Израел39

• 22 272
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ментичка аз пък не съм виждала такова нещо с което Ментов жунглира,  аз можех да жунглирам ама съм позабравила вече. Иначе като малки бяхме със сестра ми в цирка в трупата на Балкански и ми е тръпка това нещо. Но ние бяхме в сферата на акробатиката,  пластика върху першове /преди да отидеме при Балкански спортувахме спортна гимнастика/. В събота ходихме да го видиме Балкански преди да тръгне на турне /той беше в София/. Иначе той беше в Израел с неговия цирк преди 4-5 години и пак ще ходи ама не знам кога.
Ето това е Балкански  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387009&pid=12797164

# 106
  • София-България, Израел - където си поискам
Тигре, чувала съм,че са удобни тези сандали, но на мен са ми много смешни Simple SmileМоят мъж такива не е носил, от Израел си поръчва едно сабо ,намерих снимка
http://www.hushpuppies.com/US/en-US/Product/NVP/casual/MEN/Zoom.aspx според него това е най-удобната обувка,която някога е имал.
Пете, има едни и на "САТ" зимни и от тях е много доволен Peace
Бубе, не ти е скучно в улпана Laughing да не съм те чула да се оплакваш Naughty Laughing
поздрави на индийката Laughing Laughing.

# 107
  • На дивана, под юргана
Жаки, не мога да търпя затворени обувки в жегите. Направо полудявам.  Laughing
Имам и аз едни спортни галошки, затворени отпред, но са ми неизползваеми - изпотяват ми се краката и не мога да ги нося.

А тези са ми страшно удобни.

# 108
"Нимрод" и те наши, Тигрис Mr. Green На децата такива купувахме ...Ти пък само 2 години , ами колко да ходиш с едни сандали, малко хем за разнообразие ! Иначе - разбирам , да . За издръжливост става въпрос.

suni4ka , верно ли  !? И какво  Flutter  - колко време изкарахте  в цирка, къде пътувахте , как изобщо попаднахте там ?

Ние всяка есен си ходим на цирк  Балкански в Пловдив. Миналата година събираха пари, за да си построят постоянен  цирк , не пътуващ там в Тракия. Има едно момче на понитата ( в почивката  яздят децата) ,което  все ни говори иврит и се хвали, че са били в Израел. Скица!

Тук са опнали ЦИРК  Party , днес  с колата от там минахме и се залисах , та щях да пропусна пак някой завой ...уж мигам , мигам от 100 метра преди завоя   hahaha ... Ще трябва да проверим и да водим малките .И ние обичаме!

От кога не  сте  ходили на цирк ?

# 109
 Как няма да ги знам ! То бивало! Имаше някаква трагедия миналата година при тях , не разбрах какво. Иначе  всяка  година представлението е различно от предната. На мене  последната година (миналата) не ми хареса особено, отдадох го на трягедията ... някой починал ли (паднал) , какво ? Е , дано и тази година идем , защото  мъж ми остана малко разочарован от миналата. Сякаш постоянно чакахме да стане нещо, а то нищо...Тези деца , които  правеха  акробатичните номера  ги нямаше изобщо , а бяха голям хит ! Синът на Балкански , който прави "колелото на смъртта" (дано не бъркам в наименованието)  е  страхотен ! Има такова излъчване също! А водещата коя е ? Има  някакво чужбинско име мисля Simple Smile ,  а е българка . Навън имат зоопарк малък.Животни, коитосрещу заплащане можеш да видиш. Е , ние  сме виждали камили  Simple Smile например. Но идеята е интересна. Помислихме , че ще ги има тези животни и в шоуто, а то не .... Нали за зоопарк  трябва допълнително да си платиш .... Ние не знаехме , че са за зоопарка , гледахме  ги   в  двора  на цирка и мислехме , че са животни, които  участват в представленията. Rolling Eyes Малко заблуждаващо ми се  струва това. Иначе билетите са на прилични цени. За някой може би  - скъпо, за други - ок , за трети - нищо не са ..знам ли. Имаше  билети от 10 , 16 лева ... не помня точно. Ако иде едно 5 членно сем.  може да им дойде  соленко  , но пък си е  преживяване веднъж ..не  е всеки ден.Пари за какво ли не харчи човек.

