За неделя - на Банкя сме. Хола ни е със северно изложение и лятото е много прохладно...
Да, и на Рая от 3-4 дни това и е любимото занимание, а и какви звуци издава.
Ама поне като си смучи устната, не си лапа ръцете и обратно ако си яде ръцета не си смучи устната. Та угодия на мама - няма.Много е спокойна Мария на плажа...явно добре и понася морския въздух.
Зеленко, на Рая така и опада косата на малки кичурчета преди 2 седмици отзад на тила, от въртенето и сега е плешко там,ама вече започнаха да и израстват новите косици. Мисля, че така Калинчо по-бързо ще смени бебешката си косица.

Какъв мейл трябва да се пусне от мамите с дневника?!?! Аз така и не съм разбрала.
За срещата утре - Зеленко, ще се постараем да сме на време, ама ако се омотаме нещо ще ти звънна да не ни чакате - ще ви намерим по телефонни указания.
Наложи се да се приберем от разходка, че не става само с една, ще пропусне веднага. Друг памперс на Пуфис пък беше с някаква черна лента по дължината на предната картинка.Едвам я отлепих.Е за пакет от 20 бр. - 2 дефектни ми се струват много. Продължаваме си само на Памперс и това е.А, бях взела и на
Не им се връзвай ако можеш, ти и Ради сте най - важни 

а оставя ли един ден без лепенка и той отново се надува и то много,направо не знам до кога ще продължаваме с това лепене...
А как съхраняваш топла вода 12 часа да обикаляш и в какво,че аз в термочантичката ги докарвам до 3-4 часа само ?
Зеленкото да ви каже... беше много тъпо и всички чакаха до последно.