Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 224
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Момичета, да ви питам вашите малчовци влезнаха ли в "бебешкия пубертет"? Ели на моменти е ужасна. За всяко нещо мрънка, сърди се, посяга, тръшка се по земята.  Tired
Ооооо, влезе та пушек се вдига! Умира да си изпробва гласовите струни и да проявява инат, ама на кого ли му минава номера ...

Честит рожден ден на всички дечица, които съм изтървала! И аз съм в трескава подготовка за нашия празник. Искам да попитам тези от вас, които вече са минали с тържеството, какви игри се харесаха на малчуганите? Ние ще сме в градина с 2 люлки и пързалка и ще занеса и балони с хелий, топки, търкалки, скицници с пастели. Нещо друго за 2-3 годишни можете ли да ми предложите от опит?

# 31
МНого юнчета пропуснах тези дни, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ, НАВЪРШИЛИ 2 ГОДИНКИ ВЕЧЕ!!! Да сте много, много щастливи, мъници сладки!!!  Hug   bouquet

# 32
Здравейте.Влизам само да ви благодаря,че сте се сетили за моята Ивайла!!
Нямахме комп, нещо се беше скапал.малко по късно ще кача снимки от рд.
Честито и на останалите рожденици от мен.............да са живи и здрави и много засмяни........................ Hug  bouquet
И да чиститя на бъдещите мами!!,за които незнаех че са бремени.Но така е като не съм влизала отдавна.

# 33
Здравеите и от мен. Да почерпя за Евгений които става на 2 години днес. ,
Научили сме се да духаме силно свещичката , но  ще видим довечера дали ще успеем. Ще празнуваме с малко мами и дечица в едно заведение.
Честит празник и на другите дечица , които днес стават на 2 г.
Чао ви от мен.

# 34
  • София
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес и на тези които пропуснах почивните дни!

Аз още се чудя какво да правя, но като че ли клоня към това да не правя детско парти. Струва ми се излишно. Пък и после сме на море, което ще е по впечатляващо.

# 35
Честит рожден ден на всички бебоци,които пропуснахме да поздравим с 2 годинки!Да са живи и здрави,весели и игриви!
Не знам какъв е тоя "бебешки пубертет",ама нас май отдавна ни е хванал. #Crazy #2gunfire #Cussing out Направо ми иде да се гръмна понякога,а Алиска не знам какво да я правя. ooooh! Crossing Arms Naughty Колко ще продължи туй чудо не знам,но дано ми издържат нервите!!! Mr. Green

# 36
Здравейте и честит рожден ден на всички пораснали деца!

Ние бяхме 3 дни около Леденика. Разгледахме пещерата, както и една чудесна Горска пътека на приказките, а на връщане и Черепишкият манастир и 7те престола. Всичко беше супер, само Диана да не беше с Т. Местният лекар, естествено, ми каза, че за тази Т- 37.8 и 1 налеп на гърлото е с наченки на гнойна ангина и да започвам АБ Twisted Evil Оставих си я с Т, за да се пребори организмът и мисля, че не сгреших. Точно се връщаме от софийското ни педи и каза, че само е зачервено гърлото, а и днес досега Т няма. Всъщност единствената причина да я водя по лекари беше, че имаше контакт с братовчед си, който вече е 10ти ден в Токуда с ужасна гнойна ангина Confused
Дано и Емата да не се разболее, че се каня да ги водя 2 седмички на море от този уикенд Grinning
Ммм, абсолютно нямаш нужда от детско парти, според мен. Аз сега направих, защотот едва ли ще се случи на някой друг рожден ден на децата да сме в БГ. Не бих казала, че Емма разбра нещо от цялата дандания... Wink

# 37
  • София, под Карлсон
Привет, привет, привет!

да са живи и здрави всички сладки Юнчета, които съм пропуснала да поздравя!

