори рожден ден на всички които днес празнуват. Да са живи и здрави и много послушни.
Евгений вече трети ден е на ясла.Ходи с голямо желание , но е вече с по-малки деца в групата , защото по-големите ги преместиха  в градината. И почти всички ги забират на обед , защото са нови и Евгений остава сам в яслата . От другата седмица започвата да приемат още нови деца доката се запълни групата . Ние се гледаме с батко му у нас.
Ще сложа малко снимки в албума от рождения ден .  Чао ви за сега от мен и лек ден.

# 52
Здравейте момичета!Дано не сте ме забравили!Отдавна не съм писала но ви чета редовно  Embarassed

Вече ще бъда на линия!

Честит Рожден Ден на всички които пропуснах  newsm59

На днешните рожденици много здраве и прекрасно детство!

Асе много целувки на Вики   love001 Да порасне голямо момиче и много да ви радва!Няма ли да дойдете отдавна не съм ви виждала тук при нас?Къде празнувате?

При нас едно и също гледаме се растем лудеем и така.....
Не ходим на ясла и май няма да я пущам за сега направо на градина здраве и живот!

# 53
  • Варна
Честит рожден ден на Владко и Вики! Растете здрави и щастливи, дечица!
 Hug

# 54
  • Пловдив

Мили съфорумки, почерпете за здравето на порасналото ми момиче !  Hug Hug Hug

# 55
Честито на миналите рожденици !

Специално на Ели , Вики и Коцето !да растат много здрави и жизнени деца и да са гордост за мама и тате !

Сега да се скарам никакви снимки не пускате чакаме снимков материал даже може да се направи един албум в общия за рожденните дни само .
Иначе при нас всичко тече със пълна сила аз съм на работа дечурлигата един на ясла едни на детска и почти не остава време за писане .

Приятна вечер на всички !

# 56
честито на рождениците днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
  • Варна
Честито на Коцето, Вики и всички сладури празнували тези дни!

Асе, както винаги щедра с почерпките  Mr. Green Hug.

# 58
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Вики и Коцето, и на празнувалите вчера! Да са много здрави, весели, любознателни и послушни!  Heart Eyes Grinning Hug

Честит рожден ден и на mery 79! Пожелавам всичко, което искаш да стане реалност!   bouquet

А сега една закъсняла почерпка за здравето на Любо, че вчера той беше рожденик!

Качих снимки в албума.  Снимките с многото дечица са от яслата. Много ме е яд, че лелката не се е сетила да снима цялата група. Grinning

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 23:19 от GERY80

# 59
  • София
Честит 2-ри рожден ден на СИМОНА, МИРА, БОЖИ, НИКОЛАЙ и на Габи, която е празнувала вчера! Пожеравам децата да са много здрави, щастливи, безгрижни и да слушкат!

Общи условия

Активация на акаунт