Слънце, много е сладка Симонка. Вярно си смела. Аз също ще и пробивам ушите, но след 6я месец. Като го казах пред свеки - ау, горкото дете, ще му направя нещо. На мен са ми ги пробивали на 3г

Кремито-
и при мен е така от страна на бабетката и на свекитата. Вчера бяхме на вечеря там и Елия се разрева ужасно (така ми е ревала само на ваксините), не ги харесва и това е. Та свеки я беше гушнала и я разглежда като кукла- ама къде какво имала (зад ушичките и се събират мъхчета и съответно вечер в банята се махат, ама видиш ли не се грижа за детето). Ама аз вече не мълча (знам 3-4 случки дето ще ме е срам да ви ги кажа, какво са правили и не пропускам да им го кажа
Хайде от нас лек и усмихнат ден и приятна среща на софийските мами. Ние отиваме до мойта мама (днес нали има РД) да и остава Елия.
. Обаче си викам - бели кахъри!
Сега пък откакто увеличиха на тати заплатата, заради докторската степен пък изобщо не съм си и мислила да смятам каквото и да било. 
Баща ми остана без работа миналия месец и сега ще видим - дано да започне пак, че как ще ги мисля и тях не знам.

иначе сега му дадох да държи 2 големи играчки,за да не си лапа ръцете,но как се изкриви,какво направи ,сега и 2те ръце са му в устата
Горката женица.Тя е около 50 годишна.Как може да и го сторят.Направо съм потресена,и казах че в тези дни не мърдам от вкъщи,защото какви ли не екземпляри идват.Оф,какъв откачен свят