Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 415
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
ха здравейте,
Слънце, много е сладка Симонка. Вярно си смела. Аз също ще и пробивам ушите, но след 6я месец. Като го казах пред свеки - ау, горкото дете, ще му направя нещо. На мен са ми ги пробивали на 3г  #Crazy
Кремито-  Hug и при мен е така от страна на бабетката и на свекитата.
Вчера бяхме на вечеря там и Елия се разрева ужасно (така ми е ревала само на ваксините), не ги харесва и това е. Та свеки я беше гушнала и я разглежда като кукла- ама къде какво имала (зад ушичките и се събират мъхчета и съответно вечер в банята се махат, ама видиш ли не се грижа за детето). Ама аз вече не мълча (знам 3-4 случки дето ще ме е срам да ви ги кажа, какво са правили и не пропускам да им го кажа  Rolling Eyes)

Хайде от нас лек и усмихнат ден и приятна среща на софийските мами. Ние отиваме до мойта мама (днес нали има РД) да и остава Елия.

# 136
Честити обички на Симона, Оки4 - Мария голяма хубавица е станала - ама то на морето, кой не се чувства добре.

Марти тази седмица направо ме съсипа - будене в 1:00, 4:00, 7:00, а вече беше почнал да си спи по цяла нощ - аз си викам, фаза е само, ще мине, ама тази сутрин като скочих и се олюлях, направо ми потекоха сълзите докато правех млякото  Cry. Обаче си викам - бели кахъри!

glafira, плюшените играчки ги пера в пералнята на 15 градуса - всичките - веднъж седмично със съвсем малко препарат - нищо не им става - най-много нещо пищящо вътре да се развали - но при плюшени играчки - няма как - много прах се събира.

# 137
Добро утро!
Да прочета тук и ще отивам да ги вдигам моите поспаланковци, че да не засъкнеем за срещата.

glafira, аз всички играчки пера в пералнята. Почти през седмица ги пускам. И ние имахме един зелен заек в кола и не пусна. Така че пробвай. Peace

За детските - и ние сме от "богатите", защото ни осигуряват на реални заплати. А това, че да докараме такива доходи работим допълнително по на още един договор - никой не го интересува. Crossing Arms Сега пък откакто увеличиха на тати заплатата, заради докторската степен пък изобщо не съм си и мислила да смятам каквото и да било. Sad

Кризата - усещаме я и още как, особено когато НОИ ми забавят парите, като сега.  ooooh! Баща ми остана без работа миналия месец и сега ще видим - дано да започне пак, че как ще ги мисля и тях не знам.

vily_st, ама как така го пускаш твоят мъж да скитори цяла нощ? Аз ще умра от притеснение... Нашият тати миналата седмица като ходи на среща на класа и закъсня до към 23:30, та ми изкра акъла какво ли може да се е случило... А нали не съм от жените дето ще му звънят през 5 минути, та го отнесе, че не ми се е обадил, ама чак като се прибра. Embarassed Иначе предпочита навсякъде да ходи с нас.

baby_moni, подкрепям изказването на Nagaina - нормално е да не му стига кърмата и да търси още, след като преди това е бил на АМ, най-вероятно кърмата ти е намаляла. Що не опиташ да го слагаш да само да суче и да го измериш след 2 седмици. Така, според мен нещата ще си дойдат на мястото. Peace

*Nikita*, благодаря за отговора за книжката, но ще изчакам да пишеш за другото магазинче, че ще моля свекърва ми да я купи и като и кажа точно какво да търси ще ми е по-лесно. На нея и е съвсем близко.

И аз не бих рискувала с обеци на тази възраст. Прекалено рано ми се вижда.

# 138
vily_st, ама как така го пускаш твоят мъж да скитори цяла нощ? Аз ще умра от притеснение...
Ми той излезе с приказката "за по една бира" и аз съм заспала, та като се събудих към 4,30 още го нямаше. Да не мислиш, че някой ме пита, не че днес няма да му се сърдя цял ден и да ти кажа (аз съм доста проклето същество като съм сърдита) съм сигурна, че ще съжалява  Naughty

# 139
Ми така поне ще се сети, че те е притеснил и дано си вземе бележка да не го прави за в бъдеще. Hug

# 140
  • София
Споко, и моя мъж така е правил. Само дето го прави още по-лошо, защото звъни към 3.30 с репликата, че се прибира, а всъщност си идва към 9. И аз се възмущавам и му се карам, че хем ме е събудил, хем не се прибира, а аз седя и се притеснявам.

# 141
Ми така поне ще се сети, че те е притеснил и дано си вземе бележка да не го прави за в бъдеще. Hug
yes thumbsup Приятна срещичка, съжалявам че ние няма да можем да дойдем Hug

# 142
Мами, дайте някакъв телефон, ако закъснеем да питаме къде сте  Simple Smile

А, и да питам - какво ядете там, като седите по цял ден, то в Западен парк няма нищо  newsm78

# 143
Nikita, писах ти на лични.

# 144
  • София
Eee- супер срещичка ще си спретнете пак.
Ние тук с Галина Г24 не можахме да повторим, за съжаление.

Днес ще ни е последния плаж- чакаме Мария да се събуди и да яде- и ще ходим.
Бодливка, не мога да я кърмя на плажа, защото съм влизала в морето, все пак и не мога да й дам такава мръсна ц--а Embarassed

С тези книжки - и мен ме запалихте- ще гледам сега да купувам от някъде- сигурно по нета ще поръчам.

Оф аз нещо не мога да се събудя тези дни- все по второ кафе пия и Мария не иска после да спи през деня ooooh!
Ще видим днес дали ще удържа да не си направя пак- и да видя- всъщност заради кафето дето пия ли не спи- или не.

