КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 813
  • 438
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
Привет, момичетаааа! Heart Eyes

Петя, добре дошла и от мен!Малкият Митак е голям сладур. Hug
Пожелавм ви скоро да си дойдете, поне за малко, Peace а тук винаги може да побъбриш с някой Hug

Наборе, браво на теб! PeaceТи наистина си като манекенка Peace

Яге, носи си шапката и ни покажи снимка да те видим.Аз си те представям с бял панталон и капела Grinning

Танче, излизай сега дообяд, че следобяд не се живее вече навън Flutter

Дидка, още малко трябва да издържиш и отпуската идва Peace

Зиче, Шпунц, Жабче,Римар,Доби,Гъбче.... и всички други кукли - хубав ден от мен!

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 10:43 от ♥~Жаклин~♥

# 256
Добро утро или ден  ва всички ! Hug Hug
Благодаря на Петя за кафето и закуската. Да нагушкаш пухчото и от мене Hug Hug Hug

Чета за шапки разни Grinning- и аз  имам шапки ,ама нали пусто живея в малък град - малко ме гледат като извънземна Joy Joy Joy
Миналата година накарах свекърва ми да ми ушие някаква шапка с широка периферия ,като съм на село да ми пази сянка отвсякъде.
Та такава шапка ми уши- красота - една розова такава с панделка розова на бели точки Simple Smile   ,че  на мене просто ми се досвидя да я нося из градината в село и си я оставих за морето Grinning Grinning
Абе все едно от скъп магазин е купена. Grinning
А тя свекърва ми - малеее- много поласкана беше - ама има и защо де.

Ние българките сме от малкото жени,които не носят шапки- а трябва.С тези студени зими и горещи лета newsm78 newsm78

Мастерче -супер мацка си ! Hug Hug Hug

Поздрави и прегръдки за всичкииии! Hug Hug Hug

# 257
  • Пловдив
Пак Флипсахте всички  newsm78 Joy аз като приспя децата вас ви няма ,и обратното  Joy Joy

# 258
  • София
Пак Флипсахте всички  newsm78 Joy аз като приспя децата вас ви няма ,и обратното  Joy Joy
 А нашите нещат да спят. Дребното реве ,че е преяло, а голямото не мога да го сложа в леглото. Joy Joy Joy :35
http://media.snimka.bg/3290/012834513-big.jpg
http://media.snimka.bg/3290/012834512-big.jpg
http://media.snimka.bg/3290/012834713-big.jpg

# 259
Здравейте дружинааа! Hug Hug Hug Hug Hug
Добре дошла и от мен на Петя! HugМалкият е голям сладур - да ви е жив и здрав, радвам се, че ни хареса, аз също съм от мамите.
Мастерче, екстра си Peace, стига толкоз си слабеела. Naughty Аз пък си дебелея и хич не ми пука, поне за сега, смеят ми се всички вкъщи, но важното е да съм здрава.
Веско сутринта замина на екскурзия от училище в Русе, сама съм до утре вечер.
Днес мина външното оценяване по география 5 - 6 клас. Горе-долу са се справили, поне вече няма да ги мисля. Останаха още два-три дни зор да приключим учебната година, най-вече да раздадем дипломите на осмокласниците, на които съм класна и да запеем..."хей свърши се таз година".
При нас е голяма жега, вкъщи е 30 градуса, навън на терасата термометъра показва 38, там слънцето пече цял след обяд.

Момичета, знае ли някой случайно, откъде мога да гледам и останалите серии на "1001 нощи", не съм търсила в нета. newsm78

Поздрави и целувки на всички! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Малеее, Шпунц, от ден на ден малката кукла става все по сладка - пу-пу, тези бузки като курабийки направо да ги изпапкаш... Hug

# 260
                   Шпунц,не така бе душичке! Laughing Как можеш да кажеш,че малката буболинка реве  Laughing Така хубаво се е усмихнала.На всичките снимки сияе като слънчице,че и бате Вели грее.Пу,пу да не им е уроки такива сладурковци са и двамата.Да ги нацелуваш и намачкаш от мен и двамата.Особено пухкавите бузанки   на бебонка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Шпуунц  Hug Hug Hug Hug
Много сладка бебка бееее и Вели и той  Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Шпунц , много пораснала бебка , а и Вели се е променил.  Hug
Пу пу , сладурчета.  Heart Eyes

# 263

Точно такова имах миналата година на балкона,ама ми умря през зимата.Сега имам същото само ,че е прасковено на цвят.Тази бегония ми я подари един съсед,а сега втората - друг! Laughing

# 264
Привет, готини момичета.  Hug
Днес ми е много смотан ден. Нищо не правя както трябва. Mr. Green
Петя, малкия е голям сладур, да му нахапеш бузките пу пу. Hug Вие с тати също. Hug
Мастерче, незнам каква си била. Но сега си супер мадама. Peace Браво  smile3525
Яге, честита капела, носисия със здраве. Hug Хич да не ти пука.  Hug
Маргита, браво на детенце, че е изкарало изпита, четворката е хубава оценка.  Peace
Шпунц, голяма сладурана е бебка, да я изпалкаш, пу пу. Hug И бате е много щастлив. Laughing
Шанита, имаш ли вече нови придобивки и нова подстрижка? newsm78

Да ви поднеса нещо вкусно и разхладително, преди да влезна в банята.

# 265
  • София
 Много ги харесвам тези бегонии,но не съм кадърна да ги гледам и само ги моря.
Исках да ви почерпя за това ,че Елина вчера направи 2 месеца. Обаче досега я люлеех в люлката да спи и спа един час,докато не влетя с блъскане на вратата брат и и я разрева... Laughing

# 266
Шпунц - да ви е жива и здрава бебка! Hug Hug Hug
Ама тя все усмихната бе Hug HugИ да плаче - вяра не ти хващаме Wink Grinning
Тя е от бебетата,които ти се иска  винаги да нацелуваш Hug Hug Hug

Навън е горещо ,а като си представя че ще има и по-големи жеги през следващите месеци Rolling Eyes

# 267
  • София
 Зиче разлая кучетата т.е кучките и се покри. Joy Joy Joy Joy
 Мастерче пу пу да не са ти уроки. Peace

# 268
  • Видин
Шпунц, нацелувай Елина от мен и баткото също Heart Eyes
Малеее, кога минаха два месеца...

Дидка, много ги харесвам бегонийте.Дано тази успееш да си я запазиш Peace

Диди, вижда се краят при тебе Hug

Джейда, на мен в понеделник ми беше такъв опак ден.Захващах сто неща и все не ми спореше Crazy

Чакаме снимки на дамите със шапките Grinning

Хайде и по биричка за разхлаждане:

# 269
Шпунц,сигурно Здравун се е събудил и пак тича по него  Joy Joy Joy Joy Joy

Да ви е здрава и веселичка Елинка!

Общи условия

Активация на акаунт