Лили, страхотно е пак да се "видим", а защо не и на живо като в доброто старо време  Grinning

Тед, виждам, че и вие сте на вълна Маккуин светкавицата. Леле, при нас е страшно...всичко е свързано с коли, Ивайло знае почти всички пътни знаци, разнася се с един правилник из къщи и само обяснява кой какво означава. аз си мислех, че ги е наизустил само на книгата, но като пътуваме той ги различава. Веднъж пътувахме с него с такси и на един светофар той каза на шофьора "Зелено, тръгваме"- така е свикнал да командва баща си. А шофьорът се скъса да се смее... Laughing
Не знам при вас как е, но Ивайло яко го тресе този така наречен "бебешки пубертет". Направо е страшно- лошото е, че се е научил да се бие, а той още не ходи на ясла. Но на два- три пъти го побутнаха и удариха на детската площадка и той за съжаление много бързо си хареса този начин да си изразява недоволството. Което вярвайте ми е ужасно, защото не мога да го обясня на другите майки, особено ако не съм успяла да предотвратя някое бутане на дете... ooooh! Голям проблем ми е това и не знам как да го реша. За момента нищо няма ефект- нито говорене, нито наказване...
Много се разписах, лек ден и весел празник на празнуващите днес  bouquet

# 38
  • София
Блус, не се впрягай толкова, ако не успееш да спасиш положението навреме. Все пак са момчета и момчетата се бият. И тук е без значение какво мислим и как се опитваме да ги възпитаме. Това не значи да спрем да опитваме. Но все пак. Алекс го събарят, и той събаря и така докато си разберат функциите, кой е по-силен.

Шоши, благодаря за подкрепата за партито. Наистина се чудех дали не си втълпявам и не съм просто скрита скрънза.

# 39
  • Варна
Честито на рождениците от днес!

Гери, и ние сме яко в "пуберитета"  Rolling Eyes. Днес на площадката след като ги взех Ели зверски ухапа Вики, защото ме беше прегърнала, а аз разбира се съм единствено и само нейна  Confused. А как пищи...  ooooh! ум да ти зайде. Не знам какво ще ги правя тези две гръмогласни  Shocked.
Блус, голям сте майтап  Mr. Green. Може да го пускаш като авто инструктор вече.

# 40
  • София
Момичета, почерпете се за здравето на Ели!

Честит рожден ден на Цецко, БОРИС и МАРТИ ! Да са много здрави, щастливи и послушни! Весел празник!

# 41
  • Варна
Честито на рождениците, които сме пропуснали и на тези от днес!  baloninewsm59 baloni

Весел празник.

Ние също сме в трескава подготовка за РД. Вече купих подаръка, поръчах торта, направих менюто за вечерта, пуснах си молба за отпуск и само чакаме големия ден.

За "пубертета" мисля, че овладяваме положението, но докога не знам. Не че не вика и не се тръшка, но мисля че сега по малко от преди, а и вече знае, че когато почне така никой не му обръща внимание, т.е губи се търсеният ефект.

# 42
ЧРД на Ели,Борис и Марти !!!! Да растат обичани и безгрижни!!

Да почерпя и аз за Цецо

Да похваля отрока вече сме по цял ден без памперс.От време на време има пики и в гащите ,но това е ако се е много заиграл или отиде на чешмата отвън и не може да овладее положението,но се кефя,че е топло най-сетне и всичко лесно съхне .Не се притеснявам и ,че ще настине.Нашия пък е научил различните видове превозни средства-багера,камиона,колата,влака,колело,бус...различава ги,а баща му се гордее с него.Явно и колите различава,защото като го качвам в мойта не е много ентусиазиран за разрика от  мерцедеса или поршето на баща му..... и те малки ,малки,ама бързо се ориентират  Joy

Поздрави и за всички,които пропуснах да поздравя с порастналите им дечица !!!

# 43
 Честит рожден ден на Елена,Цветан,Борис,Марти .
Много здраве и безгрижно детство им желая

Момичета весело прекарване на празника,много усмивки и грейнали детски личица Heart Eyes
Ние сме добре,утре сме на ваксина.Йоана е без памперс,сравнително бързо свикна,за сега съм оставила нощния,има време и за него Wink
Големи жеги почнаха тук,през деня се киснем в басейнчето на терасата,а вечер по разходки,много е послушна,нас май ще ни отмине детския пубертет Wink

# 44
  • Пловдив
Честит 2-ри рожден ден на днешните ни рожденници! Много здраве и усмивки !

Общи условия

Активация на акаунт