# 145
Здравейте!Алекс днес ми прави гладна стачка.Само ме хвърля в паника да бързам,като мисля,че е много гладен.Ставам,цедя малко кърма,че разтварям Колийф-а,естествено през това време се врещи като за световно и после не ще и не ще да яде.Цокне точно 2 пъти и почва да ми се хили и да ми приказва. Crossing Arms Laughing Хем ми е смешен,хем ме ядосва.
А да питам за книжките колко струват горе-долу?И от къде може да се поръча по интернет?Намерих в продавалника случайно такава на бертони с още няколко дрънкалки за 10 лв и то тука от моя град,ама ми се ще нова,все пак едва ли струва милиони???

# 146
Здравейте!Алекс днес ми прави гладна стачка.Само ме хвърля в паника да бързам,като мисля,че е много гладен.Ставам,цедя малко кърма,че разтварям Колийф-а,естествено през това време се врещи като за световно и после не ще и не ще да яде.Цокне точно 2 пъти и почва да ми се хили и да ми приказва. Crossing Arms Laughing Хем ми е смешен,хем ме ядосва.
ей,ама много си приличат тия младежи бе  Mr. Green,същите сме  Joy
Добро настроение и ние имахме такова ако,педи каза,че няма проблеми,случвало се,не го е правил повече .Правили ли сте ваксина на скоро,ние преди това правихме пентаксима,може да не е от това,но все пак...  Peace
Креми и аз се притесних много с този цикъл и тестове правих,уж няма проблем,но да видим и аз мисля,че е не е нормално 3 месеца  минаха,доки каза да изчакам,не било хубаво да го предизвиква,а и ние не се кърмим от отдавна  newsm78
Ние още не сме си открили ръцете  smile3506 иначе сега му дадох да държи 2 големи играчки,за да не си лапа ръцете,но как се изкриви,какво направи ,сега и 2те ръце са му в устата  Joy ей голямо тарикатче е

# 147

Да ви питам, Марто откакто смени АМ- Фризовом с Фризолак а после и Хип- розовия ака зелено и гъсто, запечено, като кулминацията беше тази вечер, акото представляваше топка  Shocked - зелено-сивкава, подобна на  пластелин, как ли е излязла от дупето, на някоя мама случвало ли се е нещо подобно??? newsm78
При нас се получи същото,когато от Фризовом минахме на Фризолак.Педи каза че е нормално.Цвета се нормализира,но се запичаше все повече и повече.Тогава започнах да смесвам двете.Вече си ака нормално.
Ради вече не се събужда да яде вечер.Като се нахрани в 8-9 вечерта,и после към 6-7 сутринта чак.Тази сутрин дори в 8 не беше гладна.Около 8:30 и дадох и е изяла най-много 80 мл.Дори се притесних.Но одеве в 11:30 си изяде 150 мл.Явно от жегите.
Момичета,благодаря ви за разбирането.Опитах с разговори,но не се получи.Смених и тона-пак без ефект.Вече дори крещя.Но вчера,след като се прибрахме от разходка,тя беше много неспокойна.Трудно заспа.И точно вече се кротна детето и баща ми реши да я погушкал малко.Казах му да я остави на спокойствие,че беше много нервна,а той заяви,че ще прави каквото си иска.Като съм искала спокойствие,да съм се изнасяла ShockedНаправо не можах да повярвам,че това ми го казва той.От както съм родила се държат отвратително.Не ми пука за мен,но изнервят и бебка.Това най-много ми тежи.

# 148
  • Варна
кремито  Hug  Ама как може бе, собствените ти родители  ooooh! Много добре си спомням, януари май беше, в Селена докато аз и мъжа ми чакахме пред 4Д-то, а ти беше вътре, отвън майка ти колко беше притеснена. С леля ти толкова бяха се ушашкали, че с мъжа ми си помислихме че момичето вътре има проблем с бременността. После разбрах че си ти и че нищо ти няма. Е как може тогава да е толкова загрижена за теб, а сега да се държи по този начин и да те притесняват, когато имаш нужда от подкрепа и спокойствие Thinking

# 149
кремито  Hug  Ама как може бе, собствените ти родители  ooooh! Много добре си спомням, януари май беше, в Селена докато аз и мъжа ми чакахме пред 4Д-то, а ти беше вътре, отвън майка ти колко беше притеснена. С леля ти толкова бяха се ушашкали, че с мъжа ми си помислихме че момичето вътре има проблем с бременността. После разбрах че си ти и че нищо ти няма. Е как може тогава да е толкова загрижена за теб, а сега да се държи по този начин и да те притесняват, когато имаш нужда от подкрепа и спокойствие Thinking
Защото детето ми е извънбрачно,а аз съм"боклул". Cry Но пред хората не е така,много ме "подкрепят" и "помагат".Само аз си знам обаче за какво става въпрос.
Всички днес май са навън,аз не смея да излизаме.Тук е ужасно горещо.А по паркове се притеснявам да излизам сама.Ние живеем до пазара,петък,събота и неделя тук е някакъв ад.Идват най-различни от всякъде.И снощи при вечер,стоим с Ради пред входа.И забелязах,че на комшииката ми кучето се задава само с каишката.Замислих се какво ли е станало,но Ради се размрънка нещо,и аз се пораздвижих.След около 30 мин тя идва,цялата в кръв.Някакви си мангали я нападнали,пребили,и доколкото разбрах изнасилили.А това е станало на 200-300 метра от нас,в една малка горичка.Но понеже е лудница и много шумно,няма как да се чуе #Cussing outГорката женица.Тя е около 50 годишна.Как може да и го сторят.Направо съм потресена,и казах че в тези дни не мърдам от вкъщи,защото какви ли не екземпляри идват.Оф,какъв откачен свят

Общи условия

Активация на акаунт