Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 394
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
И аз да се разпиша преди да си легна.

За неделя - на Банкя сме. Хола ни е със северно изложение и лятото е много прохладно...

Тони и Мария така си смуче долната устна Shocked и то- много постоянно.

Да, и на Рая от 3-4 дни това и е любимото занимание, а и какви звуци издава. ooooh! Ама поне като си смучи устната, не си лапа ръцете и обратно ако си яде ръцета не си смучи устната. Та угодия на мама - няма.

Много е спокойна Мария на плажа...явно добре и понася морския въздух. Laughing

Зеленко, на Рая така и опада косата на малки кичурчета преди 2 седмици отзад на тила, от въртенето и сега е плешко там,ама вече започнаха да и израстват новите косици. Мисля, че така Калинчо по-бързо ще смени бебешката си косица.  Peace

Какъв мейл трябва да се пусне от мамите с дневника?!?! Аз така и не съм разбрала. Embarassed

За срещата утре - Зеленко, ще се постараем да сме на време, ама ако се омотаме нещо ще ти звънна да не ни чакате - ще ви намерим по телефонни указания. Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:26 от Tony_st

# 121
Здравейте!

Утре и ние ще гледаме да дойдем на срещата!

Слънце, не е ли прекалено рано за обици?!?!  Shocked

Зеленко, къде се намира този ХИТ, само там ли има тази промоция?Че утре трябва да купуваме.Аз пък последният път взех Пуфис, че много ми ги похвалихте - ами днес така се вбесих, че повече няма да взимам нито от тях, нито от които и да е различни от Памперс. София се омаза цялата до ушите в парка и изваждам единПуфис/последният/ и що да видя - едната лепка липсва!  #Cussing out Наложи се да се приберем от разходка, че не става само с една, ще пропусне веднага. Друг памперс на Пуфис пък беше с някаква черна лента по дължината на предната картинка.Едвам я отлепих.Е за пакет от 20 бр. - 2 дефектни ми се струват много. Продължаваме си само на Памперс и това е.А, бях взела и на Чико 20 бр. - те са много добри всъщност, ама не съм виждала големи пакети от тях.

Ние пътуваме на 14-ти, в неделя за Варна..Много ще се радва да се видим!

Тони, днес я видях книжката в друг магазин - на Цар Симеон, до 3-та градска. Там зад самата спирка на трамвая има едно площадче с много магазини.Обаче не я взех, че май я бях виждала с друга дрънкалка отстрани, пък тази нещо не ми хареса и ще чакам и в първото магазинче да докарат да ги видя.

О, да питам за срещата - вие къде обикаляте или седите на едно място? Че ако закъснеем да знам къде да ви търся? А и нямам на никого телефон, Зеленко, ако искаш ми прати на лични твоя евентуално или на някоя друга мама, която ще идва?

# 122
  • Варна
Никита ние май на 16-ти ще пътуваме, така че ако ме изчакате и аз ще се включа в срещата.  Peace
Кремито  Hug  Не им се връзвай ако можеш, ти и Ради сте най - важни  Hug

# 123
Мами, ще трябва да изчислявам заплати, но май няма да се класираме за детските, че ме осигуряват на реалната заплата и аз смятам, че те трябва да се полагата на всяко българско дете, но управниците отново делят, грозното е, че се случва на най-невинните същества - децата.
Да ви питам, Марто откакто смени АМ- Фризовом с Фризолак а после и Хип- розовия ака зелено и гъсто, запечено, като кулминацията беше тази вечер, акото представляваше топка  Shocked - зелено-сивкава, подобна на  пластелин, как ли е излязла от дупето, на някоя мама случвало ли се е нещо подобно??? newsm78
Ние вече си открихме лявата ръчичка и постоянно я изучаваме с поглед, все едно си гледаме часовника на ръката колко е часа, много е смешен, а вече и той издава странни звуци, като целувки прочие извън обичайното гукане и бебешко мърморене.
Ето и снимчици и от нас за лека нощ : по погрешка сложих снимките при бебчетата на 3 месеца, но след една седмица и ние става на 3 така,че ги оставям там :
http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12741305

# 124
здравейте и от нас,доста отдавна не съм писала,но нещо не намирам какво да пиша,виждам че обсъждате доста теми,та да се включим и ние в някои Rolling Eyes

за плюмчето-едва ли има като моето,лигавника не трябва да го махам от вратът му ooooh! тече си...тече.....
памперси и кърпи-на памперс,на Пуфис ми се виждат малко по-дебели от на Памперс,само че сега се прецаках..последния пакет памперси го грабнах от щанда и се оказа че не е с ластични ушички ooooh! бяха на Прима,даже и ластиците не бяха хубаво изрязани и на крачетат му седи като рокличка,та се налага малко да ги изрязвам...
за косата-еми има си толкова коса,че можем да дадем на тези които нямат....вече даже и не пада-спря...пък така космясал ми е смешничък hahaha

slancetoo - Симонка е голяма хубавица,сега с тези обеци е истинска госпожица  bouquet
oki4 - като теб не можем го докараме-блазе ти Rolling Eyes
dobro_nastroenie - мале колко сте пораснали и какви бузки сте направили,все така да растете.

мамите с буби-направихте ли процедурата с заголването,нашата все едно е лепена с капчица,и днес реших да се заема сериозно,до сега само пипах кожичката,но днес се престраших и дръпнах малко повече-но не сме плакали,което значи че не го боли Crazy

направих си един експеримент,една седмица бяхме на АМ и наддадохме 300грама,една седмица бяхме на кърм и АМ-наддадохме пак 300грама,сега последната седмица е само на сукане и дори 20грама не е наддал newsm78 възможно ли е това,вярно че след повечето хранения търси още...дали просто ни е такава седмица,или нещо става с кърмата ми (или не му достига,или не е хранителна?) пък не ми се дава АМ,а и сега като започна да суче ми е толкова лесно и приятно Rolling Eyes

а нашето пъпче още е надуто,вече кожичката му е толкова червена,че не знам къде да лепя лепенката Tired а оставя ли един ден без лепенка и той отново се надува и то много,направо не знам до кога ще продължаваме с това лепене...

и да ви се оплача-нашия тати още е без работа ooooh! дори парите от предната работа не са му дали,което е 2 заплати и болничния,и като не са му внасяли осигуровките още си чака обещетението при 15-дневния му отпуск ooooh!

сори за дългия пост,но така е като пиша рядко,всичко хубаво и се крийте на сянка,че аз бях станала на гъбари по ръцете от слънцето Sick

# 125
Бейби Мони, извинявай, ама след като сте били седмица на АМ и изобщо даваш АМ, как точно очакваш да имаш кърма newsm78 И нищо не ти става с кърмата, не знам какво си се филмирала пак. Нормално е от добавката да качва повече, както е и нормално не всяка седмица да качва по 300 гр. Имаш ли изобщо защо да се притесняваш за това кърмене или само си търсиш сама проблеми, както и причина да отбиеш

# 126
  • София
Добро утро, мамчета! Мене нещо сън не ме хваща....

И вижте ни колко сме хубави....

# 127
  • София
въх, как става качаването на снимките в отговора, че нещо пак не успях? newsm78

# 128
Слънце, евала ти правя ,много си смела!! bowuu А как съхраняваш топла вода 12 часа да обикаляш и в какво,че аз в термочантичката ги докарвам до 3-4 часа само ?
Кремито - и аз съм така - любимия лаф на майка ми към бебето е -"Ех бебе , бебе -не случи ти на майка" .Добре ,че нашите са разведени,че не трябва да слушам двойна плеяда.Иначе много ми помага, след работа търчи , преди -чисти ,разхожда го.
Зелено-жълтата топка ако си я имаме доста често-преди излизаше с писък,ама вече му свикна.
За кризата- се надявам до като се върна на работа малко да е отшумяла.При нас се изразяваше в не ни дадоха великденския бонус - 4 заплати са си това  #2gunfire Зеленкото да ви каже... беше много тъпо и всички чакаха до последно. #Cussing out

# 129

Кремито - и аз съм така - любимия лаф на майка ми към бебето е -"Ех бебе , бебе -не случи ти на майка" .

Това беше любимото на татко ми когато баткото беше малък. Сега скоро не ми го е казвал,сега помагат,къпят малкия вечер/за мен това е единственото свободно време/,но цитирам "за да му направя ревизия".Побеснявам понякога и се чувствам много тъпо,все едно не правя всичко необходимо бебчо да е добре. #Cussing out
За кризата- се надявам до като се върна на работа малко да е отшумяла.При нас се изразяваше в не ни дадоха великденския бонус - 4 заплати са си това  #2gunfire Зеленкото да ви каже... беше много тъпо и всички чакаха до последно. #Cussing out
И при нас е криза,колегите не са взимали заплати от февруари  ooooh!,дано отшуми и да се оправят нещата.А отгоре на всичко се оказа,че това дето излиза като осигурителен доход в страницата на НОИ,е доход върху който ни осигуряват за пенсия,а за майчинство сме осигурени на минималната заплата/а аз до последно си мислех,че няма такова нещо като 2 различни осигурителни дохода за"пенсия" и за "майчинство",но милата ни държавица дава тази възможност на работодателя/,та познайте как се почувствах изведнъж с майчинство от по-малко от 200 лв.  #2gunfire,а и таткото го съкратиха миналия месец... ooooh!,та каква я мислехме ,тя каква стана!