Тигрис, и аз съм в твоЙта партия в момента! hahaha    

Нямам представа какъв ще е циркът тук. Ако идем ще  разкажа . Много се разбъбрих ...  Simple Smile

# 110

това е най-важното Peace
надявам се,че не съм те засегнала, не го казах в лош смисъл.

# 111
  • На дивана, под юргана

това е най-важното Peace
надявам се,че не съм те засегнала, не го казах в лош смисъл.

Joy   Joy   Joy

Жаки, ако започнем да се обиждаме на сандали... съвсем сме го закъсали! Дори се сещам и за един виц в тази насока...  Joy

# 112

От кога не  сте  ходили на цирк ?

от миналата година. Ходихме на цирк Балкански, по точно мъжът ми с децата ходи. И на тримата им беше харесало представлението Laughing.Тази година пропуснахме цирка, но на 02.06 ходихме на триизмерно кино в Мол-а- Чудесата на океана.Препоръчвам ви го:peace:

# 113
 hahaha  хаха развеселихте ме ..... ''Тигъра '' вика ..остана и на сандали да се обиждаме   Laughing

Пете харесват ми. Аз имах подобни , пак червени само че отзад без каишка. Много удобни и без да мръднат / на Равел бяха / но ги изгубих на плажа в тъмното ...
А на Кларкс имате ли там в Израелско? Те имат такива спортни модели разни, купувам и от там.

Бори душицо...ко да ти кажа на въпроса ти.. Crazy Професионално нищо не правя...тоест мъжа ми ме храни Laughing Ама пък и три деца му родих, малката още не ходи на градина....Живот и здраве скоро искам да се занимавам с нещо . Имам идеи , само трябва да  дойде времето, надявам се скоро.

Суничка ...ти си била цяла Спайдер уоманка бе , браво.  bouquet

# 114
  • Някъде там...
Ееееех Хари значи в момента работиш същото като Танчето  Grinning

Аз пък не нося открити обувки  Crazy Все ми е студено на краката  Crazy Незнам за тук може да си купя някакви чехлички ама като се сетя за климатиците в затворените помещения и се отказвам бързо,бързо  Crossing Arms
На цирк не съм ходила от детските си години,но много обичах фокусите и клоуните,акробатиката не толкова защото ме заболяваше врата да гледам нагоре  Joy и не обичам номерата с животни  Sad Март месец в Беер Шева имаше цирк-видяхме го навръщане от пустинята а преди седмица-две имаше в Нацерет.Израел няма свой цирк доколкото знам,когато има цирк то е пътуващ  Peace

Цял ден спя,трудно ми е да свикна с жегата  Tired

# 115
Хари, има Кларкс в Израел. Аз си купих едни спортни от там през 2004г. и преди 2 месеца  ги изхвърлих с мъка на сърцето, но 5 години почти не съм ги сваляла от краката си. Супер обувки са Peace
Бубе, в къщи добре със затворени обувки, а ма в жегата как издържаш?

# 116
А , Хари ....и като мене работи  hahaha ....Много сме работни  Joy
Тигрис , дай вица !

# 117
  • Някъде там...
Жаки,аз почти нямам стоене навън.Сутрин отивам на училище там е с климатик (няма значение дали пътувам с автобус или кола там също е с климатик ) На обед по същия начин се прибирам...Знаеш как е тук навсякъде в затворени помещения е минусова температура  Tired Имам лошо оросяване на крайниците за това имам такъв проблем.Ръцете се преживяват,но студено ли ми е на краката чак боли  Tired Когато ходя из селото си имам едни джапанки,но те служат само до магазина,че е набързо...Винаги като излизам съм със спортна обувка с чорапче тип терлички  Blush

# 118
Ох ако сте 'работни' като мене ...Пете и Таня...рискуват да ги изгонят от вкъщи hahaha Моя мъж ме търпи щото е 1 на милион.  / майтапя се мацки...знаете Wink/

ЖАки , значи си имате Кларкс, браво. Peace

Бори аз съм обратното на теб,  чорапи да съм сложила 5 пъти в живота си. Аз ходя боса и зима и лято. Всички ми се чудят като ме видят боса посред студ...  Simple Smile ..сега се сетих за тези селските терлички , които бабите плетът, аз си ги  пазя от моята баба . Heart Eyes

# 119
Хари, аз сега живея в Бг. отговорих ти, защото знам,че има я има тази марка в Израел- от там си ги купих  бяха скъпи, но наистина качествени Peace рядко имам обувка, която да издържи повече от един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт