Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 243
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, да ви почерпя за здравето на моето порастнало момче

# 61
  • Пловдив
Честито на рожденниците ни от вчера ! Много здраве и весели игри !

Ето и снимки от нашия РД. Доста са. Ако някой иска, нека ги разгледа  Hug  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12884321  от тук на тататък  Peace

# 62
  • София
Асе, снимките са супер!  Simple Smile Вики е голяма сладурана и си личи, че сте изкарали много хубаво. Ти както винаги изглеждаш много добре.

# 63
  • Пловдив
Асе, снимките са супер!  Simple Smile Вики е голяма сладурана и си личи, че сте изкарали много хубаво. Ти както винаги изглеждаш много добре.
Embarassed Flutter Благодаря ! Радвам се, че са ти харесали  Hug

# 64
Много хубави снимки,макар че не ги видях всичките.

Аз само да попитам,по колко често ходят децата на гърне?Моето само 3-4 пъти и то по малко,пък много вода пие,че и сокчета.

# 65
  • София
just_an_ODDalisque, през седмицата не мога да кажа, но днес е пишкала 5 пъти. Не се включваш често пиши как си.  Simple Smile

# 66
Ехо здравейте!

Честито на вчерашните рожденици!Да са живи и здрави!

Асе страхотни снимки!И нашия празник ще бъде там!Кажи как мина доволна ли си?

just_an_ODDalisque Петя пишка доста често!На вън обаче не иска стиска се докато се приберем и като влезем в нас и се започва едно лудо пикане  Laughing

# 67
  • Пловдив
Асе страхотни снимки!И нашия празник ще бъде там!Кажи как мина доволна ли си?

[
О, да доволна съм много ! Прекрасно е там  Hug Весел празник и на вас !

# 68
  • София
Честит 2-ри рожден ден на ВЛАДИ! Да е много здрав, щастлив и послушен! Весел празник!

# 69
Честито на Влади!

just_an_ODDalisque Петя пишка доста често!На вън обаче не иска стиска се докато се приберем и като влезем в нас и се започва едно лудо пикане  Laughing

и Нуша стиска на вън.

just_an_ODDalisque, през седмицата не мога да кажа, но днес е пишкала 5 пъти. Не се включваш често пиши как си.  Simple Smile
То не е за разказване как съм...едно гадене,не мога да дишам никаква манджа,водя детето всеки ден при майка ми да я храни. SickОще не сме избрали къде ще е рожденият ден.Ако някой друг има снимка,да пуска,да видим вие къде празнувате. Grinning

# 70
  • София
Честит 2-ри рожден ден на сладката Катринка! Да расте много здрава, засмяна, умна и послушна! Весел празник! Еличко,

Ели снощи вдигна 38,50, сутринта имаше 38,80, гърлото е червено, едното ухо също. Любо се съмнява за трета сливица и се замислям да я заведа на УНГ. Ако знаете добър специалист споделете, моля! Няколко дни ще се гледаме.

# 71
Ето и снимки от нашия рожден ден .Който има време да мерне по едно око.Торатат ни беше превъзходна http://bg.fotoalbum.eu/Ivaili4ka

# 72
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ , ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!
[/color]

Здравейте! Надявам се че не сте ни забравили, но не съм писала от много време - моята принцеса не ме оставя и за миг на спокойствие. Като се събуди си кваща обувките и чака на вратата. На вън не се спира - постоянно се катери някъде.Ние все още се гледаме - и тази година не ни приеха в ОДЗ, а до края на седмицата трябва да излезе класирането в чистата ясла.Надявам се поне там да стане.
Петя вече е без памперс- като стана на 1г. и 9м. го махнахме изцяло.Беше готова и уцелихме момента. Когато сме навън си казва и поливаме дръвчетата  Laughing.

Почерпете се от името на Петя!

# 73
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Петя! Да расте много здрава, весела, игрива и послушна! Весел празник!

kiara 77, поздравления, че сте махнали памперса и дано ви приемат в яслата.
Маслинке, не мога да видя снимките. Дава грешка.

Ще водя Ели на УНГ, защото снощи ми вдигна 39,40.

# 74
  • FRANCE
честито на всички пораснали сладури!!!
 nbirthday  bigdance2

Гери как е Елито?

Общи условия

Активация на акаунт