А сега да ви покажа моите гарджета  Grinning 
Мама прави смешки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12742936
С бате Гого: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12742937
Тая калинка ако я хванаа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12742938

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 07:28 от mama_bebcho

# 130
Добро утро Hug
Кризата....нас ни хвана още в началото - мъжът ми декември остана без работа и от тогава смени 2 и сега отново е без...И така, от 2 хубави заплати останахме само на майчинство...
За мъжете - моя е в зависимост от настроението - понякога много ми помага, а в следващия момент...Какво да ви кажа, аз много се дразня на моменти, но както се казва с това разполагам.
Снощи имахме гости - вече сме официално поканени за кумове - изненадаха ни като дойдоха с една торта и бутилка хубаво вино Rolling Eyes И като за завършек на вечерта моичкия реши, че ще ходи да пие по едно с  приятели и познайте - прибра се преди час... smile3515
Слънце, Симонка е истонска голяма мома така, толкова е сладичка пу-пу Hug

kremmyto писа, че става въпрос за твоите родители, нали? Ако е така, ами покажи им, че си вече жена, майка и нямаш нужда от тяхната "помощ" и критики - събери ги и поговорете, а ако мислиш, че не става така просто вдигни скандал. Ще видиш, че ще креснеш веднъж, те няма да те приемат на сериозно, но при втория и третия път вече ще се замислят. Или ще решат, че си в "следродилна депресия" и ще се отдръпнат или ще се осъзнаят. Покажи им, че в крайна сметка сега сте най важни ви с бебка и че си имаш лично пространство, в което не искаш те да влизат. Ако имаш нужда да поговориш с някой ми пиши на лични Hug

Да ви се похваля - Алек си има любима песничка - пробвала съм и с други, но като му запея "Зайченцето бяло..." се нахилва и почва да гука с мен Heart Eyes

# 131
  • Стара Загора
но ми казаха че било много рано.
Колкото по рано толкова по добре - ако питаш мен. Пък и това си е лично мое решение.
*Nikita* за мен даже е късно вече. Излишно питах док. може ли - бях решила на 6 месеца, но тя каза, че може пък и щом аз имам желание - кво чакам. А й на никой не казах. Отидох и го направих - и никога няма да съжалявам за това.
Моите уши като ми ги пробива една баба на село, че кво.... Всичко помня - а така плака малко (от шума на пистолета) и като излязохме от кабинета се смееше вече!
natsti водавата я слагам в термос вряла и до другия ден ми е топла.

# 132
Добро утро и от нас - вече сме на цели 3 месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379171&pid=12720099

а сега да се почерпите -

Зеленко - и на Никола му пада косата, но чак кичури не....

Слънце - честити обички - много е сладка Симонка с тях - със здраве да си ги носи.

kremmyto - много гадно това с родителите ти, но ти гледай двечките да сте добре, пък те да си говорят каквото искат. Седни и поговори с тях. Сигурно на финала на разговора ще са сърдити /това от личен опит/, но ти гледай да кажеш твоите правила по отношение на детето. Успех.

Детски - аз никога не съм вземала и сега няма да вземам. Тъпо е че не се полагат на всички деца, но аз се примирих вече - моля се да са здравички, и ние с мъж ми за да работим - пари се изкарват. В тази връзка финансова криза нашето семейство все още не е усетило. Но ето - този уикенд нашият тати отново ще е на работа.

Хайде стига съм писала да ходя да правя закуска, и да излизаме докато не е станала голяма жега. Приятни разходки.

# 133
Бейби Мони, извинявай, ама след като сте били седмица на АМ и изобщо даваш АМ, как точно очакваш да имаш кърма newsm78 И нищо не ти става с кърмата, не знам какво си се филмирала пак. Нормално е от добавката да качва повече, както е и нормално не всяка седмица да качва по 300 гр. Имаш ли изобщо защо да се притесняваш за това кърмене или само си търсиш сама проблеми, както и причина да отбиеш

еми имам,не знам как става чудото,но има Hug
не си търся проблеми,тъй като си имам доста,а може и от проблеми-вече всичко да ми изглежда като проблем,а и ако исках да го отбия,нямаше въобще да се трудя да го уча да суче,просто питах дали е нормално да не наддаде дори и малко,а и след всяко хранене (единствено не и сутрин,защото тогава е очевидно че са пълни) търси още да яде,но гледам да не му давам АМ,спирам до тук с това кърмене,че предния път съжелявах че споделих Hug

# 134
  • София
Мамчета, да витам: имате ли проблеми с цветни плюшени играчки, прани в пералнята? че имам една на Бързаков, а пък е зелена. Страх ме е да не пусне

Общи условия

Активация на акаунт